Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

EVITA Ulkosohva 7-osainen, Harmaa

BLACK FRIDAYTARJOUS!
Normaalisti: 599,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 529,95 €

Alkaen 22.95 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 28.02.2021
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

EVITA polyrottinkisohva

EVITA Ulkosohva 7-osainen, Ruskea

Tilava moduulisohvaryhmä pöydällä

Todella monipuolinen EVITA polyrottinkisohva tarjoaa reilusti istumatilaa ja paljon eri tapoja asetella sohva. EVITA on moduulisohva, joka koostuu 6 erillisestä helposti koottavasta sohvapalasta. Moduulisohvan istuimet on todella helppoi asetella juuri niin kuin haluat, tai se voidaan erottaa 6 erilliseksi istuimeksi mukana tulevan polyrottinkipöydän ympärille. Juuri monipuolisuutensa ja säänkestävien materiaalien ansiosta sohvaryhmä sopii täydellisesti suomalaiseen kesään.

Säänkestävät & helppohoitoiset materiaalit

EVITA sohvaryhmä kestää vuodesta toiseen kuin uutena kestävien materiaalivalintojen ansiosta. Polyrottinki on säänkestävä materiaali, jota ei haittaa auringon porotus eikä sade. Se ei vaadi vuosittaisia huoltotoimenpiteitä, ja putsaus onnistuu helposti pelkällä vedellä. Jos haluat polyrottinkisohvasta koko eliniän irti, käytä puhdistamiseen myös Softcare vahapesuainetta. Tukeva teräsrunko antaa moduulisohvan paloille tarvittavajaa jämäkkyyttä, mutta sohvan eri osia on silti todella helppo siirtää.

Polyrottinkipöytä on viimeistelty 5mm karkaistulla lasilla, joka antaa hyvän tasaisen pinnan kesäjuomille. Karkaistu lasi on huomattavasti kestävämpää kun tavallinen lasi, ja hajotessaankin hajoaa vaarattomiksi muruiksi.

Pehmät pehmusteet on päällystetty hyvin kulutusta kestävällä 300g polyesterillä. Meiltä saat myös vaihtopäällysteet, joilla EVITA sohvaryhmän ilmettä on helppo vaihtaa vaikka joka päivä!

Ominaisuudet

✔ ISO MODUULISOHVA & PÖYTÄ:  Polyrottinkisohvalla paljon istumatilaa isommallekin ryhmälle! Moduulisohvan palat voidaan asetella juuri niin kuin haluat, ja erilailla vaikka joka päivä. Mukana myös tilava pöytä.

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä materiaali, joka voidaan pestä vedellä, eikä se vaadi erillisiä huoltotoimenpiteitä.

✔ PITKÄIKÄINEN SOHVARYHMÄ:  Tukeva teräsrunko, laadukas polyrottinki, turvalasi, sekä laadukas kangas tekevät tästä todella pitkäikäisen sohvaryhmän.

✔ LAADUKAS, IRROTETTAVA PÄÄLLYSTE:  Pehmusteiden kangas on todella mukavan tuntuista 300g polyesteriä, joka kestää käytössä kauan. Meiltä saat myös vaihtopäällysteet, joilla sohvan ilmettä voidaan helposti päivittää!

✔ TURVALLINEN PÖYTÄ LASILEVYLLÄ: Kätevän polyrottinkipöydän päällä on lasilevy karkaistusta lasista, joka on moninkertaisesti tavallista lasia kestävämpää.

Tekniset tiedot

Kulmaistuimen mitat 70 x 62 x 66 cm
Istuimen mitat 62 x 62 x 66 cm
Rahin mitat 62 x 62 x 30 cm
Pöydän mitat 62 x 62 x 30 cm
Väri Harmaa

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (586.06k)
Istuinmäärä: 6
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Kuuluvatko istuintyynyt hintaan EVITA Ulkosohva 7-Osainen setissä?

    Kyllä, kuvan istuinpehmusteet päällysteineen kuuluvat toimitukseen.

    Lisäksi on tilattavissa Evita ulkosohvan vaihtopäällysteitä harmaana ja vaalean beigenä.


Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 10 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Ron 08.05.2020

hinta laatu suhde erinomainen, nopea toimitus. 5+

Kirjoittaja: Ron 08.05.2020

hinta laatu suhde erinomainen, nopea toimitus. 5+

Kirjoittaja: Maiju 28.04.2020

Tuote on hinta-laatusuhteeltaan sitä, mitä ajattelinkin. Markkinoiden edullisin setti, jossa kuitenkin metallirunko. Muoviset jalat vaihdan toisiin, koska ne ovat kovaa, helposti särkyvää muovia. Kiristykseen tarkoitetut prikat olivat pienet. Ostin suuremmat, että rungosta tuli tukevampi. Pitkää käyttökokemusta ei vielä ole. Itse Preecosta tuumaan, että parasta asiakaspalvelua poikkeuksellisessa ajassa. Nopea toimitus ja lähettivät tarjoustuotteet toisessa lähetyksessä kotiin, vaikka minä itse olin ne unohtanut omasta tilauksestani.

Kirjoittaja: Kaj-Håkan 04.11.2019

Tuotteet menivät pojalleni, hän oli tyytyväinen ensin nopeasta toimituksesta ja hinta/laatusuhteesta. Kiitoksia

Kirjoittaja: Kasausjuomaa meni 5 tölkkiä 12.07.2019

Tässä hinta- laatusuhde kyllä kohdillaan. Ainoa miinus todella halvan oloiset jalat, mitkä nyt voi halutessaan iroittaa ja vaihtaa toiset tilalle.

Kirjoittaja: Jykä 29.06.2019

Halvan oloinen mutta se lienee selvää tässä hintaryhmässä. Toinitus tuli nopeasti, jaklatassuja oli kolme säpäleinä joten ruuvasin ne irti ja korvasin pöydän tassuilla. Tein reklamaation mutta siihen ei kukaan viitsinyt vastata, siksi 2 tähteä, muuten varmaan kolme.

Kirjoittaja: Seppo 01.06.2019

Huonolaatuinen tuote. Jalat halvimmat mahdolliset.

Kirjoittaja: Susanna 05.05.2019

Aivan ihana sohvaryhmä, juuri sopiva meidän pihaan. Kasaaminen ei ehkä helpommasta päästö, mutta siitäkin selvittiin.

Kirjoittaja: Niko V 27.09.2018

Palveli kesän hyvin ja nyt laitettu mökin varastoon odottelemaan uutta kesää.

Kirjoittaja: Lily 21.05.2018

Tosi siisti ja mukava. Hyvät tyynyt!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: