Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan raapimispuu 160cm, useita värejä

Hinta voimassa23.5.saakka
Normaalisti: 104,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 84,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus
Valitse Väri:
  • Beige / vaalea

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

2020 uutuus kissan raapimispuu 160cm, useassa värissä

Preecon 2020 raapimispuumallisto on täällä, entistä parempana! 160cm korkea kissan raapimispuu tarjoaa kissallesi todella paljon leikki- ja rentoutumispaikkoja. Kiipeilypuu sisältää esimerkiksi useita sisalköytisiä raapimispuita, tikkaat ja mukavan luolan jossa kissa voi nukkua. Huipulla on myös tasanne josta kissa voi tarkkailla ympäristöään turvallisesti. Kiipeilypuussa on myös kiinnike, jonka avulla se voidaan helposti kiinnittää seinään. Tämä ehkäisee raapimispuun heiluntaa ja kaatumista!

Beige 160cm korkea kissan raapimispuu on välimalli, joka sopii kooltaan varmasti jokaiseen kotiin. Sen leveys 60cm ja syvyys 40cm, joten se ei vie liikaa tilaa, mutta samalla se pitää kuitenkin massiivipuualustansa johdosta raapimapuun tukevasti paikallaan. Kiipeilypuu voidaan myös kiinnittää seinään mukana tulevalla kiinnitysnauhalla. Näin raapimispuusta saadaan entistä tukevampi.

Paljon aktiviteetteja kissallesi

Kiipeilypuussa huikea määrä erilaisia tasoja ja tiloja jossa kissasi voi leikkiä! Perinteisten tasojen lisäksi raapimispuussa on riippumatto, riippuva pehmeä taso ja hauska putkionkalo. Kiipeilyteline tajroaa siis uskomattoman määrän leikkimahdollisuuksia, mutta myös reilusti tilaa nukkumiseen useammallekkin kissalle.

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Mukava TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää 7 pitkää raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu. Kiipeilypuussa myös seinäkiinnitys mahdollisuus.

kissan raapimispuu

Ominaisuudet

✔ TÄYDELLINEN USEAMMALLEKIN KISSALLE:  Kiipeilypuussa on paljon mahtavia tasoja ja luolia joista useampikin kissa löytää mieluisan leikkimis- ja nukkumispaikan.

✔ PALJON TILAA RAAPIMISELLE: Kissat tarvitsevat turvallisen paikan josta ne voivat katsella ympäristöään, löytää leikkipaikkoja sekä turvallisen nukkumapaikan. Sisal-köysin varustettuihin raapimistolppiin kissat voivat raapia kynsiään, pitäen näin huolta myös terveydestään!

✔ SEINÄKIINNITYS MAHDOLLISUUS:  Kiipeilypuu ei kaadu villimmässäkään tiimellyksessä, sillä se voidaan kiinnittää seinään kiinnitysnarulla.

✔ PEHMEÄ KANGAS:  Pehmän kankaan päällä kissasi on mukava ottaa nokoset, eikä leikkiessäkään satu haavereita.

✔ TÄYDELLINEN KAIKKIIN KOTEIHIN: 160 cm keskikokoinen kissan raapimispuu on sopii varmasti kaiken kokoisiin koteihin.

Tekniset tiedot

Mitat 160 x 60 x 40cm (K x L x S)
Värit Musta, tummanharmaa, beige
Tolpan paksuus 9cm

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (934.34k)
Koko: 131-160 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Kissan raapimispuu 160cm, useita värejä

4.8 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Samuel 14.05.2020

hyvä ja tukeva raapimapuu. Ei heilu. Ainut pikku miinus oli kun yhdestä tolpasta oli kiinnistysruuvi rikki, mutta reklamaation tekemällä asiakaspalvelu hoiti asian ja uusi tolppa tuli minulle muutamassa päivässä

Kauppiaan vastaus 22.04.2021
Hei Samuel, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Paula 12.05.2020

Tuote oli sitä mitä pitikin ja tuli todella nopeasti.

Kauppiaan vastaus 22.04.2021
Hei Paula, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Carola 30.03.2020

hyvä tuote, suosittelen

Kauppiaan vastaus 23.04.2021
Hei Carola, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Anne 02.01.2020

Tasot vois olla leveämmät että isompi kissa pääsee kulkemaan. Muuten on tukevan olonen.

Kirjoittaja: Sanna 03.12.2019

Erittäin tyytyväinen olen toimitukseen ja itse tuotteeseen. Halpa, mutta laadukkaan oloinen kiipeilypuu. Oli helppo kasata.

Kauppiaan vastaus 23.04.2021
Hei Sanna, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: