Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

NEEA sohvaryhmä

Hinta voimassa29.11.saakka
Normaalisti: 499,95 € Säästä 200€!
Nyt vain: 299,95 €

Alkaen 13.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 30. marras
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Neea sohvaryhmä

Sohvaryhmään kuuluu sohva, 2 nojatuolia sekä kätevä pöytä lasilevyllä. Kalusteryhmä sisältää siis kaiken tarvittavan, ja kalusteet voidaan helposti sijoittaa pihalle, terassille tai parvekkeelle. Sohva ja tuolit on helppo sijoittaa pienemmällekkin parvekkeelle, ja asetella haluamallaan tavalla. Monipuolinen ryhmä tarjoaa kuitenkin runaasti istumatilaa myös vieraille. Kestävistä materiaaleista valmistetut kalusteet on muotoiltu sopimaan hyvin erilaisiin kohteisiin. Pöydän lasilevy antaa ryhmälle keveyttä ja tyylikkyyttä.

Pitkäikäiset materiaalit

Neea sohvaryhmän  materiaalit ovat säänkestäviä sekä erittäin pitkäikäisiä. Runko on huoltovapaa materiaalia, joka selviää pihalla lähes ympäri vuoden. Suojaa se vain kovimmilla pakkasilla. Parvekkeilla ja katetuilla terasseilla kalusteet voivat olla ympärivuoden. Teräsrunko antaa sohvalle, tuoleille ja pöydälle erittäin hyvän tukevuuden. Kevyen run ansiosta kalusteita on kuitenkin helppo siirtää tarvittaessa.

8 cm paksut pehmusteet tekevät Neea sohvasta ja tuoleista erittäin mukavat istua. Laadukas 300g polyesteri kangas kestää hyvin hankausta, joten se on pitkäikäinen. Neea pöydän päällä on 5mm karkaistu lasi. Karkaistu lasi on huomattavasti tavallista lasia kestävämpää, ja hajotessaan hajoaa vaarattomiksi murusiksi.

Ominaisuudet

✔ POLYROTTINKINEN KALUSTESETTI: Monipuolinen HELENA kalusteryhmä sisältää lähes kaiken mitä puutarhaan tarvitsee, ja tarjoaa istumapaikan myös vieraille. Toimitus sisältää 2 tuolia, sohvan, pöydän ja pehmusteet.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ POLYROTTINKI: Huoltovapaa polyrottinki kestää katetulla terassilla ja parvekkeella ympäri vuoden, ja se voidaan puhdistaa pelkällä vedellä.

✔ 8CM PAKSUISET PEHMUSTEET:  Erittäin mukavat pehmusteet, jotka on päällystetty kestävällä 300g polyesterikankaalla.

✔ TURVALLINEN POLYROTTINKIPÖYTÄ:  Näppärä polyrottinkipöytä, jonka päällä on 5mm paksu karkaistusta lasista valmistettu lasilevy. Todella kestävä.

✔ TUKEVA TERÄSRUNKO: Teräsrunko antaa kalusteille hyvän tukevuuden. Kevyen polyrottingin ansiosta kalusteita on helppo siirtää.

Tekniset tiedot

Tuolien mitat 65 x 67 x 74 cm
Sohvan mitat 120 x 67 x 74 cm
Pöydän mitat 90 x 50 x 40 cm
Istuinkorkeus ilman pehmustetta 40 cm
Käsinojien korkeus 60 cm
Väri Natural
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: