Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Postilaatikko Iso Family (musta)

Hinta voimassa5.7.saakka
Normaalisti: 134,95 € Säästä 82€!
Nyt vain: 52,27 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Iso Family postilaatikko

Iso teräksinen postilaatikko, johon mahtuu enemmänkin postia! Voit turvallisin mielin lähteä lomareissuille, tämä laatikko ei ylipursua! Teräksisessä postilaatikossa postisi pysyy hyvässä turvassa Suomen vaativilta keleiltä, sekä vieraitten käsien ulottumattomissa. Lukollinen laatikon ovi lisää entisestään postisi turvallisuutta. Laatikon suuresta luukusta mahtuu isompikin kirje sisälle. Soveltuu hyvin myös yrityskäyttöön.

Postilaatikko on helppo kiinnittää seinään takaseinässä olevien reikien avulla. Todella tyylikäs musta laatikko sopii talon kuin talon seinään.

Ominaisuudet

 • ALL IN 1 Postilaatikko - Postisi turvassa ja niille on paljon tilaa, tehty Suomen olosuhteisiin, postilaatikko on helppo asentaa ja postilaatikko on helppo avata ja tyhjentää.
 • Turvallinen lukitus - Helppo käyttöinen ja turvallinen Express lukko ja mukaan tulee vielä 2 laserleikattua avainta.
 • Laadukkaat materiaalit – Laadukkaan pulverimaalatun teräksen johdosta postilaatikko on jämäkkä ja ruostumaton.
 • Helppo asennus - Asennus voidaan tehdä kätevästi valmiiden paikkojen avulla kiinnittämällä postilaatikko pohjasta tai takaa, esim. aitaan, seinään tai asennusjalustaan. Lisäksi mukaan tulee kaikki kiinnitystarvikkeet.
 • Kätevä avaus ja tyhjennys - Kätevän avausmekanismin ansiosta sinun on helppo avata postilaatikon lukitus, tyhjentää postit ja laittaa postilaatikkosi takaisin lukkoon.
 • Suomalainen design – Postilaatikkomme sopii hyvin ulkonäkönsä puolesta vanhojen postilaatikkojen rinnalle postilaatikkoryhmiin tai koko taloyhtiölle samanlaiset. Postilaatikkojamme käyttävät sekä yritykset, että kotitaloudet.

Sisältää kaiken mitä tarvitset:

 • Postilaatikon
 • 2 avainta
 • Kiinnitystarvikkeet

Tekniset tiedot

Mitat 103 x 34 x 26 cm
Katon leveys 37,2 cm
Materiaali Teräs
Väri Musta
Luukun mitat: Leveys 29 cm, Korkeus 11,5 cm
Sisällä oleva syöttöaukko (ovaalin muotoinen): Leveys: 26 cm, Korkeus: 5 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
  Voiko postilaatikon jättää myös auki lukosta, kuitenkin niin ettei avaimia jätetä "suulle"?

  Postilaatikkoa voi käyttää myös ilman avainta lukkopesän ympärillä olevasta salvasta avaamalla/sulkemalla. Avaimella lukitaan ko. salvan käyttö, itse lukituskielekettä avain ei kääntele.


Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Merja 17.10.2019

Edullinen ja tilava. Sopii hyvin postit, sillä liikumme paljon emmekä ole joka päivä tyhjentämässä postilaatikkoa. Laatikko tuli nopeaan ja ilman toimitusmaksua. Olemme tosi tyytyväisiä ostokseen. Tuollaiset isot postilaatikot maksavat normaalisti yli 200 e

Kirjoittaja: Anssi H 18.09.2018

Todella tyytyväinen ostokseeni. Kävin kaupassa katsomassa kilpailijan saman kokoista postilaatikkoa, mutta onneksi päädyin tähän. Täysin sama mutta 70% halvempi. Jee jee :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: