Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

ADA Korukaappi musta

Normaalisti: 104,95 € Säästä 45€!
Nyt vain: 59,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta torstai, 19. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot

Tyylikkäässä ADA-korukaapissa on tilaa kaikille koruillesi! Korukaappiin voit säilöä kaikki korusi sormuksista kaulakoruihin ja ne pysyvät aina järjestyksessä, joten ne on helppo ottaa käyttöön. Kaapin ovi voidaan lukita, joten arvotavarasi ovat myös turvassa. Ovessa olevan suuren peilin avulla laittautuminen päivää varten on erittäin helppoa. ADA-korukaappi seisoo tukevalla jalustalla, jonka avulla sitä voidaan tarpeen vaatiessa kääntää sopivaan asentoon.

Korukaappimme on valmistettu laadukkaasta MDF-levystä. MDF-materiaalista valmistetut tuotteet ovat kestäviä eivätkä halkeile helposti. Se kestää myös kosteutta paremmin kuin esimerkiksi lastulevy. Tuotetta ei kuitenkaan suositella sijoitettavaksi kosteisiin tiloihin.

Ominaisuudet

  • Tyylikäs ja täysikokoinen peili: Voit lisäksi valita itse kulman, josta suunnasta voit peilata itseäsi
  • Korkea laatu ja tukeva: Valmistettu kestävästä MDF materiaalista ja lisäksi jalkojen alla on tassut, jotka estävät peilikaappia liikkumasta
  • Riittävästi tilaa: Peilikaappiin mahtuu helposti suurempikin määrä koruja ja saat ne kauniiseen järjestykseen, josta sinun on helppo valita päivän asuun sopiva koru. Kaapista löydät paikat niin korvakoruille, kaulakoruille, rannerenkaille, keloille jne.
  • Helppo asentaa: Saat tuotteen mukanaa asennusohjeet, joiden avulla sinun on helppo kasata tuote itse
  • Takuu: Annamme tuotteellemme 12kk takuun ja 100% 14 päivän palautusoikeuden, jos et jostain syystä tykkääkkään tuotteesta, joten ostaminen on riskitöntä
  • Turvallisuus: Voit lukita korukaapin kätevästi avaimillasi. Voit pitää tärkeimmät korusi kaapissa turvassa, niin, että esimerkiski pienet lapsesi eivät vahingossa pääse niihin käsiski.

Tekniset tiedot

Kaapin mitat ovet avattuna: 43 x 37,5 x 151 cm (L x S x K)
Materiaalit: MDF-Puu
Väri: Musta

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (5.12M)
Materiaali: Puu
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: MIra 02.10.2018

Itselle meinaa koruja kertyä ja myös unohtua niitä, kun ne jäävät kaapin pohjalle, joten ehdoton hankinta. Ja sitten miten tämä ajaa asiansa: Kasaus kesti puoli tuntia ja olen tyytyväinen :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: