Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan raapimispuu 200 cm (Harmaa)

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 114,95 € Säästä 22€!
Nyt vain: 92,07 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Uusittu malli! Runkoputkien paksuutta kasvatettu 9cm:iin, jolloin raapimapuu on entistä tukevampi!

Kissoilla on luontainentarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä, joka onnistuu erinomaisesti tässä upeassa raapimispuussa. Raapimispuun korkeus on jopa 200 cm! Tässä laadukkaassa raapimispuussa on paljon leikkimismahdollisuuksia kissoille. Kissan on mukava leikkiä hauskalla hiirellä, palloilla ja narulla. Mielyttävän pehmeillä tasoilla ja pinnoilla ilman teräviä osia kissan on mukavaa levätä ja kiipeillä. Tässä kissalle mieleisessä raapimispuussa on tilaa useammallakin kissalle.

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas massiivipuu alusta, joka on 50% aiempaa painavampi, pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä vaikka leikkijöitä olisi useampikin. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

185cm puusta löytyy leikkihiiri jonka kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

Ominaisuudet

  • Luxusta kissallesi: Myös kissat tarvitsevat viihtyisän kodin, jossa ne voivat leikkiä, nukkua tai hyppiä: tämä raapimapuu vastaa myös luxusta vaativan kissan tarpeisiin!
  • Monitasoinen: Kissasi voi levätä 2 luolassa tai 5 muhkealla reunustetulla tasolla, mistä on helppo tarkkailla taloa
  • Tukevuus on tärkein: Vankka massiivipuualusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä
  • Luonnonmukainen Sisal-köysi: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään
  • 100% tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Väri Harmaa
Pakkauksen koko 58 x 58 x 29 cm
Tuotteen koko 58 x 58 x 200 cm

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.42M)
Koko: 191-220 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Riitta 08.01.2019

Tuote on helppo kasata, tukeva, kissat tykkäävät.

Kirjoittaja: Pelzi 15.10.2018

Oikhen hyvä puu. Tukeva ja helppo kasata. Mukana oleva ohje hyvinki selkeä.

Kirjoittaja: Niko S 11.09.2018

Hyvä tuote, kissat tykkää

Kirjoittaja: Niko S 11.09.2018

Vaarallinen kissalle, tolpan narut kiinnitetty näkyvillä niiteillä, kissan kynnet tuskin hyvää tykkää sellaisesta. Ohje on aika epäselvä, joutuu nettisivun kuvan kanssa kasaamaan.

Kirjoittaja: Stiina Seliö/Lady, Lilli, Liitu ja Laku 02.08.2018

Nopea toimitus. Helppo koota. Kissat tykkää

Kirjoittaja: Eija 21.06.2018

Puu tuli nopeaa postiin (2 päivää tilauksesta). Helppo koota ja tukeva.

Kirjoittaja: Ari Sinervo/Minni 20.06.2018

Kissa otti heti omakseen. Helppo koota, vaikka ohje oli hieman epätarkka. Pintamateriaali mukavan pehmeä, ja kissankarvat tarttuvat siihen, eikä kulkeudu muualle. Tilaa säästävä nurkkamalli.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: