Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

MATLEENA Sohvaryhmä, ruskea

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 489,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 389,95 €

Alkaen 16.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus


Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

MATLEENA Sohvaryhmä, ruskea

Sohvaryhmä pöydällä

MATLEENA sohvaryhmä on suositun HELENA sohvaryhmän isosisko, joka tarjoaa istumapaikan jopa useammalle istujalle. Sohvaryhmään kuuluu kolmen istuttava sohva, 2 nojatuolia sekä kätevä pöytä lasilevyllä. Kalusteryhmä sisältää siis kaiken tarvittavan, ja kalusteet voidaan helposti sijoittaa pihalle, terassille tai parvekkeelle. Sohva ja tuolit on helppo sijoittaa pienemmällekkin parvekkeelle, ja asetella haluamallaan tavalla. Monipuolinen ryhmä tarjoaa kuitenkin runsaasti istumatilaa myös vieraille. Kestävistä materiaaleista valmistetut polyrottinkikalusteet on muotoiltu sopimaan hyvin erilaisiin kohteisiin. Pöydän lasilevy antaa ryhmälle keveyttä ja tyylikkyyttä.

Entistä laadukkaammat materiaalit

MATLEENA sohvaryhmässä on käytetty kestävää antiikkiharjattua polyrottinkia. Harjaus antaa polyrottingille luonnollisemman ulkonäön. Polyrottinki on huoltovapaa materiaali, joka selviää pihalla lähes ympäri vuoden. Suojaa se vain kovimmilla pakkasilla. Parvekkeilla ja katetuilla terasseilla polyrottinkikalusteet voivat olla ympärivuotisesti. Polyrottinki on helppo puhdistaa pelkällä vedellä. Teräsrunko antaa sohvalle, tuoleille ja pöydälle erittäin hyvän tukevuuden. Kevyen polyrottingin ansiosta kalusteita on kuitenkin helppo siirtää tarvittaessa.

6 cm paksuilla pehmusteilla on mukava istua, ja paksujen heittotyynyjen ansiosta sohvaryhmä on täydellinen rentoutumiseen. Laadukas 300g polyesteri kangas kestää hyvin hankausta, joten se on pitkäikäinen. Polyrottinkipöydän päällä on 5mm karkaistu lasi. Karkaistu lasi on huomattavasti tavallista lasia kestävämpää, ja hajotessaan hajoaa vaarattomiksi murusiksi.

Polyrottinki sohvaryhmä

Ominaisuudet

✔ SOHVARYHMÄ JOPA 5 HENKILÖLLE: Monipuolinen polyrottinkinen kalusteryhmä, joka tarjoaa runsaasti istumatilaa. Sohvaryhmään kuuluu polyrottinkisohva, 2 polyrottinkituolia sekä polyrottinkipöytä lasilevyllä.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ POLYROTTINKI: Huoltovapaa polyrottinki kestää katetulla terassilla ja parvekkeella ympäri vuoden, ja se voidaan puhdistaa pelkällä vedellä.

✔ MUHKEAT PEHMUSTEET:  Erittäin mukavat pehmusteet, jotka on päällystetty kestävällä 300g polyesterikankaalla.

✔ TURVALLINEN POLYROTTINKIPÖYTÄ:  Näppärä polyrottinkipöytä, jonka päällä on 5mm paksu karkaistusta lasista valmistettu lasilevy. Todella kestävä.

✔ TUKEVA TERÄSRUNKO: Teräsrunko antaa kalusteille hyvän tukevuuden. Kevyen polyrottingin ansiosta kalusteita on helppo siirtää.

Tekniset tiedot

Sohvan mitat175x67x74 (LxSxK)
Tuolien mitat65x67x74 (LxSxK)
Pöydän mitat90x50x40 (LxSxK)
VäriRuskea, harmaa
MateriaalitPolyrottinki, teräs


Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Taru 13.07.2020

Laadukkaan tuntuiset ja käytössä mukavat ulkokalusteet, hinta-laatusuhde kohdallaan.

Kirjoittaja: J&H 17.03.2020

Olohuoneeseen pirteyttä näillä! Istuu todella hyvin sisustukseeni, halpa setti!

Kirjoittaja: Sami 14.05.2019

Olen nyt tilannut kahtena peräkkäisenä keväänä preecolta puutarhakalusteet ja olen ollut todella tyytyväinen, hinta/laatusuhde hyvä :)<br /> Toimitus on todella nopea, parissa päivässä kotipihaan.<br /> Suosittelen<br /> <br /> <br />

Kirjoittaja: Terassille 29.04.2019

Tyylikkäät, helposti koottavat kalusteet. Toimitus kotiinkuljetuksella oli nopea: tilaus tehtiin ke-illalla ja paketit tulivat kotiin perjantaina. Olen tyytyväinen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: