Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

BELLA polyrottinkinen bistroryhmä, musta

Ale voimassa01.03.2020saakka
Normaalisti: 189,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 169,95 €

Alkaen 8.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta tiistai, 3. maalis
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

BELLA polyrottinkinen bistroryhmä

2020 uutuus bistroryhmä terassille ja parvekkeelle. Erittäin tyylikäs BELLA kalusteryhmä sisältää kaksi mukavaa ja ajattomasti muotoiltua tuolia sekä näppärän kokoisen pöydän. Kalusteissa on siro mutta tukeva teräsrunko, joka antaa kalusteille jämäkkyyttä, samalla ollen kuitenkin kevyt. Tuolit ja pöytä onkin helppo siirtää tarvittaessa. Tuolien istuinosa on valmistettu polyrottingista, joka kestää erittäin hyvin erilaisia sääolosuhteita. Kalusteryhmän tuolit ovat erinomainen valinta kesän kuumimpiinkin päiviin niiden kevyen verkkomaisen rakenteen ansiosta. Pöydän päällä on 5mm paksuinen karkaistu turvalasi. Turvallinen karkaistu lasi vaatii hajotakseen kovan piikkimäisen iskun. Hajotessaan lasi hajoaa murusiksi, jotka eivät aiheuta viiltoja. 

Bistroryhmä on erinomainen valinta parvekkeelle, terassille ja pihalle kestävien materiaaliensa ansiosta. Kalusteryhmä mahtuu hyvin myös pienempäänkin tilaan. 

bistroryhmä

Ominaisuudet

✔ TUKEVA TERÄSRUNKO: BELLA bistroryhmän tuotteiden runko on kestävää terästä. Siro runko on tukeva, mutta samalla kevyt.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ POLYROTTINKI: Polyrottinki kestää hyvin vaihtelevat sääolosuhteet, ja on helppo puhdistaa pelkästään vedellä. Tuolien kevyt rakenne on hyvin hengittävä.

✔ 5MM TURVALASI:  Bistroryhmän pöydän päällä on 5mm paksuinen karkaistu turvalasi. Lasi vaatii hajotakseen kovan iskun, ja hajotessaankin hajoaa murusiksi jotka eivät aiheuta viiltoja. 

✔ 2 TUOLIA + PÖYTÄ:  Näppärän kokoinen bistroryhmä on täydellinen pienempäänkin tilaan. Ajattomasti muotoiltu kalusteryhmä on pitkäikäinen kumppanki.

✔ HELPPO KASATA: Bistroryhmä on helppo ottaa käyttöön hetkessä, sillä sen kasaaminen on vaivatonta.

Tekniset tiedot

Takuu 12 kuukautta
Tuolien mitat 70 x 79 x 92 cm (PxLxK)
Pöydän mitat 50 x 50 x 50 cm (PxLxK)
Materiaali Polyrottinki
Rungon materiaali Teräs
Lasi 5mm turvalasi
Väri Musta

Runko: Teräs
Materiaali: Polyrottinki
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: