Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

TIMCO pikahalkomakone 7T jaloilla

Normaalisti: 569,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 469,95 €

Alkaen 19.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Pikahalkomakone N 7T jaloilla

Tehotyöskentelijän unelmien halkomakone! Jopa 6 kertaa tavallista hydraulista pikahalkomakonetta nopeampi. Työntövarren liike halkaisusta palautukseen vain noin 2cm. Nopeasta käytöstä huolimatta tämä malli on todella turvallinen. Kaksi käsisen käytön ansiosta näpit eivät jää väliin, jonka lisäksi mallissa on standardit täyttävä suojakehikko. Tämä estää paitsi puun tahattoman lentämisen halkaistessa, myös uteliaitten pikku kätösten joutumisen laitteeseen! Jalkojen avulla halkomakoneessa on optimaalinen työskentelykorkeus, joten selkä ei rasitu. Valmiin klapin voi poimia kätevästi halkaisupöydältä.

Ominaisuudet

  • Sähkömoottorista ja vauhtipyörästä voiman saava halkomakone on reilusti hydraulisia malleja nopeampi. Klapin halkaisu ja työntövarren palautuminen tapahtuu jopa 2 sekunnissa, riippuen puulaadusta.

  • Turvallisuus on otettu suunnittelussa hyvin huomioon. Kaksi kätinen käyttö pakottaa kädet pois työntövarren edestä, ja standardien mukainen suoja estää klapien tahattoman sinkoutumisen halkaistessa.

  • Tukevasti jaloilla seisova laite on selkäystävällinen. Takajalkoihin kiinnitettyjen pyörien avulla pöydän liikuttaminen on myös helppoa.

  • Työntövoimaa pikahalkomakoneessa on jopa 7 tonnia. Tällä voimalla jopa 51x30cm halko menee klapeiksi muutamassa sekunnissa.

Tekniset tiedot

Mitat 1280 x 300 x 620 mm
Moottorin teho 1,5kW / 230V
Työntövoima 7 tonnia
MAX. halon koko 51x30cm
Työntönopeus 47cm/sek
Äänitaso 83 dB(A)
Paino 62kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

2.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Puu-ukkeli 14.03.2020

Nopea, voimaa piisaa isollekin pölkylle.

Kirjoittaja: Pettynyt 31.03.2019

Ensimmäisellä käyttö kerralla irtosi sähkömoottorista jäähytys siipi rämisemään, sen niittasin meisselillä ja vasaralla. Viiden käyttökerran jälkeen alkoi vinkumaan, vauhtipyörät oli irti sekä laakereissa ei ollut rasvaa, korjasin itse. Kymmenen kuution jälkeen hihna alkoi luistamaan ja katkesi, sain uuden hihnan takuuseen. Loppujen lopuksi pyörä pääty irtoamassa rungosta kun 6mm ruuvilla kiinni, korjaus hitsasin pitkän putken päätyjen väkiin jäykisteeksi. Nyt tyydyttävä kone puiden halkomiseen. Laatua pitäisi parantaa!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: