Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan raapimispuu 170 cm (Beige)

Hinta voimassa24.1.saakka
Normaalisti: 94,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 74,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

kiipeilypuu

Uusittu malli! Runkoputkien paksuutta kasvatettu 9cm:iin, jolloin raapimapuu on entistä tukevampi!

Kiipeily ja kynsien teroitus on kissoille luontainen tarve. Tämän laadukkaan raapimispuun avulla kissa voi toteuttaa nämä tarpeensa ja säästää siinä samalla huonekalujasi kissan aiheuttamilta vaurioilta. Tämän miellyttävän pehmeän raapimispuun korkeus on 170 cm, mutta lattiatilaa se vie kuitenkin vain vähän. Raapimispuun hauskat roikkuvat hiiret viihdyttävät kissaa ja miellyttävän pehmeillä tasoilla kissan on mukavaa levätä, kiipeillä tai vaikka ottaa nokoset. Raapimispuussa on tilaa useammallekin kissalle!

Iloiset hiirilelut

Kissat ovat leikkisiä eläimiä ja ne tarvitsevat useita virikkeitä päivän aikana. Hauskat roikkuvat hiirilelut tarjoavat virikettä ja viihdettä kissalle ja niiden parissa kissa saa viettää lukuisia iloisia hetkiä!

Näköalapaikat

Kissoille on tärkeää löytää kodistaan monta mieluisaa lepopaikkaa. Varsinkin rauhalliset, aurinkoiset paikat ovat erityisesti kissan mieleen ja siitä syystä ihanteellinen sijainti kissan raapimispuulle on esimerkiksi aurinkoisen ikkunan vieressä. Tässä raapimispuussa on useampi näköalapaikka, joista kissa voi valita mieluisan mielialan mukaan. Kissat tarvitsevat yksityisyyttä ja sitä löytääkseen ne yleensä hakeutuvat korkealle paikalle. Tässä raapimispuussa on useita näköalapaikkoja ja siihen mahtuu useampikin kissa!

Kynnenteroituspaikat

Kissat teroittavat kynsiään, sillä se lievittää stressiä, auttaa niitä venyttelemään levon jälkeen ja merkkaamaan reviiriä ja tietysti hoitaa kissan kynsiä. Kynsien teroitus on luontaista kissoille eikä sen perimmäisenä tarkoituksena ole tehdä tuhoja huonekaluille. Kissalle on siis tärkeää tarjota paikka, jossa kynsien hoitaminen onnistuu turvallisesti ilman vahinkoja kissalle tai huonekaluille.

Leikkimismahdollisuudet

Kissat saattavat olla joskus luonteeltaan etäisiä, mutta niillä on kuitenkin tarvetta iloiseen leikkimiseen. Tämä kissan raapimispuu tarjoaa erilaisia leikkimismahdollisuuksia kissalle eikä sen parissa tule aika pitkäksi!

2 luolaa

Kissat rakastavat piiloutua pieniin koloihin ja laatikoihin. Raapimispuun kaksi mukavaa luolaa tarjoavat kissalle vaihtoehtoja piilopaikoille.

Ominaisuudet

  • Luxusta kissallesi: Myös kissat tarvitsevat viihtyisän kodin, jossa ne voivat leikkiä, nukkua tai hyppiä: tämä raapimapuu vastaa myös luxusta vaativan kissan tarpeisiin!
  • Monitasoinen: Kissasi voi levätä 2 luolassa tai 3 muhkealla reunustetulla tasolla, mistä on helppo tarkkailla taloa
  • Tukevuus on tärkein: Vankka massiivipuualusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä
  • Luonnonmukainen Sisal-köysi: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään
  • 100% tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Pakkauksen kokonaispaino 18 kg
Väri Beige
Pakkauksen koko 51 x 51 x 31 cm
Tuotteen koko 50 x 50 x 170 cm

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.34M)
Koko: 161-190 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Jani R 12.12.2018

Edullinen. Nopea toimitus. ja tuote kaikinpuolin hyvä.

Kirjoittaja: Olli 09.11.2018

Tuote on erittäin hyvä ja edullinen. Se oli aivan kuten kuvassa ja selosteessa. Puun kokoamiseen tarvittava työkalu sisältyi pakettiin. Se oli helppo koota<br />

Kirjoittaja: Heli 09.11.2018

Kissojen kiipeilypuu oli hyvä ostos. Kasaaminen oli aluksi haastavaa mutra kun alkuun pääsi niin sujui. Kisut olleet tytyväisiä :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: