Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

TILDA Korukaappi musta

Normaalisti: 69,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 49,95 €
Loppu varastosta

Tuotetta ei ole tulossa lisää.

14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Tyylikkäässä TILDA-korukaapissa on tilaa kaikille koruillesi! Korukaappiin voit säilöä kaikki korusi sormuksista kaulakoruihin ja ne pysyvät aina järjestyksessä, joten ne on helppo ottaa käyttöön. Kaapin ovi voidaan lukita, joten arvotavarasi ovat myös turvassa. Ovessa olevan suuren peilin avulla laittautuminen päivää varten on erittäin helppoa. TILDA-korukaappi seisoo tukevalla jalustalla, jonka avulla sitä voidaan tarpeen vaatiessa kääntää sopivaan asentoon.

Korukaappimme on valmistettu laadukkaasta MDF-levystä. MDF-materiaalista valmistetut tuotteet ovat kestäviä eivätkä halkeile. Se kestää myös kosteutta paremmin kuin esimerkiksi lastulevy. Tuotetta ei kuitenkaan suositella sijoitettavaksi kosteisiin tiloihin.

Ominaisuudet

  • Tyylikäs ja täysikokoinen peili: Voit lisäksi valita itse kulman, josta suunnasta voit peilata itseäsi
  • Korkea laatu ja tukeva: Valmistettu kestävästä MDF materiaalista ja lisäksi jalkojen alla on tassut, jotka estävät peilikaappia liikkumasta
  • Riittävästi tilaa: Peilikaappiin mahtuu helposti suurempikin määrä koruja ja saat ne kauniiseen järjestykseen, josta sinun on helppo valita päivän asuun sopiva koru. Kaapista löydät paikat niin korvakoruille, kaulakoruille, rannerenkaille, keloille jne.
  • Helppo asentaa: Saat tuotteen mukanaa asennusohjeet, joiden avulla sinun on helppo kasata tuote itse
  • Takuu: Annamme tuotteellemme 12kk takuun ja 100% 14 päivän palautusoikeuden, jos et jostain syystä tykkääkkään tuotteesta, joten ostaminen on riskitöntä
  • Turvallisuus: Voit lukita korukaapin kätevästi avaimillasi. Voit pitää tärkeimmät korusi kaapissa turvassa, niin, että esimerkiski pienet lapsesi eivät vahingossa pääse niihin käsiski.

Tekniset tiedot

Kaapin mitat ovet avattuna: 40 x 36 x 145 cm (L x S x K)
Materiaalit: MDF-Puu
Väri: Musta

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (5.12M)
Materiaali: Puu
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Heini 24.01.2019

Vihdoin ostin ja en ole katunut :) Ihanaa kun saan vihdoin koruni järjestykseen. Kaappiin itsessään erittäin tyytyväinen. Tähti pois 5 päivän toimitusajasta.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: