Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kissan raapimispuu 185cm 2, useita värejä

Hinta voimassa20.9.saakka
Normaalisti: 119,95 € Säästä 30€!
Nyt vain: 89,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta tiistai, 22. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus
Valitse Väri:
  • Beige / vaalea

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

2020 uutuus kissan raapimispuu 185cm, useassa värissä

Preecon 2020 raapimispuumallisto on täällä, entistä parempana! 160cm korkea kissan raapimispuu tarjoaa kissallesi todella paljon leikki- ja rentoutumispaikkoja. Kiipeilypuu sisältää esimerkiksi useita sisalköytisiä raapimispuita, tikkaat ja mukavan luolan jossa kissa voi nukkua. Huipulla on myös tasanne josta kissa voi tarkkailla ympäristöään turvallisesti. Kiipeilypuussa on myös kiinnike, jonka avulla se voidaan helposti kiinnittää seinään. Tämä ehkäisee raapimispuun heiluntaa ja kaatumista!

185cm korkea kissan raapimispuu tarjoaa runsaasti leikki- ja nukkumispaikkoja kissalle. Massiivipuualusta pitää kiipeilypuun tukevasti paikallaan. Kiipeilypuu voidaan myös kiinnittää seinään mukana tulevalla kiinnitysnauhalla. Näin raapimispuusta saadaan entistä tukevampi.

Täynnä upeita, uniikkeja, yksityiskohtia

Raapimispuussa on todella paljon erilaisia tasoja, luolia ja aukkoja jotka tarjoavat rajattomasti viihdykettä kissoillesi. Täydellinen etenkin jos omistat useita kissoja jotka tykkäävät leikkiä yhdessä. Kiipeilypuun useat tasot ja luolat ovat myös täydellisiä nukkumapaikkoja kissalle.

Tämän tyylikkään ja tukeva rakenteisen raapimapuun saat upeasti sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Kissoilla on luontainen tarve teroittaa kynsiä ja kiipeillä - se onnistuu erinomaisesti tällä raapimispuulla. Näin säästät huonekalut raapimimiselta!

Pehmeä TEDDY-kangas

Kissan kiipeilypuun kangas on päivitetty entistä paremmaksi ja se on todettu kestävän jopa 50% pidempään! Kangas on TEDDY kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia on sen pehmeys. Samalla kangas on myös todella kestävä ja laadukas. Teddy kangas sisältää 40% akryyliä ja 60% polyesteria. Pehmä alusta on erittäin mukavan tuntuinen, ja vähentää mahdollisia haavereita.

Vahva runko

Tässä keskikokoisessa raapimispuussa raapimisputket ovat pitkät jolloin kissasi saa ergonomisesti venyteltyä ja teroitettua kyntensä sisalköydellä päällystettyihin putkiin. Tämä raapimispuu sisältää 10 raapimisputkea, joten useammat kissat voivat raapia samanaikaisesti tai raapimispuun kuningas tai kuningatar voi valita mieluisimman! Sisalköysi on täysin luonnontuote ja kissat pitävät sen tuoksusta ja samalla se hoitaa kissasi kynsiä. Voit olla siis varma että sohva ei ole enää ensimmäinen, johon kynnet teroitetaan.

Useat raapimispaikat tarkoittavat myös että raapimispuu ei kulu hetkessä puhki!

Turvallinen jalusta

Asiakaspalautteen perusteella tästä kissanraapimispuusta on tehty entistä tukevampi ja vahvempi. Tämä raapimispuu ei kaadu! Kasvatimme putkien halkaisijaa 30% aina 9cm paksuisiksi asti. Ne vahvistavat entisestään raapimispuun rakennetta joten tukevuus sekä kestävyys on taattu. Kiipeilypuussa myös seinäkiinnitys mahdollisuus.

kissan raapimispuu

Ominaisuudet

✔ TÄYDELLINEN USEAMMALLEKIN KISSALLE:  Kiipeilypuussa on paljon mahtavia tasoja ja luolia joista useampikin kissa löytää mieluisan leikkimis- ja nukkumispaikan.

✔ PALJON TILAA RAAPIMISELLE: Kissat tarvitsevat turvallisen paikan josta ne voivat katsella ympäristöään, löytää leikkipaikkoja sekä turvallisen nukkumapaikan. Sisal-köysin varustettuihin raapimistolppiin kissat voivat raapia kynsiään, pitäen näin huolta myös terveydestään!

✔ SEINÄKIINNITYS MAHDOLLISUUS:  Kiipeilypuu ei kaadu villimmässäkään tiimellyksessä, sillä se voidaan kiinnittää seinään kiinnitysnarulla.

✔ PEHMEÄ KANGAS:  Pehmän kankaan päällä kissasi on mukava ottaa nokoset, eikä leikkiessäkään satu haavereita.

✔ TÄYDELLINEN KAIKKIIN KOTEIHIN: Useassa eri värissä saatava raapimispuu sopii hyvin kaikkiin sisustuksiin.

Tekniset tiedot

Mitat 185 x 60 x 40cm (K x L x S)
Värit Musta, sininen, tummanharmaa, valkoinen, beige
Tolpan paksuus 9cm

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1009.3k)
Koko: 161-190 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Minkä kokoiseen pakettiin/paketteihin tämä kissanraapima puu on pakattu?

    Paketin mitat on: 62x52x24 cm


Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Paula 20.01.2020

Kiipeilypuu on mukavan korkea ja erittäin tukeva. Todella viihtyisä kissalleni.

Kirjoittaja: Joonas 16.01.2020

Todella hyvä tuote! Kissat pitivät siitä, ja seinään kiinnittämisen jälkeen todella tukeva puu :)

Kirjoittaja: Maya ja Salem 19.12.2019

Edullinen tuote ja todella nopea toimitus! Kuitenkin hieman hutera, jos ei kiinnitä seinään. Ei kaadu, mutta heiluu. Itsellä ei ole mahdollista kiinnittää seinään, kun asun vuokra-asunnossa. Tästä myös irtoaa nukkaa, joten valkoinen kissani on pian musta... Jatkuvasti saa kerätä lattialta mustia karvapalloja. Kuitenkin todella hyvä tuote, jos vain on mahdollisuus kiinnittää seinään!

Kirjoittaja: Jorma 11.11.2019

kisut tykkää

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: