Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Kissan Raapimispuu 119cm (Beige)

Normaalisti: 79,95 € Säästä 30€!
Nyt vain: 49,95 €
ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 27. tammi
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

kiipeilypuu

Beige 119cm pitkä kissan raapimispuu on hyvä vaihtoehto, kun tilaa on rajoitetusti. Sen leveys 77cm ja syvyys 66cm, joten se ei vie liikaa tilaa.

Kissallasi ei tule tylsää!

Tässä mallissa on yhteensä 6 tasoa, joten kissa voi valita vaikka jokaiselle viikonpäivälle oman tasonsa. Tilava luola takaa kissallesi myös turvallisen lepopaikan leikkien jälkeen.

Unohdin huonekalut tämän tultua reviirilleniT: Konsta Vantaalta

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää yhdeksän pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu.

Lukuisia köllimispaikkoja

Kissat tykkäävät köllötellä ja tätäkään ei ole unohdettu tässä raapimispuussa. Raapimispuussa on suojaisa pesäkolo unia varten sekä makuu- ja tarkkailualustat auringossa köllöttelyä varten. Otahan huomioon sisustusta suunnitellessasi, että kissat tykkäävät lämmitellä auringossa! Joten jos on vain mahdollista suuntaa makuualustat auringonvaloa kohden!

185cm puusta löytyy leikkihiiri jonka kanssa kissasi voi mitellä raapimapuun herruudesta!

Ominaisuudet

✔ KAIKKI MITÄ KISSA TARVITSEE:  Myös kissat tarvitsevat viihtyisän kodin, jossa ne voivat leikkiä, nukkua tai hyppiä: tämä raapimapuu vastaa myös luxusta vaativan kissan tarpeisiin! Kissasi voi levätä 2 luolassa tai 2 muhkealla reunustetulla tasolla, mistä on helppo tarkkailla taloa

✔ LUONNONMUKAINEN SISAL-KÖYSI: Sisal-köydellä päällystetyt putket tarjoavat kissalle täydellien paikan hoitaa kynsiään ja venytellä.

✔ TUKEVA RAKENNE:  Vankka massiivipuualusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä

✔ PEHMEÄ KANGAS:  Pehmän kankaan päällä kissasi on mukava ottaa nokoset.

✔ KORKEUS 119CM: Näppärän kokoinen raapimispuu mahtuu helposti pienempäänkin tilaan.

Tekniset tiedot

Pakkauksen kokonaispaino 16 kg
Raapimispuun mitat 77 x 66 x 119 cm
Pakkauksen mitat 51 x 51 x 31 cm
Väri Beige

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.31M)
Koko: 101-130 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Lilli 17.12.2019

hyvä hinta /laatu suhde.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: