Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Prohall 8 x 4m 500g harmaa kaaritalli

Hinta voimassa16.8.saakka
889,95 €

Alkaen 35.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Prohall 8 x 4m 500g harmaa kaaritalli

Teräsrunkoinen autoteltta jossa todella vahva 500g peite on helppo koota! Tilavaan telttaan varastoit ajoneuvot autosta polkupyöriin erittäin kätevästi ilman, että joudut rakentamaan kiinteitä rakennuksia. Helposti koottavaa varastoa on siis myös helppo tarpeen vaatiessa siirtää, tai purkaa väliaikaisesti pois tarvittaessa. Tässä mallissa todella vahva 500g peite joka kestää tuulessa ja tuiskussa, ja pitää tavarasi suojassa. Kaaritallissa on myös suurempi korkeus sekä oviaukko kuin monissa muissa malleissa, joten se tarjoaa monipuolisemman säilytystilan kaikille tuotteillesi!

HUOMIOITHAN TALVELLA:

Tallin katto on syytä pitää puhtaana ja lumettomana. Varmistathan myös että peite on aina kireällä, ettei siihen tulee pusseja joihin lumi pääsee kertymään. Lunta ei saa poistaa tallin sisältä työntämällä peitettä, se on hengenvaarallista! Lumi tulee poistaa tallin ulkopuolelta apuvälineellä joka ei vahingoita tallia.

Ominaisuudet

  • Vahva PVC500G pressu suojaa tavarasi keliltä kuin keliltä. Pressu on myös UV-suojattu. Pressu on myös palonkestävä.

  • Helposti koottavan pressuhallin kasaus sujuu hetkessä kokemattomaltakin henkilöltä! Tämä tarkoittaa myös että talli on helppo tarvittaessa siirtää.

  • Teräsrunko on valmistettu ovaalin mallisesta galvanoidusta putkesta. Pyöreästä putkessa ei ole kuluttavia reunoja, ja ovaali muoto antaa enemmän tukea kuin esimerkiksi pyöreä putki.

  • 3,6m korkea oviaukko on korkeampi kuin useammassa muussa mallissa, ja tarjoaa monipuolisemman varastoinnin. Tallin kokonaiskorkeus huikeat 4m!

Tekniset tiedot

Mitat 4 x 8 x 4m (LxPxK)
Oviaukko 3,6m x 3,5m (KxL)
Runkomateriaalin vahvuus 45 x 1,2mm
Liitoskappaleiden koko 32 x 1,2mm sekä 25 x 1,1mm
Väri Tummanharmaa
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: