Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan Raapimispuu 173cm (Harmaa)

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 89,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 69,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

kiipeilypuu

Harmaa 173cm pitkä kissan raapimispuu on oiva vaihtoehto koteihin, joissa on tilaa korkeussuunnassa. Sen leveys 60cm ja syvyys 86cm ja pitää kuitenkin massiivipuualustansa johdosta raapimapuun tukevasti paikallaan.

Kissallasi ei tule tylsää!

Tässä mallissa on yhteensä 8 tasoa, joten kissa voi valita vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman tasonsa. 2 tilavaa luolaa takaa kissallesi myös turvallisen lepopaikan leikkien jälkeen.

”Sopii myös useammalle kissalle” T: Tiuku ja Mauku Helsingistä

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

185cm puusta löytyy leikkihiiri jonka kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

Ominaisuudet

  • Luxusta kissallesi: Myös kissat tarvitsevat viihtyisän kodin, jossa ne voivat leikkiä, nukkua tai hyppiä: tämä raapimapuu vastaa myös luxusta vaativan kissan tarpeisiin!
  • Monitasoinen: Kissasi voi levätä 2 luolassa tai 3 muhkealla reunustetulla tasolla, mistä on helppo tarkkailla taloa
  • Tukevuus on tärkein: Vankka massiivipuualusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä
  • Luonnonmukainen Sisal-köysi: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään
  • 100% tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Pakkauksen kokonaispaino 23 kg
Raapimispuun mitat 60 x 86 x 173 cm
Pakkauksen mitat 51 x 51 x 31 cm
Väri Harmaa

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.13M)
Koko: 161-190 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.6 /5


Yhteensä 14 tuotearvostelua

5 tähteä10 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Sibbe 11.08.2020

Tarkoitettu pienille kissoille. Siperisn kissalle aivan liian pienet tasot. Onneksi ei hirmu kallis. Täytyy itse tehdä isommat "pesät".

Kirjoittaja: Jaana 15.01.2020

Pidin

Kirjoittaja: Elina 13.01.2020

Annan tuotteelle täyden 5. Kaikki osat mukana, itseasiassa ruuvit tuli tuplana. Tuote oli helppo kasata ja kissa tykkäsi heti kiipeilypuusta. Suosittelen.<br /> Kiipeilypuu on myös tukeva

Kirjoittaja: Riikka 16.12.2019

Tuote oikein kiva muuten, mutta ylimmät pesät hieman pienenkokoisia, saisivat olla muutaman sentin isommat, niin kaikenkokoiset karvapallot mahtuisivat paremmin

Kirjoittaja: Petri 16.12.2019

Hyvä ostos on ja kannatti ostaa. Kissat ovat kiittäneet ja hyväksyneet sen oivana ostona myös

Kirjoittaja: Eeva 21.10.2019

Hyvä tuote ja kissakin tykkäsi. Kaikki osat ja ruuvit mukana. Pop

Kirjoittaja: sari 21.10.2019

Kolme kissaa tykästyi heti puuhun.

Kirjoittaja: paula 21.10.2019

Meidän kissa on raapimispuussa koko ajan. Ja se oli helppo kasata. Todella hyvä ostos.

Kirjoittaja: Piia 21.10.2019

Nopea toimitus. Kokoaminen oli hieman hankalaa pelkistettyjen ohjeiden takia. Raapimispuu on tukeva ja kisu on tykännyt siitä kovasti. Väri on myös kiva

Kirjoittaja: Minna 21.10.2019

Tuote on hyvä ja tukeva. Oli helppo kasata. Kissakin innostui heti uudesta kiipeily telineestä.

Kirjoittaja: Sarkku 14.10.2019

Kolme kissaamme tykästyi heti

Kirjoittaja: Are 11.10.2019

Kuvista ja tekstistö ei tullut ilmi että nuo majat ovat vain kankaiset huput :(, oletin että ne ovat kiinteät laatikot. Muuten vaikuttaa olevan ihan ok.

Kirjoittaja: Riitta 09.11.2018

olen erittäin tyytyväinen kisullemme ostamaani 173 cm korkeaan kiipeilypuuhun. Se on sillä päivittäisessä käytössä tarkkailuun, päiväuniin joillakin monista tasoista ja voimailuun. Kokoaminen oli helppoa, kun 10-v-poikamme sen näppärästi kokosi. Rakennelma on jämerä ja materiaali laadukasta. Suosittelen lämpimästi!

Kirjoittaja: Sarianna 31.08.2018

Hyvä

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: