Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

ELLEN8 Sohvapala 116x68x64, Harmaa

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 194,95 € Säästä 55€!
Nyt vain: 139,95 €

Alkaen 8 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 28.02.2021
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

ELLEN8 Sohvapala 116x68x64, Harmaa

Moduulisohvasta on moneksi

ELLEN8 sohvapala sopii osaksi ELLEN moduulisohvaa, mutta sitä voidaan käyttää myös itsenäisenä sohvana esimerkiksi parvekkeella!

Polyrottinkinen moduulisohva mahdollistaa juuri sellaisen sohvan kuin sinä haluat! Moodulisohvan paloista on helppo rakentaa polyrottinkisohva tai sohvaryhmä joka sopii täydellisesti juuri teidän parvekkeelle tai terassille. Sohvapaloja voi ottaa juuri niin paljon, tai niin vähän kuin haluaa, eikä laadusta tarvitse tinkiä. Moduulisohva on helppo myös purkaa osiin ja asetella vaikka pöydän ympärille kesäisiä peli-iltoja varten. ELLEN moduulisohvan istuinpalat toimitetaan 8cm paksuisilla erittäin mukavilla pehmusteilla.

Miksi valita polyrottinkisohva?

Polyrottinki on erinomainen valinta parvekekalusteiden materiaaliksi, varsinkin jos sinua ei kiinnosta joka vuotinen kalusteiden ylläpito. Polyrottinki on säänkestävä materiaali, jota voidaan pitää käytössä kesät talvet varsinkin katetuilla terasseilla ja parvekkeilla. Huoltovapaa polyrottinki on myös todella helppo puhdistaa pelkällä vedellä. Lisäksi voi kuitenkin käyttää vahapesuainetta joka pidentää käyttöikää entisestään. Teräsrungon ansiosta jokainen sohvapala on jämäkkä, mutta kevyen polyrottingin ansiosta helposti siirrettävissä.

Jos tarvitset apua moduulisohvan palojen valintaan, reipas asiakaspalvelumme auttaa arkisin kello 9-17 numerossa 03 41092920.

Polyrottinki moduulisohva

Ominaisuudet

✔ SOHVA PARVEKKEELLE, TAI OSAKSI MODUULISOHVAA: ELLEN8 sohvapala on täydellinen sohva parvekkeelle, mutta sitä voidaan käyttää myös osana ELLEN moduulisohvaa.

✔ HUOLTOVAPAA POLYROTTINKI: Huoltovapaa polyrottinki kestää katetulla terassilla ja parvekkeella ympäri vuoden.

✔ MUKANA MUKAVAT PEHMUSTEET:  Erittäin mukavat pehmusteet, jotka on päällystetty kestävällä 300g polyesterikankaalla.

✔ HELPPO KASATA HETKESSÄ:  ELLEN moduulisohvan sohvapalat on helppo koota, joten saat sohvan käyttöön hetkessä!

✔ TUKEVA TERÄSRUNKO: Teräsrunko antaa kalusteille hyvän tukevuuden. Kevyen polyrottingin ansiosta kalusteita on helppo siirtää.

Tekniset tiedot

Mitat 116 x 68 x 64 cm
Väri Harmaa
Paino 14 kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Marja 19.05.2020

Kivan näköinen ja laadukkaan oloinen sohva. Vastasi täysin kuvia. Lähetys postin kautta tapahtui yllättävän nopeasti ja paketit olivat kevyemmät kuin luulin. Koska minulla ei ole autoa, oli kätevää, että sain ne kannettua postista kotiin lasten kanssa (matka on onneksi lyhyt). Kokoamisohjeet olisivat voineet olla selkeämmät, mutta kokoaminen onnistui kuitenkin helposti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: