Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

EILA Ruokailuryhmä 4+1

Normaalisti: 499,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 399,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 28.02.2019
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Tämä tuote
sisältää:

1 x 4 x
Tuotetiedot

Yksi Preecon suosituimmista malleista on nyt uusittu! Ruokailuryhmä sisältää tutun ja turvallisen 150cm EILA polywood pöydän alumiinirungolla, sekä uudet ROOMA polyrottinkituolit. Polywood, joka myös Nonwoodina tunnetaan, on pitkäikäinen puuta jäljittelevät muoviseos materiaali. Se, sekä polyrottinkiset tuolit, kestävät säätä kuin säätää, ja ovatki siksi omiaan Suomalaiseen pihaan. Kaikki tuotteet on myös erittäin helppo puhdistaa.

Ominaisuudet

  • SUOSIKKI RUOKAILURYHMÄ: EILA ruokailuryhmä on kautta aikain yksi Preecon suosituimmista kalustesarjoista. Vuodelle 2019 päivitimme ryhmän tuolit, jotta saisit entistä paremman vastineen rahoillesi.
  • SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Pöytälevy on valmistetu Nonwood-materiaalista, ja sen runko on alumiinia. Molemmat näistä materiaaleista ovat omiaan ympärivuotiseen käyttöön. Läpivärjätyssä pöydässä ei pienet naarmutkaan haittaa. Tuolit on valmistettu polyrottingista, joka on tunnetusti kestosuosikki kaikissa puutarhoissa. Kaikki materiaalit ovat myös todella helppo hoitoisia.

  • PITKÄIKÄINEN VALINTA: EILA ruokailuryhmän ostettuasi et tarvitse ruokaryhmän päivitystä vuosiin! Siitä pitävät huolen pitkäikäiset materiaalit sekä ryhmän ajaton muotoilu.

  • HELPPO KOOTA: Toimitus jopa parissa päivässä sekä nopea kasaus: ruokailuryhmä on käyttövalmis hetkessä tilauksen jälkeen!

Tekniset tiedot

Mitat tuolit 57 x 64 x 90cm (PxLxK)
Pöytä 150 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (musta), alumiini (musta)
Materiaalit tuolit Harjattu polyrottinki (musta)
Materiaali: Nonwood
Materiaali: Alumiini
Materiaali: Polyrottinki
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: