Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan Raapimispuu 240-260 cm (Beige)

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 114,95 € Säästä 40€!
Nyt vain: 74,24 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

kiipeilypuu

Uusittu malli! Runkoputkien paksuutta kasvatettu 9cm:iin, jolloin raapimapuu on entistä tukevampi!

Kissoilla on luontainentarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä, joka onnistuu erinomaisesti tässä upeassa raapimispuussa. Tässä laadukkaassa raapimispuussa on paljon hauskoja leikkimismahdollisuuksia! Tämä raapimispuu on erittäin korkea, jonka korkeus on säädettävissä 240 - 260 cm. Hauskat roikkuvat pallot viihdyttävät kissaa, joilla kissan on mukavaa leikkiä. Mielyttävän pehmeillä tasoilla ja pinnoilla ilman teräviä osia kissan on mukavaa ja turvallista levätä ja kiipeillä. Tämä laadukas suuri kissoille mieleinen raapimispuu sopii useammallakin kissalle.

”Tarkkailen ylätasanteelta, jos näkisin hiiriä” T: Kunkku Jyväskylästä

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Tee tästä vieläkin tukevampi

Voit tukea kissan raapimapuun kattoon, kunhan kattosi korkeus on 215cm - 235cm välillä, jolloin siitä tulee entistä tukevampi. Tuenta on helppoa ja se tapahtuu vain kääntämällä kissanraapimapuun pisintä putkea ylöspäin samalla sen kasvattaessa pituuttaan. Näin saat kissan raapimapuun tukevasti lattian ja katon väliin. Tätä mallia ei kuitenkaan ole pakko kiinnittää kattoon ja se on tukeva myös ilman sitä.

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Raskas massiivipuu alusta, joka on 50% aiempaa painavampi, pitää puun pystyssä rajummissakin leikeissä vaikka leikkijöitä olisi useampikin. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

185cm puusta löytyy leikkihiiri jonka kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

Ominaisuudet

  • Luxusta kissallesi: Myös kissat tarvitsevat viihtyisän kodin, jossa ne voivat leikkiä, nukkua tai hyppiä: tämä raapimapuu vastaa myös luxusta vaativan kissan tarpeisiin!
  • Monitasoinen: Kissasi voi levätä 2 luolassa tai 2 muhkealla reunustetulla tasolla, mistä on helppo tarkkailla taloa
  • Tukevuus on tärkein: Vankka massiivipuualusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä
  • Luonnonmukainen Sisal-köysi: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään
  • 100% tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden

Tekniset tiedot

Pakkauksen kokonaispaino 19,80 kg
Raapimispuun mitat 60 x 45 x 240-260 cm
Pakkauksen mitat 62 x 47 x 27 cm
Väri Beige

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (203.44k)
Koko: 220-260 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Heidi 09.11.2018

kissa tykännyt kovasti kiipeillä. Kokoaminen oli helppoa. Ainut miinus, että toinen pehmopallo vain irtosi melkein heti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: