Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet nyt meiltä edullisesti. Valikoimasta löydät myös terassikalusteet, kesäkalusteet, ulkokalusteet ja paljon muita. Tilaa puutarhakalusteet nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 252 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 252 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Puutarhakalusteet: Valitse Täydelliset Ulkokalusteet Kotiisi

puutarhakalusteet-tarjous

Kun suunnittelet ulkotilojesi ilmettä ja toimivuutta, sopivat puutarhakalusteet ovat avainasemassa. Laadukkaat ja harkitusti valitut puutarhakalusteet tarjoavat mukavuutta ja tyyliä, olipa kyseessä sitten pieni parveke tai laaja piha-alue. Valikoima ulkokalusteita on laaja, sisältäen kaiken perinteisistä puutarhapöydistä ja -tuoleista moderneihin ulkosohvaryhmiin, jotka kestävät sään vaihtelut ja tuovat lisää elämää ulkotiloihisi.

Terassikalusteet luovat täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja sosiaalisille kokoontumisille. Pohdittaessa erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja tyylejä, on syytä kiinnittää huomiota niiden kestävyyteen ja hoitotoimenpiteisiin. Polyrottinkiset tai puusta tehdyt puutarhakalusteet ovat suosittuja valintoja niiden kestävyyden ja tyylikkyyden vuoksi. Valitsemalla oikeat terassikalusteet saat luotua viihtyisän ja käytännöllisen oleskelualueen, joka palvelee sinua ja vieraitasi vuodesta toiseen.

Valintaa tehdessäsi tulee muistaa, että ulkokalusteiden tulee sopia ympäröivään ympäristöön ja vastata tarpeitasi. Etsit sitten kevyitä ja helposti liikuteltavia kalusteita tai haluat luoda ylellisen oleskelualueen aurinkovarjojen alle, on tärkeää, että kalusteet täyttävät sekä esteettiset että käytännölliset vaatimukset. Tutustu laajaan valikoimaan, jonka avulla voit hankkia puutarhakalusteetterassikalusteet tai muut ulkokalusteet ja tuo toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä ulkotiloihisi.

Puutarhakalusteiden hankinta

Kun valitset puutarhakalusteita, on tärkeää ottaa huomioon niiden käyttötarkoitus ja laatu sekä huolehtia, että puutarhakalusteet sopivat hyvin valitsemaasi tilaan, olipa se sitten piha, terassi tai parveke.

Materiaalit ja laatu

Laadukkaat puutarhakalusteet kestävät aikaa ja vaihtelevia sääolosuhteita. Valikoimasta löydät puiset kalusteet, jotka sopivat erinomaisesti pohjoismaiseen ilmastoon, mutta myös alumiini ja polyrottinki ovat suosittuja materiaaleja ulkokalusteissa. Puun materiaali antaa lämpimän ja luonnollisen ilmeen, kun taas alumiini tarjoaa modernia keveyttä ja helppoa huollettavuutta. Jos haluat hyvän yhdistelmän ulkonäköä ja kestävyyttä, valikoimasta löydätkin eri materiaaleista valmistettuja kalusteita.

  • Puu: Aito, luonnonläheinen valinta, vaatii säännöllistä huoltoa.

  • Metalli: Kestävä ja moderni, voi olla raskaampi siirrellä.

  • Polyrottinki: Ilmeeltään perinteistä rottinkia muistuttava, mutta huomattavasti kestävämpi ja helpompi ylläpitää.

  • Plastiikki: Edullinen, säänkestävä, valikoima vaihtelee paljon eri tyyleissä ja väreissä.

Erilaiset kalusteet tilan mukaan

puutarhakalusteet-hinta

Kalusteiden koko ja tyyppi riippuvat tilasta ja terassin koosta, johon ne on tarkoitettu. Suurelle pihalle voit sijoittaa isommat puutarhakalusteet, kuten ruokailuryhmät ja sohvaryhmät. Pienemmälle terassille tai parvekkeelle sopivat sen sijaan paremmin kompaktit puutarhakalusteet, kuten kahvilatyyliset pöydät ja tuolit. Mieti käyttötarkoitusta: onko tarkoituksesi ruokailla ulkona, ottaa aurinkoa, vai kenties järjestää seurustelutilaa? Löydät myös erityyppisiä kalusteita, jotka on suunniteltu tiettyyn käyttöön, kuten riippukeinut, aurinkotuolit tai modulaariset sohvaryhmät, jotka voit koota juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

  • Ruokailukalusteet: Perheen yhteisiin illallisiin sopivat laadukkaat pöytäryhmät.

  • Lepokalusteet: Rentoutumiseen ja auringonottoon loistavat aurinkotuolit ja riippumatot.

  • Pienkalusteet: Parvekkeelle ja pienelle terassille sopivat sivupöydät ja taittotuolit, jotka voi helposti siirtää ja säilyttää.

Verkkokaupasta ostaminen

puutarhakalusteet

Kun valitset puutarhakalusteita, voit kätevästi tutustua laajaan valikoimaan ja tehdä ostokset netistä. Verkkokaupat tarjoavat helpon tavan löytää kestävät ja edulliset vaihtoehdot juuri sinun tilaasi.

Valikoimasta löydät

Selatessasi verkkokauppojen tuotevalikoimaa, löydät erilaiset kesäkalusteet yhteen kokoavat sivut, joissa voit vertailla kalusteita tyyliltään ja toiminnallisuudeltaan. Tarkastele jokaista tuotetta – ulkona käytettäväksi suunnitellut kalusteet tulee olla paitsi tyylikkäitä myös kestäviäVoit tarkastella tuotteita kuvien ja tuotekuvausten avulla, ja usein on saatavilla myös kootut käyttäjien arviot.

Edulliset ja kestävät vaihtoehdot

Kun etsit kalusteita ulkotilojen sisustamiseen, hinta ja laatu ovat avaintekijöitä. Verkkokaupoissa voit vertailla tuotteita ja löytää edullisesti hinta-laatu-suhteeltaan sopivimmat vaihtoehdot. Laajasta valikoimasta löytyy kestäviäpuutarhakalusteita, jotka kestävät kesän säänvaihteluita ja ovat samalla esteettisesti miellyttäviä. Tutustuvalikoimaan ja valitse puutarhakalusteet, jotka viimeistelevät ulkotilasi ja takaavat viihtyisän tunnelman aina, kun vietät aikaa ulkona.

Usein kysytyt kysymykset

Puutarhakalusteiden huolto ja valinta ovat olennaisia pitkäikäisyyden kannalta. Tässä osiossa vastataan yleisimpiin kysymyksiin aiheeseen liittyen.

Miten huoltaa puutarhakalusteita talven jälkeen?

Talven jäljiltä puutarhakalusteet kannattaa puhdistaa huolellisesti ja tarkistaa niiden kunto. Öljyäminen tai muu suojaava käsittely auttaa ylläpitämään kalusteiden kestävyyttä ja ulkonäköä.

Millaisia ovat kestävimmät materiaalit ulkokalusteissa?

Metalli, polyrottinki ja tiikki ovat kestävimpiä materiaaleja puutarhakalusteissa. Ne sietävät säävaihteluita ja tarvitsevat vähän huoltoa.

Kuinka monta henkilöä mahtuu istumaan kuuden hengen puutarhapöydän ääreen?

Yleensä kuuden hengen puutarhapöytä on suunniteltu mukavasti istuttavaksi kuudelle aikuiselle. Istumapaikan leveys on hyvä huomioida tuolien valinnassa.

Voiko puutarhakalusteita säilyttää ulkona ympäri vuoden?

Joitakin puutarhakalusteita, kuten polyrottinkisia tai tiikkiä voi säilyttää ulkona ympäri vuoden, kunhan ne on suojattu sääoloilta asianmukaisesti.

Miten valitsen oikean kokoiset puutarhakalusteet parvekkeelleni?

Ota tarkat mitat parvekkeestasi ja varmista, että kalusteet mahtuvat hyvin käytössä olevalle tilalle jättäen liikkumistilaa. Mittatiedot ovat tärkeät mukavuuden kannalta.

Mitä tulee huomioida puutarhakalusteiden sijoittelussa?

Huomioi komposiittikalusteiden, kuten betonin tai puun, lämpeneminen auringossa sekä kalusteiden altistuminen tuulelle ja sateelle. Sijoita kalusteet siten, että ne ovat suojassa kovimmilta sääolosuhteilta.