Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

ADELE ulkosohva 2020, vaalea

Hinta voimassa23.5.saakka
Normaalisti: 554,95 € Säästä 130€!
Nyt vain: 424,95 €

Alkaen 18.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

Adele ulkosohva 2020, vaalea

ADELE polyrottinkinen ulkosohva on nyt entistä upeampi! Supersuosittu sohvaryhmä on saanut päivitystä tyynyihin ja istuimiin, mutta myös pöytä on saanut täysin uuden ilmeen. Istuimet on päivitetty nyt 10 cm paksuisiksi, joten ne on entistä mukavammat. Myös selkänojan tyynyt ovat entistä paksumpia, ja rennommin muotoiltuja. Polyrottinkisohvan pehmusteiden kangas on päivitetty viime vuodesta 280g polyesteriin, joka on UV-, lika-, kosteus- ja homesuojattu. Näppärän pöydän päällä on nonwoodtaso, joka on erittäin säänkestävää materiaalia.

ADELE on moduulisohva, joka tarkoittaa että jokaista istuin palaa voidaan siirtää ja luoda juuri sellainen sohvakokonaisuus kun halutaan. Polyrottinki on kestävyydestään huolimatta kevyt materiaali, joten siirtäminen on helppoa. Sohvaryhmän teräsrunko antaa sohvapaloille hyvin tukevuutta. Polyrottinki on erittäin hyvin erilaisia kelejä kestävä malli. Sohvaryhmä on myös erittäin helppo puhdistaa, sillä polyrottinki ja nonwood materiaalit voidaan huuhdella vedellä.

Paketissa toimitetaan kaikki kuvassa näkyvät tuotteet. Sohvaryhmä on yksinkertaista kasata mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. 

sohvaryhmä

Ominaisuudet

✔ POLYROTTINKINEN MODUULISOHVA:  ADELE sohvaryhmä sisältää 4 istuinta sekä pöydän ja pehmusteet. Moduulisohva on helposti muokattavissa juuri halutunlaiseksi!

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä ja huoltovapaa materiaali, joka on helposti puhdistettavissa. Myös pöydän nonwoodtaso on säänkestävä materiaali, joka voidaan puhdistaa vedellä. Tukevuutta sohvalle tuo teräsrunko.

✔ PAKSU 10 CM PEHMUSTE:  2020 ADELE sohvaryhmä on entistä mukavampi. 10 cm paksuiset pehmusteet ovat 2 cm paksummat ja päällystetty kestävällä polyesterikankaalla. Kangas on UV-, lika-, kosteus- ja huomesuojattu. Pehmusteiden päällinen voidaan irrottaa.

✔ 5/5 HUONEKALUKANGAS:  Pehmeä pehmuste on päällystetty erittäin laadukkaalla 280g polyesterikankaalla. Kangas on UV, -lika, -kosteus ja homesuojattu. 

✔ HELPPO KASATA: Sohvaryhmä on helppo kasata mukana toimitettavien ohjeiden avulla.

Tekniset tiedot

Takuu 12 kuukautta
Kulmaistuimen mitat (käsinojalla) 75 x 75 x 66 cm (PxLxK)
Istuimien mitat (ei käsinojaa) 65 x 75 x 66 cm (PxLxK)
Divaanin mitat 65 x 65 x 30 cm (PxLxK)
Pöydän mitat 70 x 41 x 33,5 cm (PxLxK)
Istuin korkeus n. 40 cm
Pehmusteen paksuus 10 cm
Sohvan materiaali Polyrottinki
Rungon materiaali Teräs
Pöytälevyn materiaali Nonwood
Kangas 280g polyesteri ( UV-, lika-, kosteus- ja homesuojaus)

Materiaali: Polyrottinki
Materiaali: Nonwood
Selkänoja: Kyllä
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia ADELE ulkosohva 2020, vaalea

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Johanna 14.05.2020

Ostamani sohva oli yllättävän työläs koota, mutta lopputulos oli hyvä. Tuote vastaa odotuksia ja on laadukkaan oloinen. Mukava istua, pehmusteet ovat paksut ja hyvää kangasta. Toimitus sujui hienosti sovitun mukaisesti.<br /> Pisteitä annan 4/5 tuotteelle ja liikkeen toiminnalle 5/5.

Kauppiaan vastaus 22.04.2021
Hei Johanna, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet Pitänyt tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Anne-Mari 23.04.2020

uote oli kuin suunniteltu sopimaan parvekkeellemme ja tuote saapui todella nopeasti perille. Ainut miinus että pehmusteet vaikea pitää paikoillaan. Täytynee ostaa patjojen alle joku stoppari

Kauppiaan vastaus 22.04.2021
Hei Anne-Mari, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: