Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

MATLEENA Sohvaryhmä, musta

Hinta voimassa6.12.saakka
Normaalisti: 484,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 424,95 €

Alkaen 18.95 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 28.02.2021
14 päivän palautusoikeus


Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

MATLEENA Sohvaryhmä, musta

Sohvaryhmä pöydällä

MATLEENA sohvaryhmä on suositun HELENA sohvaryhmän isosisko, joka tarjoaa istumapaikan jopa useammalle istujalle. Sohvaryhmään kuuluu kolmen istuttava sohva, 2 nojatuolia sekä kätevä pöytä lasilevyllä. Kalusteryhmä sisältää siis kaiken tarvittavan, ja kalusteet voidaan helposti sijoittaa pihalle, terassille tai parvekkeelle. Sohva ja tuolit on helppo sijoittaa pienemmällekkin parvekkeelle, ja asetella haluamallaan tavalla. Monipuolinen ryhmä tarjoaa kuitenkin runsaasti istumatilaa myös vieraille. Kestävistä materiaaleista valmistetut polyrottinkikalusteet on muotoiltu sopimaan hyvin erilaisiin kohteisiin. Pöydän lasilevy antaa ryhmälle keveyttä ja tyylikkyyttä.

Entistä laadukkaammat materiaalit

MATLEENA sohvaryhmässä on käytetty kestävää antiikkiharjattua polyrottinkia. Harjaus antaa polyrottingille luonnollisemman ulkonäön. Polyrottinki on huoltovapaa materiaali, joka selviää pihalla lähes ympäri vuoden. Suojaa se vain kovimmilla pakkasilla. Parvekkeilla ja katetuilla terasseilla polyrottinkikalusteet voivat olla ympärivuotisesti. Polyrottinki on helppo puhdistaa pelkällä vedellä. Teräsrunko antaa sohvalle, tuoleille ja pöydälle erittäin hyvän tukevuuden. Kevyen polyrottingin ansiosta kalusteita on kuitenkin helppo siirtää tarvittaessa.

6 cm paksuilla pehmusteilla on mukava istua, ja paksujen heittotyynyjen ansiosta sohvaryhmä on täydellinen rentoutumiseen. Laadukas 300g polyesteri kangas kestää hyvin hankausta, joten se on pitkäikäinen. Polyrottinkipöydän päällä on 5mm karkaistu lasi. Karkaistu lasi on huomattavasti tavallista lasia kestävämpää, ja hajotessaan hajoaa vaarattomiksi murusiksi.

Polyrottinki sohvaryhmä

Ominaisuudet

✔ SOHVARYHMÄ JOPA 5 HENKILÖLLE: Monipuolinen polyrottinkinen kalusteryhmä, joka tarjoaa runsaasti istumatilaa. Sohvaryhmään kuuluu polyrottinkisohva, 2 polyrottinkituolia sekä polyrottinkipöytä lasilevyllä.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ POLYROTTINKI: Huoltovapaa polyrottinki kestää katetulla terassilla ja parvekkeella ympäri vuoden, ja se voidaan puhdistaa pelkällä vedellä.

✔ MUHKEAT PEHMUSTEET:  Erittäin mukavat pehmusteet, jotka on päällystetty kestävällä 300g polyesterikankaalla.

✔ TURVALLINEN POLYROTTINKIPÖYTÄ:  Näppärä polyrottinkipöytä, jonka päällä on 5mm paksu karkaistusta lasista valmistettu lasilevy. Todella kestävä.

✔ TUKEVA TERÄSRUNKO: Teräsrunko antaa kalusteille hyvän tukevuuden. Kevyen polyrottingin ansiosta kalusteita on helppo siirtää.

Tekniset tiedot

Sohvan mitat175x67x74 (LxSxK)
Tuolien mitat65x67x74 (LxSxK)
Pöydän mitat90x50x40 (LxSxK)
VäriMusta, harmaa
MateriaalitPolyrottinki, teräs


Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Susanna 14.07.2020

Sohvaryhmä oli täydellinen, uusi aurinkovarjo on vielä paketissa mutta sohvaryhmää seuraten epäilen että varjo on myös täydellinen!

Kirjoittaja: Riku 17.06.2020

Tilasimme kuvien ja edullisen hinnan perusteella Juhannukseksi uudet kalusteet terassille. Pettymys tuli, polyrottingin laatu oli mielestämme todella huono. Kyseessä ei ole korkealaatuinen kiiltävä musta vaan kuluneen näköinen, karkeapintainen tuote, joka muistuttaa vanhojen aikojen puurottinkista pintaa. Meillä lähtee palautukseen. Raami tuntui raskaalta ja tukevalta, mutta ulkonäkö 2+, ei jatkoon...

Kirjoittaja: Sami 14.05.2020

Tuotteisiin olen erittäin tyytyväinen tavara oli juuri sitä mitä tilasin ja toimitus oli nopea,tulen tilaamaan jatkossakin<br />

Kirjoittaja: Kari 11.05.2020

Tilaamamme terassi ryhmä oli täydellinen ja mikä parasta helppo kasata. Loistava ostos !

Kirjoittaja: Pettynyt asiakas 23.04.2020

Tuotteesta puuttui osia, joiden saaminen erittäin hankalaa ja tökkivää. Asiakaspalvelusta annetaan ensin yhtä tietoa puuttuvien osien korvaamisesta ja sitten muutetaan mieltä. Huono kokemus! Laadultaan vaikuttavat ok..

Kirjoittaja: Riku 20.04.2020

Laadukas, halpa ja hieno sohvasetti! Sohvan selkänoja oli vääntynyt postin kuljetuksessa, mutta asiakaspalvelun kautta sain uuden jo parin päivän päästä.

Kirjoittaja: RK 16.04.2020

Hyvä laatu, halpa, ja erittäin hienot!

Kirjoittaja: Jei-Jei 11.06.2019

On hintansa arvoinen. Upea ja hyvä sohvaryhmä.☺

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: