Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

ADELE ulkosohva 2020, ruskea

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 529,95 € Säästä 130€!
Nyt vain: 399,95 €

Alkaen 17.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Adele ulkosohva 2020, ruskea

ADELE polyrottinkinen ulkosohva on nyt entistä upeampi! Supersuosittu sohvaryhmä on saanut päivitystä tyynyihin ja istuimiin, mutta myös pöytä on saanut täysin uuden ilmeen. Istuimet on päivitetty nyt 10 cm paksuisiksi, joten ne on entistä mukavammat. Myös selkänojan tyynyt ovat entistä paksumpia, ja rennommin muotoiltuja. Polyrottinkisohvan pehmusteiden kangas on päivitetty viime vuodesta 280g polyesteriin, joka on UV-, lika-, kosteus- ja homesuojattu. Näppärän pöydän päällä on nonwoodtaso, joka on erittäin säänkestävää materiaalia.

ADELE on moduulisohva, joka tarkoittaa että jokaista istuin palaa voidaan siirtää ja luoda juuri sellainen sohvakokonaisuus kun halutaan. Polyrottinki on kestävyydestään huolimatta kevyt materiaali, joten siirtäminen on helppoa. Sohvaryhmän teräsrunko antaa sohvapaloille hyvin tukevuutta. Polyrottinki on erittäin hyvin erilaisia kelejä kestävä malli. Sohvaryhmä on myös erittäin helppo puhdistaa, sillä polyrottinki ja nonwood materiaalit voidaan huuhdella vedellä.

Paketissa toimitetaan kaikki kuvassa näkyvät tuotteet. Sohvaryhmä on yksinkertaista kasata mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. 

sohvaryhmä

Ominaisuudet

✔ POLYROTTINKINEN MODUULISOHVA:  ADELE sohvaryhmä sisältää 4 istuinta sekä pöydän ja pehmusteet. Moduulisohva on helposti muokattavissa juuri halutunlaiseksi!

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä ja huoltovapaa materiaali, joka on helposti puhdistettavissa. Myös pöydän nonwoodtaso on säänkestävä materiaali, joka voidaan puhdistaa vedellä. Tukevuutta sohvalle tuo teräsrunko.

✔ PAKSU 10 CM PEHMUSTE:  2020 ADELE sohvaryhmä on entistä mukavampi. 10 cm paksuiset pehmusteet ovat 2 cm paksummat ja päällystetty kestävällä polyesterikankaalla. Kangas on UV-, lika-, kosteus- ja huomesuojattu. Pehmusteiden päällinen voidaan irrottaa.

✔ 5/5 HUONEKALUKANGAS:  Pehmeä pehmuste on päällystetty erittäin laadukkaalla 280g polyesterikankaalla. Kangas on UV, -lika, -kosteus ja homesuojattu. 

✔ HELPPO KASATA: Sohvaryhmä on helppo kasata mukana toimitettavien ohjeiden avulla.

Tekniset tiedot

Takuu 12 kuukautta
Kulmaistuimen mitat (käsinojalla) 75 x 75 x 66 cm (PxLxK)
Istuimien mitat (ei käsinojaa) 65 x 65 x 66 cm (PxLxK)
Divaanin mitat 65 x 65 x 30 cm (PxLxK)
Pöydän mitat 70 x 41 x 33,5 cm (PxLxK)
Istuin korkeus n. 40 cm
Pehmusteen paksuus 10 cm
Sohvan materiaali Polyrottinki
Rungon materiaali Teräs
Pöytälevyn materiaali Nonwood
Kangas 280g polyesteri ( UV-, lika-, kosteus- ja homesuojaus)

Runko: Teräs
Materiaali: Polyrottinki
Materiaali: Nonwood
Selkänoja: Kyllä
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Lare 22.05.2020

Kulmasohva ja pöytä ovat laadultaan hyviä, sohva mukava istua pidempäänkin ja kokonaisuus suhteellisen nopea kasata (2-3h). Lasitettu kerrostalon parvekkeemme on nyt ihan eri näköinen tämän kaunistuksen kanssa. Toimitus oli nopea ja pahvilaatikot uskomattoman pieniksi optimoitu. Kaikki kolme istuinpalaa ja jalkarahi ovat toisistaan irrallisia (ne vain asetellaan vierekkäin). Tuotetta tilatessani pidin irrallisuutta mahdollisena ongelmana, jos palat olisivat liukuneet liian helposti erilleen. Käytännössä palojen irrallisuus on kuitenkin osoittautunut hyväksi ratkaisuksi: Kolme istuinpalaa ja jalkarahi eivät normikäytössä juurikaan liiku ja ne voi nopeasti ryhmitellä vaikka kolmeksi erilliseksi nojatuoliksi ja jakkaraksi (tai 2hlö sohvaksi, nojatuoliksi ja jakkaraksi). Siivouskin on irrallisuuden ansiosta helpompaa. Pikku bonuksena sohvan toisesta päädystä puuttuva käsinoja mahdollistaa päiväunet pidemmällekin henkilölle ja mahdollistaa rennomman istumisen eri suuntiin. Suosittelen!

Kirjoittaja: Terassimies 13.05.2020

Toimitus kotiovelle sujui hyvin ja nopeasti. Divaani oli kahdessa pahvilaatikossa. Kasaaminen vei noin 1.5-2h, koska ruuveja aika paljon ja ohjeet ei niin tarkat.<br /> <br /> Laatuvaikutelma keskinkertainen. Tuntuu halvemmalla kuin 399e. Divaani on pienemmän tuntuinen kuin kuvissa. 205cm leveä ja istuin korkeus on aika matala. 3 tähteä. Ei hyvä, eikä niin huono tuote. 3 tähteä

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: