Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Paviljonki 3x4m avonainen

Tarjous voimassa19.9.saakka
219,95 €

Tai osamaksulla alkaen 10.95 €/kk

close TILAPÄISESTI LOPPU
Valitse Väri:
  • Ruskea

30 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

Tämä suuri huvimaja on käytännöllinen katseenvangitsija jokaiseen puutarhaan.

Ominaisuudet

  •     Tukeva metallirunko
  •     Tyylikkäät koristellut pilarit

Tekniset tiedot

Mitat 3 x 4 x 2,7 m (PxLxK)
Paino 28 kg
Materiaalit Kangas: 100% polyesteri, Runko: Teräs
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Paviljonki 3x4m avonainen

3 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä3 kpl

Kirjoittaja: Ukonilma 28.04.2019

Kaunis,helppo kasata, kasauksen yhteydessä metallituki katkesi katosta. Tosi heiveröistä metalliseosta. Saa nähä pysyykö kesän pystyssä. En suosittele.

Kirjoittaja: Ihaa 09.03.2019

2 viikkoa käytössä....Ensimmäinen sade ja katto romahti. Todella heikkoa materiaalia.

Kirjoittaja: Katosfriikki 03.09.2018

Kaksi näitä jo mennyt. Molempia korjattu ja taas hajonneet. Tämänkesäinen rutkahti liitoksestaan jo rakentamisvaiheessa, mutta pultatiin kiinni uudella metalliosalla. Kaunis punainen kangas haalistui paahteessa sameaksi ja repeili sekä kulmistaan että yläkatoksen reunasta, joten paikattavaa tuli. Katos olisi kaunis, mutta harmittavan hauras. Lisätukea laitettu pitkille sivuille ja paljon painoja pylväitten alaosan päälle. Ei ole tuuli vienyt minnekään. Komatta en jaksaisi enää ostaa. Ehkä näillä kahdella voi toisiaan paikata, Toinen on terassin päällä ja toinen puutarhassa, joten yhtä siinä tapauksessa jäämme kaipaamaan.

Kirjoittaja: Tyytyväinen 05.08.2018

Asensimme tämän kestopuusta tehdyn kuistin kulmaan, jolloin saimme kätevästi kolme tolpaa tuettua myös keskeltä kaiteeseen. Jalkaosa kannattaa ruuvata kansiruuveilla lattiaan ja kehikon liitokset on vahvistettava esim. 5x20mm pulteilla+muttereilla. Kangas haalistui yhdessä kesässä, joten toivoisi, että niitä saisi "varaosina" erikseen. Kehikko kyllä kestää vuosikausia, kunhan on tukevasti kiinnitetty. Kehikkoa ei tarvitse talveksi purkaa, mutta kangas kannattaa riisua pois. Katon ilmaräppänä purkaa kätevästi tuulen paineen, joka kaataa vieressä olevat aurinkovarjot.

Kirjoittaja: 4 ostin ja ostan 3 lisää-- kesäfestareille 29.06.2018

Ostin juuri 4 kpl 3 * 9 m juhlatelttoja, olivat juuri mitä odotinkin, Hinta on täsmälleen oikeassa suhteessa laatuun. Muutama havainto: kannattaa vahvistaa putkiliitokset esim. peltikateruuveilla. Tee sokkeli 48*198 painekyllästetystä lankusta jonka päälle asetat pystytolpat, RUuvaa toltap kiinni tähän lankkuun. Pysyvät jämerästi näin paikoillaan. KIinnitysnarujen renksut ovat ihan turhat. Eivät kestä mitään,,, paranna tätä kohtaa ostamalla kunnon nippusiteitä ( isoja ) ja tee reiät pystytolppien kohtiin läpi tuon halvan ja erittäin ohuen pressun. Laita vaikka kaksinkerroin se pressu ja pujota vahvat nippusiteen ympäri pressun ja tolpan. Näin vahvistat tuon tärkeän kohdan hyvin. Siellä on sisäpuolella muovissa reikä johon voit kiinnittää narun. <br /> <br /> Vala 10 ltr muovisankkoon betonista töttä johon laitat harjateräs tms. lenkin. NÄitä 4 kpl per teltta ja kiinnität nuo nippusidevahvisteiset narut kiinni. Muistat että olet ruuvannut pystytolpat siihen lankkuun. Nyt teltta pysyy jo jotenkin muodossaan.<br /> <br /> Vielä nuista tukiputkista. Niiden oma kiinnitysmekanismi on aivan hengetön. Ne on pakko ruuvat kiinni. OIkein hyvin Jeesusteipillä sitoen toisiinsa toimii myös mutta ruuvaten niistä tulee jäykät eivätkä notku juurikaan

Kirjoittaja: Mira 05.06.2018

Saako tähän uutta kangasta? Ekan kesän jälkeen kaikki tarrat irti. Muuten oon kyllä tykänny.

Kirjoittaja: Esa 15.04.2018

"Tukeva metallirunko" kaikkea muuta. Roska kesti juuri ja juuri sen yhden kesän. Ostettiin seuraavaksi kesäksi toinen vähän erilainen malli, jossa ei ollut edes riittävästi osia. Onneksi edellisestä saatin osia ja runko kasaan. Kertakäyttöroskaahan nämä ovat.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: