Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Lumilinko 7hv - sähköstartti

Normaalisti: 969,95 € Säästä 360€!
Nyt vain: 609,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

Loppu varastosta

Tuotetta ei ole tulossa lisää.

14 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot

Lumet lentoon tehokkaasti

Lumen luonti ei ikinä ole ollut hauskempaan - voit tehdä sitä jopa hämärässä! Lumilinko 7hv on varustettu valoilla, jolloin voit tehdä lumityöt töiden jälkeen! Lumilinko 7hv:lla saat työn tehtyä niin kuin sen pitää ilman, että maksat tai ponnistelet liikaa. Tämä lumilinko 7hv on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä sekä suorituskykyä. Akkukäyttöisellä sähköstartilla saat lumilingon helposti käyntiin ja tarvittaessa löytyy myös Easy-vetokäynnistin. Ohjauspaneelin avulla laitteen hallinta on erittäin käyttäjäystävällistä ja kaikki laitteen hallintaan tarvittavat löytyvät ohjauspaneelista.

Kaksivaiheisuus on tae tehosta!

Lumilinko on kaksivaiheinen, mikä tarkoittaa, että lumenluonti tapahtuu kahdessa vaiheessa koneen sisällä:
1. vaiheessa lumi tulee lumilingon alle ja kone möyhentää lumen ja siirtää sen eteenpäin.
2. vaiheessa työntynyt lumi tulee heittopyörälle, joka heittää lumen eteenpäin jopa 15 metriin saakka!

7hv moottori

Jopa yli 50cm hangessa selviytyvä lumilinko linkoaa lumen jopa 15m päähän. Suuaukon leveys on 56cm. Heittoputken suuntaa voidaan säätää 190 astetta, jolloin lumi menee minne haluat. 3,6 litran polttoainesäiliö antaa lingolle 4 tuntia käyttöaikaa. Lingossa on 5 vaihdetta eteen ja 2 peruutusvaihdetta, jolloin saat lingon toimimaan juuri oikein lumitilanteesta riippuen.

Takuu ja huolto

4-tahti moottorin bensiini suositus on pienkonebensiini mikäli konetta käytetään vähän ja mikäli linkoa käytetään toistuvasti sopii 98 bensiiniksi. Öljy tulee lisätä moottoriin ja öljy suositus on SAE 10W-30

Olemme lumilingon maahantuoja, mikä tarkoittaa, että meidän kanssa takuuasiat ja varaosa-asiat hoituvat vaivattomasti.

Lumilingolla on 12kk takuu.

Ominaisuudet

  • Startti 2 käynnistysvaihtoehtoa, voit käynnistää lumilingon niin sähköllä kuin vetokäynnistykselläkin
  • Helppokäyttöisyys Kattavat ohjeet ja suunnittelutyön ansiosta sen käyttäminen on tehty todella helpoksi
  • Kääntyvä heittoputki Voit itse määrittää heittoputken asentoa säätämällä lumen heittosuunnan. Heittoputkea voi säästää 190 astetta
  • Tehokas moottori 7hv moottorissa riittää tehoa jopa nuoskalumessakin
  • Takuu ja varaosat 12kk takuu ja huolto ja varaosat onnistuvat kätevästi meidän kautta
  • Tankki Yhdellä tankillisella pääsee jopa 4 tuntia, eli riittää helposti moneenkin käyttökertaan

Tekniset tiedot

Pakkauksen koko 91 x 64 x 71cm
MAX. heittoetäisyys 10-15m
MAX. lumen työstö n. 720kg / minuutti
MAX. työskentely leveys 56cm
MAX. lumen syvyys 53cm
Teho 7HV (4,8Kw), 212cc
Polttoainesäiliö 3,6l
Renkaat 13x5.0-6'' kuvioidut
Paino 80kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.4 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Henkka 05.12.2018

Toimitus oli nopea. Alle vuorokausi tänne korpeen. Mutta puutteitakin oli. Kytkinvaijerin ruuvipää oli hävinnyt matkalla jonnekin. Ja kun se vihdoin saapui, niin 5 minuutin ohuen pakkaslumen luonnin jälkeen "vispilän" veto hyytyi. Laitteesta putosi jonkinlaisen kiilahihnan suikale. Oletettavasti hihna meni siis poikki. Kun ohjeet ovat huonot jo kokoamiseen, niin nyt tarvittaisiin jonkinlainen räjäytyskuva, jotta osaa vaihtaa hihnan! Akkukaapelit olivat liian lyhyet akun kunnolliseen kiinnittämiseen. Piti inspiroida.

Kirjoittaja: jani 04.12.2018

Ekat lumet ajeltuna ja kyllähän tuo heitti sen sinne minne pitikin.Jalakset korkeimmalla asetuksella ajelin ja ei kauhean ruokaisa ole koneeltaan kun piha ei ole ihan pieni.Mutta välillä tuli sitä lumiukko kokemustakin mutta läpi selvittiin..Ainut mitä puuttuu on se torven tukko puhdistus rauta mutta voihan sen korvata jollain muulla toki.Akku kannattaa sitten ladata täyteen ja 2h päästä vaihtaa uudet öljyt koneeseen.Hyvin pärisee siis ja valoillakin näkee pimeässä touhuilla jos sille tarvista löytyy..Tää kone on järkevin valinta sillä sähköstartti on kyllä kätevä ja helpottaa elämää melkoisesti.! Konehan on hondan klooni ja yläpuolisella nokalla varustettu koneisto sekä tulisi vaan lisää lunta niin saisi enempi leikkiä koneella..Ne hanki leikkurit saa myös ostettua muualta netistä ja samoin niitä varaosia kanssa vaikka olisi ihan kiva jos preeco laittaisi näille koneille varaosa tarjonnan kanssa sivuilleen.

Kirjoittaja: HUH,huh. 29.11.2018

Ihan hyvä tuote.Toimitus nopea.Paketista puuttui.Liukujalat +kinnityspultit.<br /> Torven kääntökammen yläkiinnike.Virta-avaimet.Suomenkielinen käyttöohje.<br /> Tarvittavat kasaustyökalut..Konetta en saanut käyntiin,ilmeisesti vielä puuttuu virrankytkentä avain jolla myös sammutetaan kone.<br /> Sikäli mielenkiintoinen tuote.Ihan oikea Kiinalainen.Varmaan se maanantain tuote.<br /> Onneksi ei ole luntakaan.<br /> Mitenkähän mökin mummo olisi selvinnyt.

Kirjoittaja: Keke 24.11.2018

Hyvin pyörii ainakin ilman lunta :) Eli lumikelejä odotellessa, vaikuttaa hintaisekseen hyvältä, mutta tosiaan ensin lunta niin voin antaa paremman raportin.

Kirjoittaja: jani 31.10.2018

Siis laitehan on ihan hyvän kokoinen ja näköinen ja helppo kasata mutta sitten se ikävin osapuoli oli että lumen heitto torvi puuttui sekä vedon kytkentä kahvan vaijeri liitäntä puuttui kanssa ja se että piti pohjalevy aukaista että sai liitettyä veto vaijerin toimintaan kun se oli irti sieltä alhaalta.Mutta ohjekirjasta 10+ sen tiimoilta selvisi paljon asioita niin sanotusti..Mutta asiakaspalvelu toimii ja sanoivat että puuttuvat palaset pistetään tulemaan ettei hätää niin sanotusti tule olemaan..Kaikkeen pitää varautua kun edullisista laitteista kyse eikä tässä paniikki nappulaa painella vaan odotellaan osien tulemista että homma saa onnellisen lopun.Poikien syyhän tää ei mitenkään sitten ole vaan ihan sen firman joka näitä kasaa ja paketoi siis.! Tämä asia ei ainakaan omaa osto motivaatiota alenna kun soitettiin asiasta vielä ja puhuttiin ihan niinkuin pitikin mitä puuttuu yms.Joten rohekasti vaan tilailemaan ei hätää siis.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: