Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Pressuhalli Luxus 4,5x9m

Normaalisti: 1 469,95 € Säästä 470€!
Nyt vain: 999,95 €
ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 27. tammi
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Suosittu 4,5x9m kokoinen autokatos on paras vaihtoehto autolle, puille tai muille suuremmille tavaroille! Uhkia ovat esimerkiksi: linnunkakka taivaalta, siitepöly keväisin tai jää ikkunoissa talvella. Autokatos on kätevä vaihtoehto, kun haluat edullisen tavan saada tärkeimmille tavaroillesi suojan! Voit halutessasi purkaa sen esimerkiksi talveksi tai siirtää sen toiseen paikkaan! Pressutalliin kuuluu laadukas ja tukeva runko, johon on käytetty materiaalina galvanoitua terästä. Siinä päällä on laadukas 500g ja FR-testattu kangas.

Kangas. Päällyskankaaksi on valittu laadukas 500g PVC suojakangas. Siinä on lisäksi UV suoja ja se on FR-testattu kangas. Se on kaiken lisäksi 100% vedenkestävä, joka on saatu aikaiseksi kuumentamalla sen päällysmateriaalia. Teltan kangas on siis paljon paksumpi kuin mitä yleensä käytetään pressutalleissa. Lisäksi varsinkin se on laadukkaampi kuin mitä käytetään normaaleissa kodin juhlateltoissa ja paviljongeissa tai esim. torilla yleensä käytettävissä toriteltoissa. Tietenkin tähän tärkeimpänä syynä, on se että sen on haluttu kestävän vuodenajasta toiseen! Kangas on paksuudestaan huolimatta joustavaa ja se muotoutuukin hienosti pressuhallin rungon ympärille. Pressuhallin jämäkkyyden yksi tärkeimmistä takaajista onkin juuri sen laadukas kangas! Näiden ominaisuuksien ansiosta se suojaa hienosti mitä sen alle halutaankaan laittaa. Pressuhallin ovi on helppo laittaa ylös kahdella kiinnittimellä ja se pysyy niillä varmasti ylhäällä

Runko. Heavy Duty galvanoidusta teräksestä tehty runko. Runkoon on käytetty paksua terästä ja se tekee siitä entistä jämäkämmän! Rungon teräksen galvanointi toteutetaan laittamalla teräksen päälle sinkkikerros. Sinkkikerros saadaan pysymään siinä elektrolyysin avulla, jolloin sen päällysmateriaaliksi tulee hitaammin hapettuva materiaali ja samalla myös muutenkin terästä suojaava kerros. Galvanoitua terästä käytetään esimerkiksi katuvalojen tolpissa ja maanteiden kaiteissa.

Arvostelut

Asiakkaiden kommentteja pressuhalleistamme:
”Kaverin kanssa kasaus onnistui helposti(hyvät ohjeet ja selkeä muutenkin kasata). Peite tuntuu jämäkältä ja tuntuu jämäkältä.”
”Talliin olen erittäin tyytyväinen.”
”Kasaus onnistui hyvin (ja kuten ohjeessa sanottiin tarvi siihen muutaman extra käsiparin). Talli tuntuu ja on jämäkkä. Edellinen talli (kalliimpi) oli paljon heppoisempi. Tullaan jatkossakin kaupoille.”
”Hallin pystytys sujui ongelmitta ja toimiva kampe tuntuu olevan.”
”Hyvin on kestänyt”

14kk extra pitkä takuu pressuhallillesi, kunhan arvostelet sen tälle sivulle 14 päivän kuluessa saatuasi sen kotiin.

HUOMIOITHAN TALVELLA:

Tallin katto on syytä pitää puhtaana ja lumettomana. Varmistathan myös että peite on aina kireällä, ettei siihen tulee pusseja joihin lumi pääsee kertymään. Lunta ei saa poistaa tallin sisältä työntämällä peitettä, se on hengenvaarallista! Lumi tulee poistaa tallin ulkopuolelta apuvälineellä joka ei vahingoita tallia. Takuu ei kata luminkuorman takia romahtanutta pressutallia

Ominaisuudet

  • VANKKA RAKENNE. Pressutalli painaa 239kg, joka kertookin, että tämä pressutalli on tehty kestämään!
  • 100% VEDENKESTÄVÄ. 500g PVC kangas on veden kestävä ja tukevaa tekoa.
  • NOPEA KASAUS. Helppo ja nopea laittaa kasaan. Saapuu yhdessä paketissa, jonka mukana tulevat suomenkieliset ohjeet. Lisäksi huolto on helppoa ja helppo laittaa kasaan esimerkiksi talveksi.
  • TURVA AUTOLLESI.  Suojaa autoasi vedeltä auringolta, tuulelta, lapsilta(vahinkonaarmut), pölyltä(siitepöly).

Tekniset tiedot

Materiaalit Galvanoitu teräs ja 500g PVC (harmaa)
Ulkomitat ja paino 450 x 900cm ja 239kg
Harjakorkeus n. 3,5m
Teräsrunko 42x1,2mm ja 25x1,1mm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Toni 10.12.2018

Kestäävää tekoa, kannattaa tilata kotiintoimituksella, painaa nimittäin paljon. Kasaamisene tarvitsee kaverin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: