Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan kiipeilypuu 160cm (Valkoinen)

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 79,95 € Säästä 15€!
Nyt vain: 64,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 25. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

kiipeilypuu

Valkoinen 160cm pitkä kissan raapimispuu on oiva vaihtoehto koteihin, joissa on tilaa korkeussuunnassa. Sen leveys 64cm ja syvyys 66cm, joten se ei vie liikaa tilaa, mutta samalla se pitää kuitenkin massiivipuualustansa johdosta raapimapuun tukevasti paikallaan.

Kissallasi ei tule tylsää!

Tässä mallissa on yhteensä 7 tasoa, joten kissa voi valita vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman tasonsa. 2 tilavaa luolaa takaa kissallesi myös turvallisen lepopaikan leikkien jälkeen.

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

185cm puusta löytyy leikkihiiri jonka kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

Ominaisuudet

  • Luxusta kissallesi: Myös kissat tarvitsevat viihtyisän kodin, jossa ne voivat leikkiä, nukkua tai hyppiä: tämä raapimapuu vastaa myös luxusta vaativan kissan tarpeisiin!
  • Monitasoinen: Kissasi voi levätä 2 luolassa, mistä on helppo tarkkailla taloa
  • Tukevuus on tärkein: Vankka massiivipuualusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä
  • Luonnonmukainen Sisal-köysi: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään
  • 100% tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Pakkauksen kokonaispaino 20 kg
Raapimispuun mitat 64 x 66 x 160 cm
Pakkauksen mitat 51 x 51 x 31 cm
Väri Valkoinen

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.12M)
Koko: 131-160 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.4 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Elina 23.12.2019

kissat tykkäsi

Kirjoittaja: Sami 13.12.2019

Viisi tähteä :)

Kirjoittaja: Ei niinkään hyvä 26.04.2019

Olin aluksi hyvin tyytyväinen. todella hyvä esivaikutelma kun tukevaa puuta ja tyylikkään näköinen. Meidän kissalla tämä oli vain nukkumapaikkana eikä siihen kynsiä teroottanutkaan joten tämä ei ollut suurella käytöllä. Kerkesi kiipelypuu olla n.puoli vuotta, kun alataso rämähti rikki ruuvineen. oli suuri pettmys kun ei pyty itse korjaamaan.. <br /> <br /> Tosiaan meillä pentu kissalla käytössä

Kirjoittaja: Sini-Johanna L 09.12.2018

Kaikki osat tulivat mukana. Tuote oli helppo kasata ja vastasi kuvausta. Kissoillekin kelpaa.

Kirjoittaja: Maria 23.10.2018

Erittäin helppo koota ja hyvä tuote. Vastasi odotusta.

Kirjoittaja: Jonna 12.10.2018

Annan arvosanaksi 5 tähteä, olin erittäin tyytyväinen ja tuote vastasi kuvassa olevaa tuotetta oikein hyvin! Kaikki osat oli mukana ja ohjetta oli helppo noudattaa.

Kirjoittaja: Arto 28.08.2018

Kissa on tykännyt puusta ja oli ihan hyvännäköinenkin niin kelpaa hallitukselle.

Kirjoittaja: Ninni 20.06.2018

Kätevän kokoinen ja hyvännäköinen kiipeilypuu. Laadukkaan ja tukevan oloinen, todella helppo kasata. Raapismisnarut vahvaa narua.

Kirjoittaja: Saana 29.05.2018

Tukevan oloinen! Hyvä, kun kaikki tolpat on raapimispintaiset. Oli helppo koota ja myös varmasti purkaa tarvittaessa. Suosittelen! Todellakin hintansa arvoinen. Kissat kertoivat myös pitävänsö tästä puusta!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: