Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Koiratarha 2,3 x 4 x 1,82m

Hinta voimassa16.8.saakka
Normaalisti: 364,95 € Säästä 48€!
Nyt vain: 315,98 €

Alkaen 14.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Koiratarhan avulla lemmikkisi voi viettää aikaa pihalla turvallisessa ympäristössä, eikä vilkkaampaakaan koiraa tarvitse herkeämättä vartioida. Lemmikki on helppo viedä aitaukseen oven kautta. Aitauksiin mahtuu myös koirankoppi, jossa koirat sekä muut eläimet voivat viettää aikaa huonommallakin säällä. Erinomainen ja viihtyisä aitaus ulkona viihtyville lemmikeille! Elementti koiratarha on helppo koota!

Sinulle, joka haluavat ylivoimaista hintalaatusuhdetta!

Tämä koiratarha on mietitty niin, että siinä on kaikki mitä koiratarhalta tarvitset, mutta samalla se on myös edullinen ja hinta-laatusuhteltaan ylivoimainen! Koiratarhassa on galvanoitu runko, joka estää tehokkaasti ruostetta ja mahdollistaa helpon puhdistuksen. Koiratarhassa on mietitty myös lemmikkisi turvallisuutta ja sen takia siinä onkin pyöristetyt runkopalat.

Runko on helppo kasata ja siinä ei tarvita ruuveja tai pultteja! Teräsverkossa on silmäkoko 5,5 x 5,5cm, jonka ansiosta tarha kestää hyvin erikokoisten lemmikkien hyppyjä ja hyökkäyksiä. Verkkolangan vahvuus on 2,5mm ja tolppien halkaisija 32mm ja seinän paksuus 1mm.

Ominaisuudet

  • Helppo ja turvallinen kasaus – Runko on helppo kasata ja siinä ei tarvita ruuveja tai pultteja.
  • Laadukkaat materiaalit – Koiratarhassa on käytetty terästä, joka on galvanoitu. Galvanointi on mahdollistaa, että sen puhdistaminen on helppoa ja että se pysyy kunnossa vuosia.
  • Vahva runko – Teräsverkossa on silmäkoko 5,5 x 5,5cm, jonka ansiosta tarha kestää hyvin erikokoisten lemmikkien hyppyjä ja hyökkäyksiä. Verkkolangan vahvuus on 2,5mm ja tolppien halkaisija 32mm ja seinän paksuus 1mm. Paino 70kg!
  • Paljon tilaa leikkiä – Tarha on kooltaan jo suuri, joten sinne mahtuu hyvin myös esimerkiksi koirankoppi ja silti koirallesi jää paljon leikkitilaa.
  • Pyöristetty runko – Jonka avulla koirasi pysyy turvassa, eikä tarhassa ole vaarallisia kulmia.
  • Kätevä ovisalpa – Salvan avulla sinun on helppo laittaa ovi kiinni ja olla varma, että koirasi pysyy tarhassaan.

Tekniset tiedot

Mitat (P x L x K) 228 x 396 x 182 cm
Putken paksuus 9 mm
Verkon aukot 55 x 55 mm
Paketti 1 195 x 55 x 13,5 cm; 35 kg
Paketti 2 195 x 21 x 20cm, 35 kg

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Kari 16.04.2019

Koiratarha oli hyvä ostos. Meillä tarha tuli kissalle ja asumme<br /> rivitalossa. Tarha oli suhteellisen helppo kasata... ainoastaan verkon<br /> asennuksessa piti olla apuhenkilö. Arvosanaksi antaisin 4 (asteikko<br /> 1-5) Ainut miinus tuli niistä rautalanka pätkistä, jotka tuli paketin<br /> mukana ja oli tarkoitettu sen verkon kiinnitämiseen runkoon, niin niitä<br /> en käyttänyt, vaan käytin nippusiteitä. Ne oli jotenkin jäykkiä ja<br /> hankalia käyttää ne rautalangat.

Kirjoittaja: Reijo 15.04.2019

Koiratarha tuli hyvin nopealla toimituksella. Tilasin sunnuntai-iltana ja tarha oli minulla jo torstaina kotona, postin jakeluautosta<br /> kuljettaja soitti vielä ja varmisti osoitteen ja paikan mihin voi tarhan jättää.<br /> Tarhan kasaaamiseen meni n.3h kahdelta kasaajalta. Tarha oli helppo kasata autotallin lattialla ja siirtää sieltä sitten varatulle paikalle.<br /> Kasaamisohjeet olivat hyvät ja selkeät, joskin saisivat olla hieman isommalla tekstillä ja kuvilla.<br /> Tarhan on ainakin aluksi sen asukille (10vk metsästyskoira)sopivan kokoinen ja helppo hoitoinen, mahdollisten siirtojen takia se on myös erittäin<br /> helppo ja kevyt siirrettävä.<br /> Hinnallakaan tuote ei ole pilattu, mielestäni varsin hyvä ostos ensi tarhaksi. Arvosana 4,5.

Kirjoittaja: Satu 22.02.2019

Kasaamisesta minäkin annan noottia, mutta onneksi se tarvii tehdä vain kerran. Muuten oikein hyvä koira tarha.

Kirjoittaja: Esa 27.11.2018

Hinta laatu OK. Kasaamiseen tarvitaan sitten vähintään 2 henkilöä, yksin ei onnistu.

Kirjoittaja: Leila 12.10.2018

Antaisin 3 tähteä.<br /> Verkko työläs kasattava ja runko kasausvaiheessa hutera.<br /> Hyvä olla kaveri mukana. Vaatii työtä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: