Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Osta kampauspöytä jakkaralla

Hinta voimassa19.7.saakka
Normaalisti: 179,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 119,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Käytännöllinen kampauspöytä on erinomainen apuri joka päiväiseen kauneudenhoitoon. Tilava pöytätaso tekee siitä myös mahtavan lisäpöydän jokaiseen huoneeseen. Pöydän neljä laatikkoa mahdollistaa meikkien, korujen ja muiden tarvittavien tuotteiden kätevän säilyttämisen käsien ulottuvilla, juuri siellä missä niitä tarvitset. Koristeellisesta meikkipöydästä saat myös mahtavan sisustuselementin ja yksityiskohdan jokaiseen huoneeseen!

Meikkipöytämme on valmistettu laadukkaasta MDF-levystä. MDF-materiaalista valmistetut tuotteet ovat kestäviä eivätkä halkeile helposti. Se kestää myös kosteutta paremmin kuin esimerkiksi lastulevy. Tuotetta ei kuitenkaan suositella sijoitettavaksi kosteisiin tiloihin.

Ominaisuudet

  • Koristeellinen meikkipöytä
  • 4 laatikkoa tavaroiden säilyttämiseen
  • Runsaasti pöytätilaa
  • Tukeva istuin
  • Helppo ja nopea kasaus

Tekniset tiedot

Pöydän mitat 75 x 40 x 85 cm (L x S x K)
Korkeus peilin kanssa: 138 cm
Väri: Valkoinen
Materiaalit: MDF-Puu
Materiaali: Puu
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Onko tässä pöydässä peili mukana?

    Peili sisältyy toimitukseen.


Tuotearvostelut

4.4 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: iwa 02.04.2020

Todella kaunis tuotte :)

Kirjoittaja: Jake 20.01.2020

Pöytä oli nätti ja toimiva. Ongelma, että haisee mummolalle. Ummehtunut haju. Ei lähtenyt pesuaineella pois. Toivottavasti ajan kanssa

Kirjoittaja: Laura 20.01.2020

Kaunis meikkipöytä tyttärelle. Yksi ruuvi puuttui kokonaan, mutta onneksi oli sopiva kotona. Hintaan nähden hyvä ja kaunis tuote.

Kirjoittaja: Janita 19.09.2019

Puristemassasta tehtyä meikkipöytää kun vaan kasaa varoen niin siitä saa ihan kelpo huonekalun. Kaunis koristeellinen, elegantin valkoinen syvine laatikoineen ja liikutettavalla peilillä. Tämä on oikein täydellinen meikkipöytä hyvin valaistuun tilaan. Suosittelen. Tämän parempaa ei hinta-laadultaan ja eleganttiudeltaan markkinoilta löydy.

Kirjoittaja: minna 31.08.2019

Tilasin pöydän keskiviikko-aamupäivällä ja jo perjantaina oli toimitus! Todella nopea toimitus, yllätyin. Pöytä oli hieman hankala kasata kun en ole kauhean paljon mitään tälläisiä ikinä koonnut mutta onnistui kuitenkin lopulta hyvin. Aika selkeät ohjeet. Pöytä on hyvälaatuinen ja kompaktin kokoinen. Suosittelen hinta/laatu suhde erinomainen. Kaunis pöytä kaikenkaikkiaan!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: