Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

EVITA Ulkosohva 7-osainen, Musta

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 599,95 € Säästä 150€!
Nyt vain: 449,95 €

Alkaen 19.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

EVITA polyrottinkisohva

EVITA Ulkosohva 7-osainen, Ruskea

Tilava moduulisohvaryhmä pöydällä

Todella monipuolinen EVITA polyrottinkisohva tarjoaa reilusti istumatilaa ja paljon eri tapoja asetella sohva. EVITA on moduulisohva, joka koostuu 6 erillisestä helposti koottavasta sohvapalasta. Moduulisohvan istuimet on todella helppoi asetella juuri niin kuin haluat, tai se voidaan erottaa 6 erilliseksi istuimeksi mukana tulevan polyrottinkipöydän ympärille. Juuri monipuolisuutensa ja säänkestävien materiaalien ansiosta sohvaryhmä sopii täydellisesti suomalaiseen kesään.

Säänkestävät & helppohoitoiset materiaalit

EVITA sohvaryhmä kestää vuodesta toiseen kuin uutena kestävien materiaalivalintojen ansiosta. Polyrottinki on säänkestävä materiaali, jota ei haittaa auringon porotus eikä sade. Se ei vaadi vuosittaisia huoltotoimenpiteitä, ja putsaus onnistuu helposti pelkällä vedellä. Jos haluat polyrottinkisohvasta koko eliniän irti, käytä puhdistamiseen myös Softcare vahapesuainetta. Tukeva teräsrunko antaa moduulisohvan paloille tarvittavajaa jämäkkyyttä, mutta sohvan eri osia on silti todella helppo siirtää.

Polyrottinkipöytä on viimeistelty 5mm karkaistulla lasilla, joka antaa hyvän tasaisen pinnan kesäjuomille. Karkaistu lasi on huomattavasti kestävämpää kun tavallinen lasi, ja hajotessaankin hajoaa vaarattomiksi muruiksi.

Pehmät pehmusteet on päällystetty hyvin kulutusta kestävällä 300g polyesterillä. Meiltä saat myös vaihtopäällysteet, joilla EVITA sohvaryhmän ilmettä on helppo vaihtaa vaikka joka päivä!

Ominaisuudet

✔ ISO MODUULISOHVA & PÖYTÄ:  Polyrottinkisohvalla paljon istumatilaa isommallekin ryhmälle! Moduulisohvan palat voidaan asetella juuri niin kuin haluat, ja erilailla vaikka joka päivä. Mukana myös tilava pöytä.

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä materiaali, joka voidaan pestä vedellä, eikä se vaadi erillisiä huoltotoimenpiteitä.

✔ PITKÄIKÄINEN SOHVARYHMÄ:  Tukeva teräsrunko, laadukas polyrottinki, turvalasi, sekä laadukas kangas tekevät tästä todella pitkäikäisen sohvaryhmän.

✔ LAADUKAS, IRROTETTAVA PÄÄLLYSTE:  Pehmusteiden kangas on todella mukavan tuntuista 300g polyesteriä, joka kestää käytössä kauan. Meiltä saat myös vaihtopäällysteet, joilla sohvan ilmettä voidaan helposti päivittää!

✔ TURVALLINEN PÖYTÄ LASILEVYLLÄ: Kätevän polyrottinkipöydän päällä on lasilevy karkaistusta lasista, joka on moninkertaisesti tavallista lasia kestävämpää.

Tekniset tiedot

Kulmaistuimen mitat 70 x 62 x 66 cm
Istuimen mitat 62 x 62 x 66 cm
Rahin mitat 62 x 62 x 30 cm
Pöydän mitat 62 x 62 x 30 cm
Väri Musta

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (586.06k)
Istuinmäärä: 6
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Kuuluvatko istuintyynyt hintaan EVITA Ulkosohva 7-Osainen setissä?

    Kyllä, kuvan istuinpehmusteet päällysteineen kuuluvat toimitukseen.

    Lisäksi on tilattavissa Evita ulkosohvan vaihtopäällysteitä harmaana ja vaalean beigenä.


Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: hans 11.05.2020

Nopea toimitus, laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet. Kokoaminen kannattaa tehdä omilla työkaluilla :-) Suosittelen! Luksusta edullisesti!

Kirjoittaja: Tauski69 19.06.2019

Toimitus oli nopea mutta meni postiin vaikka maksoin kotiinkuljetuksen. Kasaaminen yhtä tuskaa mukana tulleiden ohjeiden avulla. Tyynyt ei pysy oikeen paikoillaan. Runko vaikuttaa suht hyvältä lukuunottamatta jalkoja jotka on muovia. 400€ hintaan ihan ok

Kirjoittaja: Susanna L 22.05.2018

Tyynyt painuvat. Lyhyt istumasyvyys.

Kirjoittaja: Mika 21.05.2018

Erittäin nopea toimitus, sunnuntaina tilattu ja tiistai aamuna posti toimitti kolme isoa pakettia kotiin. Yhteispaino postin mukaan 68kg. Tuote oli helppo ja nopea kasata ruuvinvääntimen avulla. Toki paketissa tuli mukana myös kuusiokolo avain, mutta sillä ruuvatessa olisi mennyt ikä ja terveys. Tuote on laadukkaan oloinen iso plussa että pehmusteiden päälliset on irroitettavat mikä helpottaa pesua.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: