Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

INKERI Keinu, musta

Hinta voimassa7.6.saakka
Normaalisti: 189,95 € Säästä 50€!
Nyt vain: 139,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta keskiviikko, 3. kesä
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

INKERI pihakeinu, musta

Pihakeinu katoksella on täydellinen rentoutumispaikka terassille ja puutarhaan. Vedenkestävän polyesterisen katoksen alta löydät aina suojan auringolta, sekä tihkusateelta. Näppärän INKERI pihakeinun istuimen selkänoja voidaan myös kaataa, jolloin keinusta saa makuupaikan jopa kahdelle henkilölle.

Siro, mutta tukeva, runko on jauhemaalattua terästä. Jauhemaalaus antaa teräsrungolle lisäkerroksen kestävyyttä kulumista ja kolhuja vastaan.

8 cm paksuisten pehmusteiden ansiosta pihakeinussa on mukava istuskella tai pötköttää pitemmänkin aikaa. Pehmusteet on helppo myös irrottaa. Pihakeinua voidaan käyttää myös ilman pehmusteita. Mukaan tulee myös kaksi heittotyynyä, joiden avulla on kiva ottaa vaikka päikkärit puutarhassa!

Ominaisuudet

✔ PUUTARHAKEINU KATOKSELLA: Puutarhakeinu on mukava paikka rentoutua puutarhassa. Vedenkestävän katoksen alla olet aina suojassa auringolta. Katos ei ole vedenpitävä kovimmilla sateilla.

✔ JAUHEMAALATTU TERÄSRUNKO: Puutarhakeinun runko on kestävää terästä. Jauhemaalauksella rungolle saadaan iskun- ja korroosion kestävä pinta, joka pidentää keinun elinikää.

✔ KAADETTAVA SELKÄNOJA: Pihakeinun istuimen selkänoja voidaan kaataa, jolloin pihakeinu toimii mukavana makoilupaikkana.

✔ MUKANA MUKAVAT PEHMUSTEET: Keinua voidaan käyttää myös ilman pehmusteita! Pehmeät pehmusteet tekevät keinusta entistä mukavamman istua.

✔ HELPPO KASATA: Puutarhakeinu on helppo kasata mukana toimitettavien ohjeiden avulla.

Tekniset tiedot

Mitat 190 x 116 x 180cm (PxSxK)
Materiaali (runko) Jauhemaalattu teräs
Materiaali (kangas) 180g polyesteri (vedenkestävä)
Istuinkorkeus 43cm
Istuimen koko 163 x 46 x 45cm (PxSxK)
Painoraja 150kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Minkä kokoisessa paketissa tuote tulee?

    Inkeri Keinu tulee yhdessä paketissa. Paketin mitat ovat: 59,00 x 26,00 x 190,00 cm. Paino on noin 31 kg.


Tuotearvostelut

2.3 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä4 kpl

Kirjoittaja: Neveragain 17.05.2020

Tuotekuvaus on aikamoinen vitsi. <br /> Kasausvaiheessa kyllä enemmän vitutti,kuin nauratti. Rungolla ei ole mitään tekemistä teräksen kanssa. Kasaus on yhtä helvettiä ja työkaluja saa varata pakillisen ja mielikuvitusta helvetisti enemmän, että saa tän kyhättyä kasaan ja keksii mihin kaikki mukana tulevat palikat pitäis sijoittaa,kasausohjeissa kun ei niitä edes ole. Ohjeisiin oli panostettu muutenkin niin maan vitusti,että ainoa järkevä käyttötarkoitus niille oli pistää grilli tulille,että saa edes makkarat paistettua,kun on nälissään kasannut tätä keinujen irvikuvaa koko päivän. Onnea matkaan vaan muillekin kasaajille sitä tulette tarvitsemaan,ehkä se yhden kesän kestää.

Kirjoittaja: JA 08.05.2020

Keinun kasaaminen on ohjeiden avulla täysin mahdotonta. Itse piti suunnitella keinu uudelleen ja miettiä miten osat voisivat sopia keskenään. Ruuvit ja mutterit täysin puutteelliset. Hitsaukset vinoja. Muutenkin keinu on todella hutera ja halvalla tehty. Vastaa siis hintaa.

Kirjoittaja: KK 08.05.2020

Nyt on kyllä niin naurettavaa paskaa, etten ennen ole nähnyt. Ohjeilla ei tee mitään! Kaiken joutuu arvaamaan ja kokeilemaan. Osat numeroitu liimalapuilla ja korjattu liimaamalla toinen numero päälle ja silti mennyt väärin. Ruuvit ja sälät tuli kahteen kertaan vissiin sen takia, että nekin on väärin numeroitu ja väärän mittaisia. Olisin antanut nolla tähteä mutta kun ei voinut. Todella pettynyt tähän tuotteeseen, ihan kusetusta!

Kirjoittaja: Juha 30.04.2020

Eipä ole sitten kasausohjeisiin juuri panostettu

Kirjoittaja: Mari 29.03.2020

Hirveän epäselvät kasausohjeet. Normaalisti erilaiset huonekalujen kokoamiset on lähinnä mukavaa puuhaa mutta tämä on kyllä ihan syvältä!

Kirjoittaja: Make 25.03.2020

Kasaaminen yhtä helvettiä.

Kirjoittaja: Seppo 13.06.2019

Hyvä ostos. Kasaaminen meinas vituttaa, mutta meni onneksi suht nopeasti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: