Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

EVITA Ulkosohva 7-osainen, Ruskea

Ale voimassa29.3saakka
Normaalisti: 699,95 € Säästä 230€!
Nyt vain: 469,95 €

Alkaen 19.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta torstai, 2. huhti
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& & &
&
Yhteensä =
Tuotetiedot

TÄNÄÄN VAIHTOPÄÄLLYSTEET KAUPAN PÄÄLLE!

Kun ostat EVITA ulkosohvan NYT, saat kaupan päälle haluamasi väriset vaihtopäällysteet. Vaihtopäällysteet saatavilla harmaana, beigenä ja graniitin värisenä. Vaihtopäällyste lisätään ostoskoriisi, kun käytät kassalla haluamaasi alennuskoodia:

Beige vaihtopäällyste alennuskoodilla EVITABEIGE

Harmaa vaihtopäällyste alennuskoodilla EVITAHARMAA

Graniitti vaihtopäällyste alennuskoodilla EVITAGRAN

EVITA polyrottinkisohva

EVITA Ulkosohva 7-osainen, Ruskea

Tilava moduulisohvaryhmä pöydällä

Todella monipuolinen EVITA polyrottinkisohva tarjoaa reilusti istumatilaa ja paljon eri tapoja asetella sohva. EVITA on moduulisohva, joka koostuu 6 erillisestä helposti koottavasta sohvapalasta. Moduulisohvan istuimet on todella helppoi asetella juuri niin kuin haluat, tai se voidaan erottaa 6 erilliseksi istuimeksi mukana tulevan polyrottinkipöydän ympärille. Juuri monipuolisuutensa ja säänkestävien materiaalien ansiosta sohvaryhmä sopii täydellisesti suomalaiseen kesään.

Säänkestävät & helppohoitoiset materiaalit

EVITA sohvaryhmä kestää vuodesta toiseen kuin uutena kestävien materiaalivalintojen ansiosta. Polyrottinki on säänkestävä materiaali, jota ei haittaa auringon porotus eikä sade. Se ei vaadi vuosittaisia huoltotoimenpiteitä, ja putsaus onnistuu helposti pelkällä vedellä. Jos haluat polyrottinkisohvasta koko eliniän irti, käytä puhdistamiseen myös Softcare vahapesuainetta. Tukeva teräsrunko antaa moduulisohvan paloille tarvittavajaa jämäkkyyttä, mutta sohvan eri osia on silti todella helppo siirtää.

Polyrottinkipöytä on viimeistelty 5mm karkaistulla lasilla, joka antaa hyvän tasaisen pinnan kesäjuomille. Karkaistu lasi on huomattavasti kestävämpää kun tavallinen lasi, ja hajotessaankin hajoaa vaarattomiksi muruiksi.

Pehmät pehmusteet on päällystetty hyvin kulutusta kestävällä 300g polyesterillä. Meiltä saat myös vaihtopäällysteet, joilla EVITA sohvaryhmän ilmettä on helppo vaihtaa vaikka joka päivä!

Ominaisuudet

✔ ISO MODUULISOHVA & PÖYTÄ:  Polyrottinkisohvalla paljon istumatilaa isommallekin ryhmälle! Moduulisohvan palat voidaan asetella juuri niin kuin haluat, ja erilailla vaikka joka päivä. Mukana myös tilava pöytä.

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä materiaali, joka voidaan pestä vedellä, eikä se vaadi erillisiä huoltotoimenpiteitä.

✔ PITKÄIKÄINEN SOHVARYHMÄ:  Tukeva teräsrunko, laadukas polyrottinki, turvalasi, sekä laadukas kangas tekevät tästä todella pitkäikäisen sohvaryhmän.

✔ LAADUKAS, IRROTETTAVA PÄÄLLYSTE:  Pehmusteiden kangas on todella mukavan tuntuista 300g polyesteriä, joka kestää käytössä kauan. Meiltä saat myös vaihtopäällysteet, joilla sohvan ilmettä voidaan helposti päivittää!

✔ TURVALLINEN PÖYTÄ LASILEVYLLÄ: Kätevän polyrottinkipöydän päällä on lasilevy karkaistusta lasista, joka on moninkertaisesti tavallista lasia kestävämpää.

Tekniset tiedot

Kulmaistuimen mitat 70 x 62 x 66 cm
Istuimen mitat 62 x 62 x 66 cm
Rahin mitat 62 x 62 x 66 cm
Pöydän mitat 62 x 62 x 30 cm
Väri Ruskea
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Kuuluvatko istuintyynyt hintaan EVITA Ulkosohva 7-Osainen setissä?

    Kyllä, kuvan istuinpehmusteet päällysteineen kuuluvat toimitukseen.

    Lisäksi on tilattavissa Evita ulkosohvan vaihtopäällysteitä harmaana ja vaalean beigenä.


Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Sisko 01.10.2019

Hyvä ostos, ei moittimista tuotteen laadussa.

Kirjoittaja: Britta 29.07.2019

Plussa:<br /> + nopea kuljetus, 1 vrk <br /> + hyvä hinta (tarjoushinta)<br /> + sopiva väri<br /> + mahdollisuus järjestää osia omalle sopivasti, vaikkapa kulmasohvaksi<br /> + aika helppoa kasata, jos on kokemuksia IKEAsta ;)<br /> + sopiva keskikokoiselle parvekkeelle<br /> <br /> Miinukset:<br /> - halvan näköinen<br /> - istuinsyvyys liian lyhyt<br /> - patjat vähän epämukavat ja huonot selälle, mutta saa lisätä omat pehmeät patjat selän taakse <br /> - jalat aika huononäköiset, muistuttavat erittäin halpoja muovisia leluja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: