Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Lumilinko 7hv - sähköstartti

Normaalisti: 879,95 € Säästä 271€!
Nyt vain: 608,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 23. marras
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

7HV lumilinko - sähköstartilla.

Lumen luonti ei ikinä ole ollut hauskempaan - voit tehdä sitä jopa hämärässä! Lumilinko 7hv on varustettu valoilla, jolloin voit tehdä lumityöt töiden jälkeen! Lumilinko 7hv:lla saat työn tehtyä niin kuin sen pitää ilman, että maksat tai ponnistelet liikaa. Tämä lumilinko 7hv on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä sekä suorituskykyä. Akkukäyttöisellä sähköstartilla saat lumilingon helposti käyntiin ja tarvittaessa löytyy myös Easy-vetokäynnistin.

Ohjauspaneelin avulla laitteen hallinta on erittäin käyttäjäystävällistä ja kaikki laitteen hallintaan tarvittavat löytyvät ohjauspaneelista. 

Tehokas 7hv kaksivaihe lumilinko hoitaa suuremmatkin hanget ongelmitta! Syöttökierukka työntää lumen heittokierukalle, joka linkoaa lumen ulos heittotorven kautta. Jopa yli 50cm hangessa selviytyvä lumilinko linkoaa lumen jopa 15m päähän. Suuaukon leveys on 56cm. Heittoputken suuntaa voidaan säätää 190 astetta, jolloin lumi menee minne haluat. 3,6 litran polttoainesäiliö antaa lingolle 4 tuntia käyttöaikaa. Lingossa on 5 vaihdetta eteen ja 2 peruutusvaihdetta, jolloin saat lingon toimimaan juuri oikein lumitilanteesta riippuen.

4-tahti moottorin bensiini suositus on pienkonebensiini mikäli konetta käytetään vähän ja mikäli linkoa käytetään toistuvasti sopii 98 bensiiniksi. Öljy tulee lisätä moottoriin ja öljy suositus on SAE 10W-30

Lumilingolla on 12kk takuu.

Ominaisuudet

  • 190 astetta kääntyvä heittoputki
  • Käyttö aika jopa 4 tuntia
  • Kitkakiekkovaihteisto: 5 vaihdeetta eteen, 2 taakse
  • Sähkö- ja vetokäynnistys

Tekniset tiedot

Pakkauksen koko 91 x 64 x 71cm
MAX. heittoetäisyys 10-15m
MAX. lumen työstö n. 720kg / minuutti
MAX. työskentely leveys 56cm
MAX. lumen syvyys 53cm
Teho 7HV (4,8Kw), 212cc
Polttoainesäiliö 3,6l
Renkaat 13x5.0-6'' kuvioidut
Paino 80kg
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: jani 31.10.2018

Siis laitehan on ihan hyvän kokoinen ja näköinen ja helppo kasata mutta sitten se ikävin osapuoli oli että lumen heitto torvi puuttui sekä vedon kytkentä kahvan vaijeri liitäntä puuttui kanssa ja se että piti pohjalevy aukaista että sai liitettyä veto vaijerin toimintaan kun se oli irti sieltä alhaalta.Mutta ohjekirjasta 10+ sen tiimoilta selvisi paljon asioita niin sanotusti..Mutta asiakaspalvelu toimii ja sanoivat että puuttuvat palaset pistetään tulemaan ettei hätää niin sanotusti tule olemaan..Kaikkeen pitää varautua kun edullisista laitteista kyse eikä tässä paniikki nappulaa painella vaan odotellaan osien tulemista että homma saa onnellisen lopun.Poikien syyhän tää ei mitenkään sitten ole vaan ihan sen firman joka näitä kasaa ja paketoi siis.! Tämä asia ei ainakaan omaa osto motivaatiota alenna kun soitettiin asiasta vielä ja puhuttiin ihan niinkuin pitikin mitä puuttuu yms.Joten rohekasti vaan tilailemaan ei hätää siis.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: