Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kaarihalli Luxus 3,5x7,5m

Hinta voimassa12.7.saakka
Normaalisti: 519,95 € Säästä 137€!
Nyt vain: 382,21 €

Alkaen 16.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Suosittu 3,5x7,5m kokoinen autokatos on paras vaihtoehto autolle, puille tai muille suuremmille tavaroille! Uhkia ovat esimerkiksi: linnunkakka taivaalta, siitepöly keväisin tai jää ikkunoissa talvella. Autokatos on kätevä vaihtoehto, kun haluat edullisen tavan saada tärkeimmille tavaroillesi suojan! Voit halutessasi purkaa sen esimerkiksi talveksi tai siirtää sen toiseen paikkaan! Pressutalliin kuuluu laadukas ja tukeva runko, johon on käytetty materiaalina galvanoitua terästä. Siinä päällä on laadukas 500g ja FR-testattu kangas.

Kangas. Päällyskankaaksi on valittu laadukas 500g PVC suojakangas. Siinä on lisäksi UV suoja ja se on FR-testattu kangas. Se on kaiken lisäksi 100% vedenkestävä, joka on saatu aikaiseksi kuumentamalla sen päällysmateriaalia. Teltan kangas on siis paljon paksumpi kuin mitä yleensä käytetään pressutalleissa. Lisäksi varsinkin se on laadukkaampi kuin mitä käytetään normaaleissa kodin juhlateltoissa ja paviljongeissa tai esim. torilla yleensä käytettävissä toriteltoissa. Tietenkin tähän tärkeimpänä syynä, on se että sen on haluttu kestävän vuodenajasta toiseen! Kangas on paksuudestaan huolimatta joustavaa ja se muotoutuukin hienosti pressuhallin rungon ympärille. Pressuhallin jämäkkyyden yksi tärkeimmistä takaajista onkin juuri sen laadukas kangas! Näiden ominaisuuksien ansiosta se suojaa hienosti mitä sen alle halutaankaan laittaa. Pressuhallin ovi on helppo laittaa ylös kahdella kiinnittimellä ja se pysyy niillä varmasti ylhäällä

Runko. Heavy Duty galvanoidusta teräksestä tehty runko. Runkoon on käytetty paksua terästä ja se tekee siitä entistä jämäkämmän! Rungon teräksen galvanointi toteutetaan laittamalla teräksen päälle sinkkikerros. Sinkkikerros saadaan pysymään siinä elektrolyysin avulla, jolloin sen päällysmateriaaliksi tulee hitaammin hapettuva materiaali ja samalla myös muutenkin terästä suojaava kerros. Galvanoitua terästä käytetään esimerkiksi katuvalojen tolpissa ja maanteiden kaiteissa.

Arvostelut

Asiakkaiden kommentteja pressuhalleistamme:
”Kaverin kanssa kasaus onnistui helposti(hyvät ohjeet ja selkeä muutenkin kasata). Peite tuntuu jämäkältä ja tuntuu jämäkältä.”
”Talliin olen erittäin tyytyväinen.”
”Kasaus onnistui hyvin (ja kuten ohjeessa sanottiin tarvi siihen muutaman extra käsiparin). Talli tuntuu ja on jämäkkä. Edellinen talli (kalliimpi) oli paljon heppoisempi. Tullaan jatkossakin kaupoille.”
”Hallin pystytys sujui ongelmitta ja toimiva kampe tuntuu olevan.”
”Hyvin on kestänyt”

14kk extra pitkä takuu pressuhallillesi, kunhan arvostelet sen tälle sivulle 14 päivän kuluessa saatuasi sen kotiin.

HUOMIOITHAN TALVELLA:

Tallin katto on syytä pitää puhtaana ja lumettomana. Varmistathan myös että peite on aina kireällä, ettei siihen tulee pusseja joihin lumi pääsee kertymään. Lunta ei saa poistaa tallin sisältä työntämällä peitettä, se on hengenvaarallista! Lumi tulee poistaa tallin ulkopuolelta apuvälineellä joka ei vahingoita tallia. Takuu ei kata luminkuorman takia romahtanutta pressutallia

Ominaisuudet

  • VANKKA RAKENNE. Pressutalli painaa 86 kg, joka kertookin, että tämä pressutalli on tehty kestämään!
  • 100% VEDENKESTÄVÄ. 500g PVC kangas on veden kestävä ja tukevaa tekoa.
  • NOPEA KASAUS. Helppo ja nopea laittaa kasaan. Saapuu yhdessä paketissa, jonka mukana tulevat suomenkieliset ohjeet. Lisäksi huolto on helppoa ja helppo laittaa kasaan esimerkiksi talveksi.
  • TURVA AUTOLLESI.  Suojaa autoasi vedeltä, auringolta, tuulelta, lapsilta(vahinkonaarmut), pölyltä(siitepöly).

Tekniset tiedot

Materiaalit Galvanoitu teräs ja 500g PVC (harmaa)
Ulkomitat ja paino 350 x 750cm ja 86kg
Oviaukon korkeus n. 1,6 m
Teräsrunko 19x1,1mm ja 23x0,11mm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 14 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä6 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Jari 14.10.2019

Hyvä tuote oli ja helppo kasata!

Kirjoittaja: Ari 30.08.2019

Mielestäni oli käsittämättömän ohuet putket ja rempulantuntuinen kehikko. pop niiteillä piti varmistella liitoksia, että pysyy kasassa. ehkä en olisi ostanut jos olisin sen ensin nähnyt. valitettavasti oli tällaiset arvosteluni.

Kirjoittaja: Ari 30.08.2019

Mielestäni oli käsittämättömän ohuet putket ja rempulantuntuinen kehikko. pop niiteillä piti varmistella liitoksia, että pysyy kasassa. ehkä en olisi ostanut jos olisin sen ensin nähnyt. valitettavasti oli tällaiset arvosteluni.

Kirjoittaja: Tj 06.08.2019

Pressu on erittäin hyvä. Runko voisi olla vähä isommasta tavarasta.

Kirjoittaja: piku 10.07.2019

nopea toimitus.

Kirjoittaja: jk 12.10.2018

Nopea pystyttää. Vaikuttaa ihan laadukkaalta

Kirjoittaja: Henkk 09.10.2018

Hyvä ostos

Kirjoittaja: Timo K. 26.09.2018

Kesäkamat saa nätisti suojaa! Pieni muotoinen myrskykin oli ja kesti hyvi.

Kirjoittaja: Mihail 17.09.2018

Ostin pressuhallin pari viikkoa sitten. Mielestäni tuote on laadukas(vaikka ei kokemusta näistä ennestään ole). Kangas tuntuu hyvältä ja runko riittävältä. Kasaaminen kesti reilun tunnin. Lopputulos oli todella hyvä ja preeco yllätti minut positiivisesti : )

Kirjoittaja: Lasse M 06.09.2018

Parin kuukauden kokemus nyt tuotteesta. Kiristysremmeissä olisi parantamisen varaa. Kangasmateriaali tuntuu laadukkaalta ja on kestänyt hyvin. Asennuksessa piti jonkun verran käyttää päätä, kun ei ihan suoriltaan kaikki mennyt paikalleen, mutta loppuen lopuksi hyvä tekele ja on ansainnut 4,5 tähteä.

Kirjoittaja: Esko 31.08.2018

Laadukkaan tuntuinen.

Kirjoittaja: Kari 29.08.2018

Auto tai vene mahtuu hyvin halliin. Harkitsin pitkään tämän ja pienemmän välillä, mutta onneksi otin suuremman! Kasauksessa kesti 4 kaljan verran ja tuntuu jämäkältä.

Kirjoittaja: Eira 22.08.2018

Toiminut meillä puutarhavempeleiden suojana ja on toiminut hyvin. Kasaus onnistui hyvin, mutta piti tehdä kaksin.

Kirjoittaja: Mikka 22.08.2018

Tukevan tuntuinen runko ja kangas. Ei valittamista

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: