Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Koiran kuljetushäkki Alu XXXL

Hinta voimassa9.8.saakka
Normaalisti: 294,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 224,95 €

Alkaen 10.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta torstai, 6. elo
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Koiran kuljetushäkki tuplaovella

Kevyt ja laadukas alumiinihäkki lemmikin kuljetukseen. Tässä häkissä on kaksi ovea ja väliseinä, joka voidaan tarvittaessa poistaa. Keveytensä ansiosta, sitä on helppo siirtää ja puhdistaa. Laadukkaiden materiaalien johdosta häkki kestää pitkää käyttöä. Häkki on tehty myös vakaaksi ja se pysyy tukevasti paikallaan eikä keiku. Häkin muotoilun ansiosta tilaa jää myös varusteille.

Tämä koirankuljetus häkki on erinomainen valinta matkoille. Koirasi pysyy turvassa ja iloisena häkissä samalla kun sinä voit keskittyä ajamiseen. Tämä kuljetushäkki mahdollistaa sen että mihin ikinä menetkään voit ottaa koiran mukaasi. Häkki on mahdollista lukita avaimilla. 

Ominaisuudet

 • Häkin avoin muoto takaa koiralle hyvin valoa ja ilmaa kuljetushäkkiin.
 • Kestävä rakenne, joka on mahdollista vahvan alumiinin johdosta. 
 • Koirasi tuntee olonsa turvalliseksi, rauhalliseksi ja mukavaksi. Usein asiakkaamme pitävät kuljetushäkkiä myös kotona esim. eteisessä, jossa koira voi nukkua muutenkin kuin kuljetettavana.
 • Koirasi myös pysyy turvassa, koska turvallisin tapa kuljetukseen on ehdottomasti kuljetushäkki, sillä koira pysyy törmäyksessä häkissään ja ei pääse senkään jälkeen esim. vapaaksi liikenteen sekaan.
 • Design on mietitty niin, että se sopii ulkonäkönsä ja muotonsa puolesta monen kokoisiin ajoneuvoihin.Tämä näkyy juuri viistoista etu- ja takaseinistä.
 • Kasaaminen on tehty helpoksi ja se on helppo ja nopea kasata!
 • Puhdistaminen käy helposti, sillä kuljetushäkissä ei ole turhia kulmia tai kynnyksiä ja näin siitä on saatu helppo puhdistettava.
 • Lukittava ovi varmistaa, että koira ei pääse häkistä karkuteille, lukkoa ei kuitenkaan ole pakko käyttää mikäli ei halua. Lukittava ovi on erityisen kätevä kun koira on autossa, voit avata takaluukun ja ilma vaihtuu autossa hyvin, mutta koira ei kuitenkaan pääse karkuun.
 • Helppo kuljettaa, joka on mahdollista sen kevyiden materiaalien ansiosta, joka tekee häkistä erittäin kevyen. Lisäksi kuljetushäkissä on kätevät lenkit, jonka avulla voit helposti kiinnittää häkin esim. liinoilla paikoilleen autoon.

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK) 92 x 97 x 66cm
Materiaali Alumiini
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
  Selain näyttää että tuote on varastolta loppu. Kauanko toimituksessa kestää jos tilaan tuotteen nyt?

  Jos tuote on varastolta loppu, tuotetta ei voi tilata. Kun tiedämme koska tuotetta saadaan lisää varastoon, lisäämme tuotteelle mahdollisimman nopeasti ennakkotilaus mahdollisuuden. Tällöin näet tuotekortista tuotteen arvioidun saapumisajan.


Tuotearvostelut

4.8 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: av 20.05.2019

Myytiin säänkestävänä ja poha/sivut piti olla muovia.. ovat kuitenkin lastulevyä..<br />

Kirjoittaja: qanu 27.03.2019

Juuri maksimi kokoinen Subaru outback vm. 2010<br /> Nopea oli kasata, yksi popniitti vähän rujosti puoliksi vaan kiinni mutta tarvittaessa nopea korjata.

Kirjoittaja: Milja 18.12.2018

Sopiva meidän autoon ja laadukkaan tuntuinen. Suosittelen, varsinkin hintalaatusuhteelta

Kirjoittaja: A.J 02.06.2018

Ok tuote, kokoamis ohjeet "ikean" tyyliset vähän aikaa tarvii ihmetllä että mikä osa mihinkäkin kuuluu. Seinä / pohja materiaali on kevyttä "pahvia" ja ainakin lattiaan tarvii laittaa vahviketta jos haluaa että pohja kestää pidempään.

Kirjoittaja: Vaihtaja 21.05.2018

Erittäin hyvä ja tyylikäs.

Kirjoittaja: Katri 21.05.2018

Laadukas tuote, mutta kokomerkinnät ovat hämääviä (3XL tässä -häkkiin mahtuu ehkä kaksi mittelspitz iässä, ei edes keskikokoista koiraa, jollainen itseltä löytyy). Onneksi mitat ovat nähtävillä. Mutta tuotteessa ei moittimista.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: