Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

ADELE Ulkosohva 5-osainen, Harmaa

Hinta voimassa25.10.saakka
Normaalisti: 499,95 € Säästä 150€!
Nyt vain: 349,95 €

Alkaen 15.95 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 28.02.2021
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

adele-sohva pöydällä

2019 ADELE Ulkosohva 5-osainen, Harmaa

Monipuolinen moduulisohvaryhmä

Todella monipuolinen ADELE polyrottinkisohva taittuu moneen paikkaan, ja varmasti jokaiselle parvekkeelle ja terassille sopivaksi. ADELE on moduulisohva, joka on kasattu 4 erillisestä helposti koottavasta sohvapalasta. Moduulisohva on erittäin kätevä, sillä palat voi asetella juuri niin kuin haluat, tai se voidaan erottaa 4 erilliseksi istuimeksi mukana tulevan polyrottinkipöydän ympärille. Näiden ominaisuuksien, ja erittäin laadukkaiden materiaalien ansiosta ADELE polyrottinkisohva on niin suosittu!

Pitkäikäiset materiaalit

ADELE sohvaryhmä kestää vuodesta toiseen kuin uutena kestävien materiaalivalintojen ansiosta. Polyrottinki on todella laadukas ja säänkestävä materiaali, jota ei haittaa auringon porotus eikä sade. Se ei vaadi vuosittaisia huoltotoimenpiteitä, ja putsaus onnistuu helposti pelkällä vedellä. Jos haluat polyrottinkisohvasta koko eliniän irti, käytä puhdistamiseen myös Softcare vahapesuainetta. Tukeva teräsrunko antaa moduulisohvan paloille tarvittavajaa jämäkkyyttä, mutta sohvan eri osia on silti todella helppo siirtää.

Polyrottinkipöytä on viimeistelty 5mm karkaistulla lasilla, joka antaa hyvän tasaisen pinnan kesäjuomille. Karkaistu lasi on huomattavasti kestävämpää kun tavallinen lasi, ja hajotessaankin hajoaa vaarattomiksi muruiksi.

Pehmät pehmusteet on päällystetty hyvin kulutusta kestävällä 300g polyesterillä. Meiltä saat myös vaihtopäällysteet, joilla ADELE sohvaryhmän ilmettä on helppo vaihtaa vaikka joka päivä!

Ominaisuudet

✔ MODUULISOHVA + PÖYTÄ:  Polyrottinkinen moduulisohva voidaan asettaa terassille ja parvekkeelle juuri niin kuin haluat. 4 eri istunpalaa mahdollistaa todella monipuolisen sohvan.

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä materiaali, joka voidaan pestä vedellä, eikä se vaadi erillisiä huoltotoimenpiteitä.

✔ KESTÄVYYTTÄ VUOSIKSI:  Tukeva teräsrunko, laadukas polyrottinki, turvalasi, sekä laadukas kangas tekevät tästä todella pitkäikäisen sohvaryhmän.

✔ PEHMEÄT PEHMUSTEET:  Pehmusteiden kangas on todella mukavan tuntuista 300g polyesteriä, joka kestää käytössä kauan.

✔ PÖYTÄ TURVALASILLA: Kätevän polyrottinkipöydän päällä on lasilevy karkaistusta lasista, joka on moninkertaisesti tavallista lasia kestävämpää.

Tekniset tiedot

Kulmaistuimen mitat 68 x 68 x 64 cm
Istuimen mitat 58 x 68 x 64 cm
Rahin mitat 68 x 68 x 33 cm
Pöydän mitat 72 x 68 x 33 cm
Väri Harmaa

Mitat ilmoitettu P x L x K

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Heini 27.04.2020

Tuote on todella hyvä ja olen siihen tosi tyytyväinen.

Kirjoittaja: Keimo 23.04.2020

Puutarhakalusteet vastasivat täysin tarpeitamme. Asiakaspalvelu toimi meidän tapauksessamme sangen mallikkaasti!

Kirjoittaja: Kalle 15.04.2020

hyvä tuote ja mainio palvelu

Kirjoittaja: Ninni 29.03.2020

Kaikki osat löytyi ja kasaaminen oli helppoa. Hintalaatusuhteeltaan loistava. Tarjouksessa luvatut tuplapehmusteet jäivät tulematta, toivottavasti saan vielä ne.

Kirjoittaja: Vähän tiukkaa tekee 05.09.2019

Kaverit on tehny hienon kehikon...<br /> Unohtanu vaa mitoissa et se rottinki tulee sinne välii ja kasaaminen on väkivaltaista.

Kirjoittaja: Jaakko 05.06.2019

Varsin pätevä kokonaisuus! Karkaistu lasi tosin oli kuljetuksen aikana mennyt säpäleiksi, ja asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin eikä puheluihin. Toivottavasti asia vielä hoituu niin jää parempi fiilis.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: