Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Tarjous voimassa19.9.saakka
Normaalisti: 279,95 € Säästä 80€!
Nyt vain: 199,95 €

Tai osamaksulla alkaen 9.95 €/kk

VARASTOSSA – toimitus arviolta maanantai 20.09.
ILMAINEN pikatoimitus 1-5 päivässä saatavilla
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla

Vain muutama jäljellä!

30 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15

Valitse lisäosat:

Kumivene 400 II
remove_circle_outlined
add_circle_outlined
Hinta 199,95 €
& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

Mikä on Preecon suosituin kumivene? Tässä se on, Kumivene 400 ja vieläpä pävitettynä versiona!

Tästä kumiveneestä on paljon juttua netin kalastuspalstoilla, niin facebookissa kuin foorumeillakin, eikä suotta, hinta/laatusuhde on vertaansa vailla!

Miksi ostaa Kumivene 400 II?

Laatu: Olemme myyneet kumiveneitä kauan ja tiedämme mitä teemme! Tätä kumivenettä on käytetty kaikenlaisissa olosuhteissa loistavin tuloksin. Tätä venettä voi myös käyttää merivedessäkin, joten se on tehty laadukkaista materiaaleista! Kestävyyden taustalla on 3 kerroksinen rakenne: 1. PAKSU ja laadukas PVC 2. PAKSU ja laadukas PVC 3. Laminoitu polyesteri verkko.

Hinta: Se on Suomen halvin ja varmasti paras hinta/laatusuhde! Meille riittää pienempi kate tuotteesta, jota myymme paljon ja näin asiakkaana sinä saat edun!

Turvallisuus: Täyttää Suomen lain vaatimat turvallisuusstandardit kumiveneelle, joten voit olla huoletta! Muista kuitenkin aina pelastusliivit.

Helppous: Kumiveneen avulla voit avartaa maailmaasi täysin uusille vesille helposti, nyt myös pienemmätkin metsälammet on helpompi tarkistaa kaverin kanssa. Usein niissä kalastuspaine on pienempi ja kalat sitä kautta suurempia!

Mitä asiakkaamme ovat mieltä kumivene 400 II mallista?

- "Erittäin tyytyväinen kumiveneeseen!"

- "Suoritimme kaverin kanssa viikon reissun ko. paatilla Lapin erämaahan järviä pitkin. Kyytiin mahtui 2 aikuista korstoa, vavat ja 2x30kg rinkat. Pohja raapi kiviä kohtalaisen paljon, mutta kesti hyvin."

- "Ehdottomasti hintansa väärtti kumivene"

- "Hinta laatu suhde näyttäisi yhden reissun perusteella olevan kohdillaan"

- "Todellinen kalavene!"

Erittin tukeva kumivene, jota voidaan käyttää myös merivedessä! Kumivene on tehty yhteensä kolmesta eri materiaalikerroksesta erittäin hyvän kestävyyden ja joustavuuden aikaansaamiseksi! Kaksi päällimäistä kerrosta on tehty paksusta ja laadukkaasta PVC-muovista ja ne on laminoitu sisimpään polyesteriverkkoon joka takaa kestävyyden.

Vene on turvallinen  ja vakaa, jopa täydellä kuormalla vedessä, 3 erillisen ilmakammion ansiosta. Kaksi kammioista on pikaventtiileillä ja lattiakammio on turvaventtiilillä.  Kumiveneen korkeus ja putkimainen runko tekee siitä erittäin vakaan. Tämä malli on suosittu perheiden keskuudessa esim. jokiretkillä. Tänä vuonna uusittu ja paranneltu!

Kumivene 400 II kumiveneeseen kuuluu 12 kuukauden takuu!

HUOM! Tuote poikkeaa hieman tuotekuvista! Keltavalkoiset yksityiskohdat ovat todellisuudessa kokonaan valkoisia, ja saattavat poiketa kuvasta.

Ominaisuudet

 • Nopeasti toimiva venttiilit + turvaventtiili pohjakammiolla
 • 2 ilmakammiota + Köli + pohja
 • 3 puhallettavaa istuintyynyä
 • Kätevät tartuntanarut
 • Vakaa ja turvallinen malli
 • Laadukkaista materiaaleista valmistettu
 • Joustava ja erittäin hyvin kestävää materiaalia
 • Toimitussisältö:  8 airopidikettä, 2 onkipaikkaa, laadukkaat alumiinimelat, nopea ilmapumppu, kassi, paikkaussetti

Tekniset tiedot

Pituus 295 cm
Leveys 128 cm
Korkeus 43 cm
Sisämitat: 220x45x20cm
Nettopaino 15,2 kg
Maksimi kantavuus 320kg / 4 henkilöä
Suurin sallittu perämoottorin teho 2,5hv

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (5.72M)
Pituus: 300 - 349 cm
Henkilömäärä: 3+1
Pohja: PVC
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
  Mitkä ovat toimituspaketin mitat?

  Paketin koko: 37,00 x 78,00 x 46,00 cm

  Paketin paino: 23,35 kg


Kokemuksia Kumivene 400 II

4.2 /5


Yhteensä 27 tuotearvostelua

5 tähteä13 kpl

4 tähteä9 kpl

3 tähteä3 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Joonas Joensuu 30.08.2021

Kävin vihdoin eilen tämän n. 1 kk sitten hankkimani veneen testaamassa ihan vesilläkin. Tein seuraavat havainnot:<br /> <br /> 1) Itse vene on hyvä, tiiviin ja tukevan oloinen, joskin ehkä livenä kapeampi kuin mitä kuvissa syntyy vaikutelma. Leveydeltään sellainen, että siihen mahtuu vielä raavaan miehen takapuoli hyvin, mutta ei paljoa yli jää. 1 hengellä menee tavaroiden kanssa erinomaisesti, kahdella tavaroineen vielä mennee, mutta alkaa käydä ahtaammaksi. Nimellinen 3 aikuista + lapsi on lähinnä vitsi. Muutoin laadultaan ja kestävyydeltään hintaansa nähden 5/5 (näin ensimmäisen kumiveneensä ostajan näkökulmasta), sekä liukuu hienosti ja tasaisesti järviveden päällä.<br /> <br /> 2) Pumppu on sinänsä mekaanisesti toimiva ja pumppaa sekä vetäessä että työntäessä. Itse veneeseen verrattuna laatu jää vähän heikkolaatuisen valumuovisen kaksiseksi, joskin paljon huonompiakin ilmapumppuja on tullut käytettyä. Pelkään vähän, ettei kestä kulutuksessa. 3/5.<br /> <br /> 3) Kantokassi on surkea vitsi. Hajosi käytännössä heti, kun yritin ensimmäisen täytön+tyhjennyksen jälkeen pistää kassiin sisään saumoistaan ja muutenkin kangas sen verran halpaa keinokuitua, että repeää jo pelkästä vilkaisusta. Olkahihnatkin sellaisia, että jos tuon veneen niistä yrittää selässä yhtään pitempää kantaa, niin hartiat ovat takuuvarmasti ruvella. 0/5.<br /> <br /> 4) Käyttöohjeet hieman surkuhupaisasti pelkästään ruotsinkielisenä, vaikka niistä löytyykin Preecon yhteystiedot ihan painettuna. Ei nyt itseäni haittaa, kun sekin taipuu, mutta lähinnä huvitti. Osien osalta ei kuitenkaan ollut ohjeistus mitenkään kauhean selvä ja edelleenkään en tiedä mitä paketin mukana tullut "muovikahvalla" pitäisi tehdä. 3/5<br /> <br /> 5) Paikkaussetti... no... kohtuullisen kokoinen läpyskä veneen kangasta, viivotin ja lyhyt muoviletkun pätkä. Liima ja jonkinlainen paikkausohje olisi hyvä olla mukana, kun tuo paikkaus ei kuitenkaan ole niin automaatioselvä asia, jos sen hyvin haluaa tehdä. 3/5<br /> <br /> 6) Airot... no... "kyllä niillä soutaa", mutta muoviosat todella heikosti suunniteltuja ja alumiinivarsien liitinosa on viheliäinen käyttää, kun tuntuu, että ei mene kunnolla kierteille ja ei edes pidä noita varsia kiinni toisissaan kunnolla. Muovilaatu saisi olla asteen pehmeämpi ja kierteiden toleranssit vähän paremmin suunniteltuja (nyt ehkä hieman turhan tiukat). Hankainratkaisu nyt on melko perinteinen lenksu, mutta ajaa asiansa. 2/5.<br /> <br /> Tuomio: Kannattaa muistaa, että tässä ostaa vain reilun parinsadan kiinalaisvalmisteista venettä, jota myydään useammallakin eri merkillä. Ladan hinnalla et saa Mersua. Tosin kiitettävästi laatu on keskittynyt tärkeimpään, eli itse veneeseen ja heikot muut osat voi halutessaan vaihtaa laadukkaampiin.

Kauppiaan vastaus 31.08.2021
Kiitos hyvästä arvostelusta Joonas! Kiva kuulla, että vene on mieluinen pienistä puutteista huolimatta. Toivottavasti kestää käytössä. Ongelmatilanteissa tai lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella https://preeco.fi/yhteyslomake Mukavia hetkiä järvellä! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: Ola 24.08.2021

Kerran käynyt vesillä.Pohjaventtiili outo.Pohjan tyhjennys hidasta.Airot tuntuu myös aika heppoisilta.Moottoriteline olis ollu kiva .Kone jäi ostamatta.Ehkä myöhemmin.

Kauppiaan vastaus 26.08.2021
Kiitos arvostelusta! Jos, tuntuu, että veneessä on oikeaa vikaa pohjaventtiilissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella niin tarkistetaan asia https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: Anna 14.08.2021

Pari kertaa käytimme eikä vielä puhjennut.En uskaltaisi pidemmalle rannalta lähteä.Toistaiseksi ehjä. Sinänsä olemme tyytyväisiä tuotteeseen.

Kauppiaan vastaus 23.08.2021
Kiitos arvostelusta, Anna! Mukava kuulla, että olette tyytyväisiä tilaukseen. Toivottavasti vene pysyy ehjänä. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: Janne Warell 10.08.2021

Vene ollut ihan hyvä. Vahvikkeita voisi olla kriittisissä paikoissa pohjassa/sivuilla. Voi kalastaa moottorilla tai ilman. Ostin 55lbs moottorin myös ja telineen jouduin itse tekemään. Toiv saavat telineen joskus myyntiin.

Kauppiaan vastaus 24.08.2021
Kiitos arvostelusta Janne! Katsotaan, jos joku päivä saisimme myös telineitä valikoimiin. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: Martti 03.08.2021

Vene tuntuu ihan hyvältä mutta kun moottorin ja veneen pakettina tilaa niin pitäisi kyllä moottoriteline tulla mukana.

Kauppiaan vastaus 24.08.2021
Kiitos arvostelusta, Martti! Valitettavasti telineitä ei vielä löydy valikoimasta, mutta toivottavasti vielä jonain päivänä! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: Janne 02.08.2021

Ok tuote. <br /> Moottorin asennussarjaa harmi kyllä ei ollut saatavilla.

Kauppiaan vastaus 24.08.2021
Kiitos arvostelusta, Janne! Asennussarjaa ei valitettavasti löydy valikoimista, mutta ehkä toivottavasti joku päivä. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: Arja 26.07.2021

Tuli 2 vk luvattua myöhemmin johtuen logistiikka vaikeuksista. Kuitenkin info asiasta tuli. Nyt muutaman kerran käyttäneenä olen ihan tyytyväinen.

Kauppiaan vastaus 25.08.2021
Kiitos arvostelusta, Arja ja pahoittelut vielä toimituksen viivästymisestä. Kiva kuulla, että tuote on odotuksen arvoinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: Antti 16.06.2021

Viime vuoden käyttökokemuksen perusteella erittäin tyytyväinen!

Kirjoittaja: Antti 26.05.2021

Erittäin tyytyväinen kumiveneeseen!

Kirjoittaja: Pettyntyt asiakas 22.10.2020

Odotin lähes 1.5 kk, että sain kyseisen kumiveneen ja huomattiin, että saumassa on reikä. Otin yhteyttä ja lupasivat lähettää uuden veneen. 2 viikkoa meni ja sitten tulikin viestiä, että toimittaja luule että olen itse tehnyt reijän siihen ja eivätkä lähetä uutta venettä. Ihan paska fiilis jäi, mutta enpä enään tilaa kyseisestä paikasta mitään enkä suosittele kellekkään.

Kirjoittaja: Raija 14.07.2020

Hieno!

Kauppiaan vastaus 20.04.2021
Hei Raija, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Elena 13.07.2020

Hyvä tuote

Kirjoittaja: Charlesjaw 02.08.2017

Toimii! Suoritimme kaverin kanssa viikon reissun ko. paatilla Lapin erämaahan järviä pitkin. Kyytiin mahtui 2 aikuista korstoa, vavat ja 2x30kg rinkat. Pohja raapi kiviä kohtalaisen paljon, mutta kesti hyvin. Pakkauksessa tulleille paikkausvälineille ei tullut tarvetta. Vene ui hyvin pinnassa kuormasta huolimatta, myös vastatuuleen ja -aallokkoon. Vene otti myös aallot vastaan huoletta. Eteneminen tapahtui soutamisen sijaan melomalla. Myötätuulessa 2x3m kevytpeite purjeeksi ja mela peräsimeksi. Soudettavuus veneessä on heikohko, kun hankaimet ovat mitä ovat, joten melominen soutamisen sijaan on suositeltavaa. Täyttäminen käsipumpulla oli nopeaa ja täytettynä kantaminen onnistui hyvin. Vene kesti viikon täysimittaisen retuutuksen ja lähtee ehdottomasti mukaan myös ensi vuonna. Vapatelineisiin kannattaa kikkailla pidemmät putket ja kantolaukku kannattaa sitoa hihnoilla tiukaksi pidemmälle kantomatkalle. Täysin hintansa väärti laite.

Kirjoittaja: Heidi 29.10.2016

Muutaman syksyisen käyttökerran perusteella Navigator II on ehdottomasti hintansa väärtti kumivene, jämäkkä ja kestävältä vaikuttava. Pumppu ja muut varusteet toimivat asianmukaisesti ja käyttökuntoon laittaminen sujui helposti ja nopeasti. Soutaminen kaksi aikusta päällä menee myöskin mukavasti

Kauppias vastannut 14.03.2017

Kiitokset arvostelustanne. Ystävällisin terveisin, J-M

Kirjoittaja: Heli 14.05.2016

Hinta laatu suhde näyttäisi yhden reissun perusteella olevan kohdillaan. Seisten kalastus ei luonnollisestikkaan pehmeällä pohjalla onnistu mutta vetouistelu / reunan päällä istuskelu heittokalastuksessa sujuvat ihan OK. 52lbs sähköperämoottorilla huiput olivat 6.5km/h. Puolella kaasulla kulki jo 4km/h joten kiirehtiä tämän kanssa ei kannata. Painona kaksi miestä ja kalastusvälineet.

Kirjoittaja: E&I 04.08.2015

Nopea toimitus ja tuote vastasi odotuksia. Hyvä yhdistelmä kalavenettä ja vesilelua. Erittäin tilava ja toimiva lasten kanssa. Seuraavaksi moottorin ostoon ja uistimen vetoon..

Kirjoittaja: Jaakko 01.08.2015

Jämäkkä kumivene, liikkuu pienemmälläkin moottorilla (32lbs) varsin nopeasti. Helppo täyttää ja kohtuullisen helppo tyhjentää. Alkuun oli vähän hankala taitella se niin pieneksi että se mahtuu takaisin kantolaukkuun mutta oikealla tekniikalla se menee sinne sujuvasti. Katolaukku tosin ei varmasti kestä kovin kauaa, se on todella heppoinen. Nelisen täyttö/tyhjennyskertaa ja kaikki OK, mutta viidennellä kerralla jotain ratkesi sisältäpäin (kaikesta päätellen kölin sauma). Jouduin reklamoimaan asiasta, katsotaan miten se etenee. Toivon että saan tuon kuntoon tai uuden tilalle, on meinaan sen verran hauska vempain.

Kirjoittaja: Tiina 24.07.2015

Jämäkän tuntuinen ja hyvin kulkee 46lbs sähkömoottorilla. Suomen kielelliset ohjeet ovat miinus ja muutenkin ohjeissa oli aika tulkitseminen. Takapeilin kiinnittäminen oli todella työn takana et sai putket omiin koloihin eli voimaa sai oikeasti käyttää, sitä en tiedä oliko tuo tullut oikealle mallille ja putken päässä olevassa muovisuojassa oli pieni halkeama mikä lopulta katkesi.Toimitukset olivat kiitettävän nopeita. Veneen pumppaaminen onnistuu käsipumpulla varmaan 15min täyteen mutta ei yksin. Kun vene on täytetty esim. 2 aikuista hän yksi lapsi niin vene on hyvin balanssissa mutta kun mieheni oli yksin 100kg + veneen akku takana niin vene oli kyllä aika pystyssä mutta kokonaisuus kuva veneen toimivuudesta on hyvä. T. Tiina Riutta

Kirjoittaja: tinttu 30.04.2015

Paketista vasta avattu. Yllättävän tukevan oloinen. Suuri. Preecolla kiitettävä asiakaspalvelu ja vastaavat kyselyihin viipymättä. Tuote saapui kahden päivän kuluttua tilauksesta.

Kirjoittaja: Marja 04.09.2014

Vakaa ja kevyt liikutella. Muuten tosi hyvän oloinen vene, mutta yhdessä venttilissä vikaa. Siitä reklamoitu, katsotaan mille alkavat.. Kuva pitäisi venttiilistä lähettää, mutta kun ei siinä päällepäin mitään vikaa näy. Toivottavasti sen osalta asia korjaantuu, jotta kerkeää vielä tälle syksylle venettä käyttää.

Kirjoittaja: Kimmo 18.08.2014

Kimmo J On hintansa väärti, ei mahdoton pumpattava ihan käsinkään ja on tosi tukeva ja ei tartte toisten sylissä istua on tilava, hyvä jättää ihmisiä rantaan kun voi takapenkiltä soudella.

Kirjoittaja: Benita 28.07.2014

Loistavan tuntuinen vakaa vene. Miinuksena puuttuvat suomenkieliset kokoamisohjeet!

Kirjoittaja: Jaakko 21.07.2014

Kiva venho, hyvin mahtui kolme henkilöa( kaksi aikuista ja 8-v. poika.)Tukeva oli eikä keikkunut edes lapsen kanssa. Toimitus ihan ok ajassa. Nopea pumpata ihan käsipelillä. Sähkömoottorilla kulki ihan kevyesti.

Kirjoittaja: Jarno 13.06.2014

Huippu vene tohon hintaan. tehtiin touko kesäkuun vaihteessa kalareissu ja vene kesti rantapajukot hyvin. välillä oli 2 henkilöä ja yhen päivän 3 jätkää ,oli tosi vakaa pysty heittelemään seiste,hyvin mahtu akkukin ja pikku sähkömoottori jakso viedä uistatus vauhtia tunnista toiseen... pienen pienenä miinuksena mukana tuleva kantokassi ohutta materiaalia eikä kestä monta vuotta, mutta ehdottomasti parhaita ostoksia koskaan T:KOMI

Kirjoittaja: Mohsen 20.05.2014

todella hyvä ostos hinnan katsomusta. ,,materiiali on oikein hyvä ja tukeva.suosittelisin muutkin ostaa,,,,

Kirjoittaja: Sakari 09.05.2014

Kokosin kokeiluluontoisesti paatin ja jämäkältä tuntui. Täyttämiseen meni n. 15 minuuttia joten kohtuu nopeaa. Ainoa puute oli ettei moottoriteline tullut samassa lähetyksessä, mutta lupauksessa on, että tulee kohta. sakke

Kirjoittaja: Olli 30.03.2014

Hyvän ja jämäkän olonen vehje, eli suosittelen. Ja lähetys tuli ~parissa viikossa perille.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: