Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

EMMA Ulkosohva 3-istuttava, harmaa

Normaalisti: 314,95 € Säästä 85€!
Nyt vain: 229,95 €

Alkaen 11.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta torstai, 9. huhti
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

EMMA Ulkosohva 3-istuttava, harmaa

Kolmen istuttava polyrottinkisohva

EMMA polyrottinkisohva on säänkestävä valinta puutarhaan. Kolmen istuttava sohva on helppo sijoittaa myös parvekkeelle sekä terassille, ja se sopii hyvin myös lisäistuimeksi isompien puutarhakalusteryhmien kanssa! Selkä- ja käsinojallinen sohva tarjoaa todella rentouttavan paikan nauttia vaikkapa aamukahveista ympäri vuoden. Mukavat pehmusteet on päällystetty kestävällä polyesterikankaalla. Päällysteet on helppo irrottaa ja pestä tarvittaessa. 

Huoltovapaa polyrottinki ei vaadi vuosittaisi öljykäsittelyjä, eikä sohvan putsaamiseen ei tarvita erillisiä pesuaineita. Liat ja siitepölyn voi pestä vedellä pois. Pehmusteiden polyesteripäällysteet voidaan irrottaa ja pestä erikseen. Terärunko antaa sohvalle tukevuutta, ja lisää myös sohvan käyttöikää. Polyrottingin ja teräsrungon ansiosta sohva on voitu pitää kevyenä, joten se on helppo tarvittaessa siirtää. 

Ominaisuudet

✔ KOLMEN ISTUTTAVA POLYROTTINKISOHVA: EMMA polyrottinkisohva on täydellinen paitsi puutarhaan, myös parvekkeille ja terasseille ympärivuotiseen käyttöön.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ POLYROTTINKI: Huoltovapaa polyrottinki kestää katetulla terassilla ja parvekkeella ympäri vuoden, ja se voidaan puhdistaa pelkällä vedellä.

✔ PEHMUSTEET LAADUKKAALLA KANKAALLA:  Erittäin mukavat pehmusteet, jotka on päällystetty kestävällä 300g polyesterikankaalla.

✔ KEVYT, MUTTA TUKEVA RAKENNE:  Tukevan teräsrungon ja kevyen polyrottingin yhdistelmä tekee sohvasta jämäkän, mutta sitä on helppo siirtää. 

✔ ERITTÄIN HELPPO KOOTA: EMMA ulkosohvassa ei montaa liikkuvaa osaa ole, joten se on erittäin helppo kasata!

Tekniset tiedot

Mitat 175x67x74 (LxSxK)
Väri Ruskean harmaa, harmaa
Materiaalit Polyrottinki, teräs
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: