Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

ADELE Ulkosohva 5-osainen, Musta

Hinta voimassa24.1.saakka
Normaalisti: 504,95 € Säästä 105€!
Nyt vain: 399,95 €

Alkaen 17.95 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 28.02.2021
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

adele-sohva pöydällä

2019 ADELE Ulkosohva 5-osainen, Harmaa

Monipuolinen moduulisohvaryhmä

Todella monipuolinen ADELE polyrottinkisohva taittuu moneen paikkaan, ja varmasti jokaiselle parvekkeelle ja terassille sopivaksi. ADELE on moduulisohva, joka on kasattu 4 erillisestä helposti koottavasta sohvapalasta. Moduulisohva on erittäin kätevä, sillä palat voi asetella juuri niin kuin haluat, tai se voidaan erottaa 4 erilliseksi istuimeksi mukana tulevan polyrottinkipöydän ympärille. Näiden ominaisuuksien, ja erittäin laadukkaiden materiaalien ansiosta ADELE polyrottinkisohva on niin suosittu!

Pitkäikäiset materiaalit

ADELE sohvaryhmä kestää vuodesta toiseen kuin uutena kestävien materiaalivalintojen ansiosta. Polyrottinki on todella laadukas ja säänkestävä materiaali, jota ei haittaa auringon porotus eikä sade. Se ei vaadi vuosittaisia huoltotoimenpiteitä, ja putsaus onnistuu helposti pelkällä vedellä. Jos haluat polyrottinkisohvasta koko eliniän irti, käytä puhdistamiseen myös Softcare vahapesuainetta. Tukeva teräsrunko antaa moduulisohvan paloille tarvittavajaa jämäkkyyttä, mutta sohvan eri osia on silti todella helppo siirtää.

Polyrottinkipöytä on viimeistelty 5mm karkaistulla lasilla, joka antaa hyvän tasaisen pinnan kesäjuomille. Karkaistu lasi on huomattavasti kestävämpää kun tavallinen lasi, ja hajotessaankin hajoaa vaarattomiksi muruiksi.

Pehmät pehmusteet on päällystetty hyvin kulutusta kestävällä 300g polyesterillä. Meiltä saat myös vaihtopäällysteet, joilla ADELE sohvaryhmän ilmettä on helppo vaihtaa vaikka joka päivä!

Ominaisuudet

✔ MODUULISOHVA + PÖYTÄ:  Polyrottinkinen moduulisohva voidaan asettaa terassille ja parvekkeelle juuri niin kuin haluat. 4 eri istunpalaa mahdollistaa todella monipuolisen sohvan.

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä materiaali, joka voidaan pestä vedellä, eikä se vaadi erillisiä huoltotoimenpiteitä.

✔ KESTÄVYYTTÄ VUOSIKSI:  Tukeva teräsrunko, laadukas polyrottinki, turvalasi, sekä laadukas kangas tekevät tästä todella pitkäikäisen sohvaryhmän.

✔ PEHMEÄT PEHMUSTEET:  Pehmusteiden kangas on todella mukavan tuntuista 300g polyesteriä, joka kestää käytössä kauan.

✔ PÖYTÄ TURVALASILLA: Kätevän polyrottinkipöydän päällä on lasilevy karkaistusta lasista, joka on moninkertaisesti tavallista lasia kestävämpää.

Tekniset tiedot

Kulmaistuimen mitat L68 x S68 x K64 cm
Istuimen mitat L58 x S68 x K64 cm
Rahin mitat L68 x S68 x L33 cm
Pöydän mitat L72 x S68 x K33 cm
Väri Musta
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Teme 24.07.2019

Suosittelen! Hinta-laatusuhde kohdillaan. Täysin vastaava tuote tunnetussa huonekaluliikkeessä 585€(ja oli alennuksessa).<br /> Tulee osissa ja kokoamiseen menee pari tuntia.<br /> Nopea toimitus, Turun seudulle kesti alle 2vrk. Itselläni toisen laatikon osat tulivat väärän värisinä, mutta asiakaspalvelu vastasi toisella soitolla ja laittoivat oikeat kalusteosat tulemaan välittömästi. Toki pientä vaivaa kun raahasin väärät osat palautukseen takaisin postiin. Lisäksi tähän settiin kuuluu pöytä turvalasilla. Suosittelen kyllä!!!

Kirjoittaja: Panze 14.06.2019

Hyvä hinta/laatusuhde .Uskomattoman nopea toimitus.

Kirjoittaja: Päivi O 17.04.2019

Olen todella tyytyväinen. Vaikuttaa jämäkältä ja kestävältä. Toimitus oli todella nopea. Suosittelen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: