Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

VÄINÖ polyrottinkinen riipputuoli Rottinki/Musta

Normaalisti: 279,95 € Säästä 102€!
Nyt vain: 177,73 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 18. loka
14 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot

Riipputuoli VÄINÖ

2019 uutuustuote! Kestävästä polyrottingista ja teräksestä valmistetun riipputuolin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, ehditkö ensimmäisenä istumaan siihen! Riipputuolista tulee ehdottomasti suosituin paikka rentoutua parvekkeellasi, puutarhassasi tai mihin sen päätätkään asettaa. Pehmoisilla 6cm paksuilla istuintyynyillä on mukavaa keinahdella pitkiäkin aikoja. Koska keinua ei tarvitse asentaa kiinteästi paikoilleen, sitä on myös helppo siirrellä tilanteen niin vaatiessa.

Polyrottinki on suosituin materiaali puutarhakalusteille. Se on paitsi todella säänkestävä, myös erittäin helppo puhdistaa. Polyrottinkikalusteita voit säilyttää pihalla ympäri vuoden, mutta voit pidentää niiden ikää siirtämällä ne suojaan kovimpien pakkasten ajaksi. Polyrottingin putsaamiseen voidaan käyttää siihen tarkoitettua pesuainetta, tai ihan vaan saippuavettä.

Ominaisuudet

  • HUOLETON POLYROTTINKI: Polyrottinki on helppo puhdistaa vaikka pelkällä saippuavedellä. Ajaton luonnolisen polyrottingin ja mustan sekoitus sopii kaikkiin sisustuksiin ja ympäristöihin.

  • TUKEVA TERÄSRUNKO: Teräsrunko pitää korikeinun tukevasti ilmassa. Koska keinua ei tarvitse esimerkiksi porata kattoon, voit todella helposti siirtää sitä koska tahansa.

  • PANOSTAMME MUKAVUUTEEN: 6cm paksuiset pehmusteet tuovat istumismukavuutta joka suunnasta.

  • KORKEUDENSÄÄTÖ: Kestävässä ketjussa on säätövaraa, joten voit asettaa riipputuolin haluamaasi korkeuteen! Jousi tuo extra pehmeyttä keinumiseen.

Tekniset tiedot

Väri Polyrottinki / musta
Mitat 100 x 100 x 196cm (L x S x K)
Materiaalit Polyrottinki, teräs
Istuintyynyn paksuus 6cm
Painoraja 120kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: KiikkuuKaakkuu 19.07.2019

Tässä se on modernin mummun kiikkustuoli!<br /> Tavarat sain kotiovelle ja omin voimin kokosin niin tämän riipputuolin kuin bistrosetin.<br /> Helppo koottava, ja oikein tekee mieli mennä istuskelemaan ja vaikka lukemaan kirjaa.<br /> Hyvä ostos, josta jää tyytyväinen mieli, kiitos Preeco!<br /> Hyvää myös toimitus kotiovelle kympillä, vaan Posti tapansa mukaan sössi taas senkin: 4 laatikkoa tuli kolmena eri kertana, ja jouduin itse perumaan työvuoron toimituksia odottaessani. Mutta tuotteeseen olen erittäin tyytyväine.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: