Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Metallirunkoinen polyrottinkipenkki, vaalea POISTO

Hinta voimassa20.9.saakka
Normaalisti: 89,95 € Säästä 40€!
Nyt vain: 49,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta tiistai, 22. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

HUOM! Kovassa alennuksessa, jotta saadaan varastolle lisää tilaa uusille tuotteille. Siksi myös hinta todella edullinen, osta pian, nämä loppuvat nopeasti.

Metallirunkoinen polyrottinkipenkki, vaalea

BRYNOLF-sarjaan yhteensopiva polyrottinkipenkki on täydellinen lisäistuin kaikkien polyrottinkisohvien kanssa, mutta myös pienemmille parvekkeille ja terasseille omaksi istuimeksi. Erittäin tukeva polyrottinkipenkki on valmistettu erityisesti tuotteen pitkäikä huomioon ottaen. Polyrottinki on erittäin hyvin Suomen kelejä kestävä materiaali. Polyrottinkipenkki ei välitä vesisateesta eikä muuttuvista lämpötiloista. Penkki sopiikin siksi ympärivuotiseen käyttöön katetuilla terasseilla. Penkin runko on valmistettu jämäkästä teräksestä, ja se antaa penkille tarvittavaa tukevuutta. 

Myös penkin pehmuste on valmistettu Suomeen sopivaksi. Erittäin mukava 8 cm paksuinen pehmuste on päällystetty 280g polyesterikankaalla jossa on UV, -lika, -kosteus sekä homesuojaus. Kangas on todella laadukasta huonekalukangasta. Pehmuste on helppo ottaa irti penkistä, ja varastoida tarvittaessa. Pemusteen kangas voidaan myös irroittaa ja pestä. 

Penkin yksinkertainen, mutta siisti, muotoilu takaa että tuotteen kasaaminen on erittäin helppoa. Tuote on käyttövalmis jopa minuuteissa. Mukana toimitetaan tarvittavat kokoamistarvikkeet. Polyrottinki on myös erittäin helppohoitoista. Voit puhdistaa sen vedellä ja rätillä. Suosittelemme tuotteelle myös Softcare vahapesuainetta polyrottingille.

penkki

Ominaisuudet

✔ TUKEVA RUNKO:  Polyrottinki penkin runko on valmistettu teräksestä. Teräsrunko antaa penkille tarvittavaa tukevuutta.

✔ PITKÄIKÄINEN POLYROTTINKI:   Polyrottinki kestää erittäin hyvin helteet, vesisateet ja pakkaset. Penkki sopiikin ympärivuotiseen käyttöön, etenkin katetuilla terasseilla ja parvekkeilla. Polyrottinki on myös helppo puhdistaa pelkästään vedellä.

✔ PAKSU 8 CM PEHMUSTE:  Polyrottinkipenkki tarjoaa erittäin mukavan istumakokemuksen. Siinä on 8 cm paksu pehmuste. Pehmuste on helppo myös irrottaa ja varastoida tarvittaessa.

✔ 5/5 HUONEKALUKANGAS:  Pehmeä pehmuste on päällystetty erittäin laadukkaalla 280g polyesterikankaalla. Kangas on UV, -lika, -kosteus ja homesuojattu. 

✔ HELPPO KASATA: Penkki on helppo ottaa käyttöön nopeasti. Simppelin mutta tyylikkään muotoilunsa ansiosta sen kasaaminen on todella helppoa. Se on siis myös helppoa tarvittaessa varastoida.

Tekniset tiedot

Takuu 12 kuukautta
Mitat 120 x 34 x 45cm (PxLxK)
Runkomateriaali  Teräs ja polyrottinki
Kangas 280g polyesteri UV, -lika, -kosteus ja homesuojattu
Väri Vaalea / valkoinen
Paketin mitat 123 x 12cm (LxK)
Runko: Teräs
Koko: 101-130 cm
Materiaali: Polyrottinki
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: