Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

MATLEENA Sohvaryhmä, harmaa

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 484,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 424,95 €

Alkaen 18.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

MATLEENA Sohvaryhmä, harmaa

Sohvaryhmä pöydällä

MATLEENA sohvaryhmä on suositun HELENA sohvaryhmän isosisko, joka tarjoaa istumapaikan jopa useammalle istujalle. Sohvaryhmään kuuluu kolmen istuttava sohva, 2 nojatuolia sekä kätevä pöytä lasilevyllä. Kalusteryhmä sisältää siis kaiken tarvittavan, ja kalusteet voidaan helposti sijoittaa pihalle, terassille tai parvekkeelle. Sohva ja tuolit on helppo sijoittaa pienemmällekkin parvekkeelle, ja asetella haluamallaan tavalla. Monipuolinen ryhmä tarjoaa kuitenkin runsaasti istumatilaa myös vieraille. Kestävistä materiaaleista valmistetut polyrottinkikalusteet on muotoiltu sopimaan hyvin erilaisiin kohteisiin. Pöydän lasilevy antaa ryhmälle keveyttä ja tyylikkyyttä.

Entistä laadukkaammat materiaalit

MATLEENA sohvaryhmässä on käytetty kestävää antiikkiharjattua polyrottinkia. Harjaus antaa polyrottingille luonnollisemman ulkonäön. Polyrottinki on huoltovapaa materiaali, joka selviää pihalla lähes ympäri vuoden. Suojaa se vain kovimmilla pakkasilla. Parvekkeilla ja katetuilla terasseilla polyrottinkikalusteet voivat olla ympärivuotisesti. Polyrottinki on helppo puhdistaa pelkällä vedellä. Teräsrunko antaa sohvalle, tuoleille ja pöydälle erittäin hyvän tukevuuden. Kevyen polyrottingin ansiosta kalusteita on kuitenkin helppo siirtää tarvittaessa.

6 cm paksuilla pehmusteilla on mukava istua, ja paksujen heittotyynyjen ansiosta sohvaryhmä on täydellinen rentoutumiseen. Laadukas 300g polyesteri kangas kestää hyvin hankausta, joten se on pitkäikäinen. Polyrottinkipöydän päällä on 5mm karkaistu lasi. Karkaistu lasi on huomattavasti tavallista lasia kestävämpää, ja hajotessaan hajoaa vaarattomiksi murusiksi.

Polyrottinki sohvaryhmä

Ominaisuudet

✔ SOHVARYHMÄ JOPA 5 HENKILÖLLE: Monipuolinen polyrottinkinen kalusteryhmä, joka tarjoaa runsaasti istumatilaa. Sohvaryhmään kuuluu polyrottinkisohva, 2 polyrottinkituolia sekä polyrottinkipöytä lasilevyllä.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ POLYROTTINKI: Huoltovapaa polyrottinki kestää katetulla terassilla ja parvekkeella ympäri vuoden, ja se voidaan puhdistaa pelkällä vedellä.

✔ MUHKEAT PEHMUSTEET:  Erittäin mukavat pehmusteet, jotka on päällystetty kestävällä 300g polyesterikankaalla.

✔ TURVALLINEN POLYROTTINKIPÖYTÄ:  Näppärä polyrottinkipöytä, jonka päällä on 5mm paksu karkaistusta lasista valmistettu lasilevy. Todella kestävä.

✔ TUKEVA TERÄSRUNKO: Teräsrunko antaa kalusteille hyvän tukevuuden. Kevyen polyrottingin ansiosta kalusteita on helppo siirtää.

Tekniset tiedot

Sohvan mitat 175x67x74 (LxSxK)
Tuolien mitat 65x67x74 (LxSxK)
Pöydän mitat 90x50x40 (LxSxK)
Väri Ruskean harmaa, harmaa
Materiaalit Polyrottinki, teräs
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Kristin 14.07.2020

Hinta laatu suhde hyvä!

Kirjoittaja: Heikki 14.07.2020

Tuote vastasi odotuksiani.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: