Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Lumilinko 7hv - sähköstartti

Hinta voimassa23.5.saakka
Normaalisti: 844,95 € Säästä 150€!
Nyt vain: 694,95 €

Alkaen 28.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

lumilinko

Lumet lentoon tehokkaasti

Lumen luonti ei ikinä ole ollut hauskempaan - voit tehdä sitä jopa hämärässä! Lumilinko 7hv on varustettu valoilla, jolloin voit tehdä lumityöt töiden jälkeen! Lumilinko 7hv:lla saat työn tehtyä niin kuin sen pitää ilman, että maksat tai ponnistelet liikaa. Tämä lumilinko 7hv on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä sekä suorituskykyä. 230V sähköstartilla saat lumilingon helposti käyntiin ja tarvittaessa löytyy myös Easy-vetokäynnistin. Ohjauspaneelin avulla laitteen hallinta on erittäin käyttäjäystävällistä ja kaikki laitteen hallintaan tarvittavat löytyvät ohjauspaneelista. Ohjauspaneelissa on 4-suuntainen joystick, jolla ohjaus onnistuu helposti yhdellä kädel

Kaksivaiheisuus on tae tehosta!

Lumilinko on kaksivaiheinen, mikä tarkoittaa, että lumenluonti tapahtuu kahdessa vaiheessa koneen sisällä:
1. vaiheessa lumi tulee lumilingon alle ja kone möyhentää lumen ja siirtää sen eteenpäin.
2. vaiheessa työntynyt lumi tulee heittopyörälle, joka heittää lumen eteenpäin jopa 15 metriin saakka!

7hv LONCIN moottori

Jopa yli 50cm hangessa selviytyvä lumilinko linkoaa lumen jopa 12m päähän. Suuaukon leveys on 62cm. Heittoputken suuntaa voidaan säätää 180 astetta, jolloin lumi menee minne haluat. Työskentelyaika yhdellä tankillisella jopa yli 3 tuntia. Lingossa on 6 vaihdetta eteen ja 2 peruutusvaihdetta, jolloin saat lingon toimimaan juuri oikein lumitilanteesta riippuen.

Takuu ja huolto

4-tahti moottorin bensiinisuositus on pienkonebensiini mikäli konetta käytetään vähän ja 98-bensiini, mikäli kone on jatkuvassa käytössä. Öljysuositus 5W-30 tai 5W-40.

Olemme lumilingon maahantuoja, mikä tarkoittaa, että meidän kanssa takuuasiat ja varaosa-asiat hoituvat vaivattomasti.

Lumilingolla on 12kk takuu.

Ominaisuudet

 • Startti 2 käynnistysvaihtoehtoa, voit käynnistää lumilingon niin sähköllä kuin vetokäynnistykselläkin
 • Helppokäyttöisyys Kattavat ohjeet ja suunnittelutyön ansiosta sen käyttäminen on tehty todella helpoksi
 • Kääntyvä heittoputki Voit itse määrittää heittoputken asentoa säätämällä lumen heittosuunnan. Heittoputkea voi säästää 180 astetta
 • Tehokas LONCIN moottori 7hv moottorissa riittää tehoa jopa nuoskalumessakin
 • Takuu ja varaosat 12kk takuu ja huolto ja varaosat onnistuvat kätevästi meidän kautta
 • Tankki Yhdellä tankillisella pääsee jopa yli 3 tuntia, eli riittää helposti moneenkin käyttökertaan

Tekniset tiedot

Pakkauksen koko 91 x 68 x 71cm
MAX. heittoetäisyys 10-15m
MAX. työskentely leveys 62cm
MAX. lumen syvyys 53cm
Renkaat: 13"x5.00-6
Tankki: 3L
Öljy: Säiliö n. 7dl, öljysuositus 5W-30 tai 5W-40
Teho: 7HV (4,8Kw), 212cc
Paino: 90kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
  Mikä moottori on lumilingossa? Onko sähköstartti akulla vai kuten kuvassa verkkovirralla?

  Lumilingossa on Loncinin moottori ja sähköstartti on verkkovirralla.


  Sisältyykö sähköstartin jatkojohto toimitukseen?

  Jatkojohto on lisävaruste, joka ei sisälly toimitukseen.


Kokemuksia Lumilinko 7hv - sähköstartti

3.6 /5


Yhteensä 10 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Max 22.01.2021

Nice thing, which made my life much easier. It’s quite easy to assemble and it does its job. Also I like the color

Kauppiaan vastaus 03.02.2021
Good to hear. The colour for sure is vibrant!
Kirjoittaja: Ossian 19.01.2021

Outo juttu, ohjaustangon joystickiltä lähtee lattatanko jonka pää on litistetty ja siinä on 2 pitkänmallista reikää. Samoin heittotorven rataskäännöltä tuodaan tanko joka on samoin litistetty kahdella reijällä, nuo reijät pitäisi osua kohdakkain, mutta ei vain millään riitä tangon mitta, juuri ja juuri saan molrmpien ensimmäiset reijät kohdakkain ja yhdellä ruuvilla kiinni, onko muilla ollut tässä ongelmaa ???

Kauppiaan vastaus 03.02.2021
Voit ottaa tässä olevalla lomakkeella yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitetään mistä tuo voisi johtua. https://preeco.fi/yhteyslomake
Kirjoittaja: Tero 12.05.2020

Tuote 5<br /> Toimitus nopeus 5<br /> Parantamisen varaa olisi ehkä kokoamisohjeissa!

Kauppiaan vastaus 22.04.2021
Hei , kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Laitan viestiä eteenpäin huonoista ohjeista Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Jamppa 13.03.2020

Kasaus vei aikaa noin 2 tuntia ja minullakin oli lumenheittoputken alin pultti liian pitkä, mutta sain sen helposti paikalleen nirhaamalla hieman puukolla hihnakotelon muovista nurkkaa. Vein lingon mökille Rovaniemelle ja tein noin 100m polkua 80-100cm:n kinokseen noin vajaassa 5 tunnissa. Tuntu siltä, että moottori olis kyllä jaksanu hyvin noinki syvässä lumessa, mutta työtä hidasti, kun renkaat löi usein sutia vaikka ketjutkin oli asennettuna. Yllättävän hyvin tuo kuitenkin eteni aisoista keikuttamalla ylös-alas, vaikka kinoksen pinnasta noin 15cm alaspäin oli vielä hankikantokerros jäätäkin. Jääkerros pilkkoontui hyvin ja lensi putkesta kauas. Tuo sähköstartti on kyllä hyvä, mutta kaupasta pitää ostaa erikseen sellainen jatkojohto, jossa on naarasliitin ilman suojaluukkua, jotta se menee perille koneeseen upotettuun urosliittimen syvennykseen. Olen erittäin tyytyväinen tähän lumilinkoon.

Kirjoittaja: Ei toista kertaa 10.01.2020

Posti toimitti tuotteen nopeasti kotipihaan asti. Lähettäjille ja postille siitä pisteet.<br /> <br /> Lumilingon kasaus itsessään vaikeampi ja työläämpi kuin ohjeet antoivat ymmärtää. Heittoputken alin pultti liian pitkä, joten hihnakotelon muovisuoja piti irroittaa jotta pultin sai paikalleen. Lisäksi vaihteen vaihtajan tapin kiinnitys erittäin tiukka.<br /> <br /> Käyttössä itsessään kolmen kerran kokemuksen perusteella: Jaksaa heittää pakkaslunta todella hyvin. Suojalunta vähän heikommin, mutta ihan riittävän hyvin. Joystikistä nopea säätää heittoputken heittosuunta ja plussaa hyvästä lukituksessta. Heittoputken päässä oleva korkeussuunnan säätö joystickistä surkea. Ei pysy hetkeäkään asetussa vaan aina aukeaa kokonaan ja lukitusta siihen ei ole (vaikka tuotekuvien ekassa kuvassa semmoinen näkyykin). Tämän vuoksi asuinalueiden ahtailla pihoilla käyttökelvoton, koska lähelle heittäminen ei onnistu.

Kauppiaan vastaus 26.04.2021
Hei Ei toista kertaa, kiitos arvostelustasi. Ikävä kuulla, että sinulla on ollut ongelmia kasaamisen kanssa ja et ole ollut täysin tyytyväinen tuotteeseen. Mukavaa talven jatkoa sinne :) yt. Roni Preecon asiakasneuvoja.
Kirjoittaja: Ei toista kertaa 10.01.2020

Posti toimitti tuotteen nopeasti kotipihaan asti. Lähettäjille ja postille siitä pisteet.<br /> <br /> Lumilingon kasaus itsessään vaikeampi ja työläämpi kuin ohjeet antoivat ymmärtää. Heittoputken alin pultti liian pitkä, joten hihnakotelon muovisuoja piti irroittaa jotta pultin sai paikalleen. Lisäksi vaihteen vaihtajan tapin kiinnitys erittäin tiukka.<br /> <br /> Käyttössä itsessään kolmen kerran kokemuksen perusteella: Jaksaa heittää pakkaslunta todella hyvin. Suojalunta vähän heikommin, mutta ihan riittävän hyvin. Joystikistä nopea säätää heittoputken heittosuunta ja plussaa hyvästä lukituksessta. Heittoputken päässä oleva korkeussuunnan säätö joystickistä surkea. Ei pysy hetkeäkään asetussa vaan aina aukeaa kokonaan ja lukitusta siihen ei ole. Tämän vuoksi asuinalueiden ahtailla pihoilla käyttökelvoton, koska lähelle heittäminen ei onnistu.

Kirjoittaja: Päivi 07.01.2020

Tuotekuvaus vastasi hyvin tuotetta ja sen ominaisuuksia tosielämässä. Pientä miinusta siitä, että tuotteen kasaaminen vaati enemmän työtä kuin tuotekuvauksessa/ohjeessa annettiin ymmärtää. Ei siis hoitunut muutamissa minuuteissa, aikaa on hyvä varata tunneissa. Lisäksi pari pikkuosaa vaati hiomista ja säätämistä ennenkuin sopi paikkaansa. Perusnikkarilta hoituu kuitenkin kasaaminenkin. Kun kasattu, asiansa tuote hoitaa varsin mallikkaasti, eikä hintakaan ollut paha. Saatan sortua toistekin, kun tarve seuraavan kerran yllättää. Ehdoton + nopeasta toimituksesta, joka hoitui luvatun ajan sisällä huomioiden sesonkiaika. Tuote oli pihassa joulun aatonaattona (maanantai) ja tilaus taidettiin tehdä edellisenä torstaina tai perjantaina.

Kirjoittaja: Mikejuhani 31.12.2019

Ei soveltunut minun nurmi/hiekka pihalle.Kasaus työläs ja vaijeri joka ohjaa tuota kierukkaa,oli valmiiksi murtunut.

Kirjoittaja: Stanleyn 12.11.2019

Viime talven perusteella tämä on ollut erittäin hyvä linko! Tykkään 7 hepan moottorista, koska sen avulla saan korkeammankin kinoksen katoamaan nopeasti, esim saa minuin pitkän ajotien tyhjäksi 20minuutissa. Suosittelen!

Kauppiaan vastaus 26.04.2021
Hei Stanleyn, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Maisa 01.11.2019

Mies sai lahjaksi viime talvena. Kuulemma toimiva peli.

Kauppiaan vastaus 26.04.2021
Hei Maisa, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: