Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

JUSSI perinteinen polyrottinkinen riippukeinu, Rottinki/Musta

Normaalisti: 219,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 199,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 18. marras
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Riipputuoli JUSSI

2019 uutuustuote! Esimerkiksi kattoon kiinnitettävä riipputuoli ei vie turhaa tilaa lattialta. Sen voi asettaa myös esimerkiksi tukevaan puun oksaan! Riipputuolista tulee ehdottomasti suosituin paikka rentoutua parvekkeellasi, puutarhassasi tai mihin sen päätätkään asettaa. Pehmoisilla 6cm paksuilla istuintyynyillä on mukavaa keinahdella pitkiäkin aikoja.

Polyrottinki on suosituin materiaali puutarhakalusteille. Se on paitsi todella säänkestävä, myös erittäin helppo puhdistaa. Polyrottinkikalusteita voit säilyttää pihalla ympäri vuoden, mutta voit pidentää niiden ikää siirtämällä ne suojaan kovimpien pakkasten ajaksi. Polyrottingin putsaamiseen voidaan käyttää siihen tarkoitettua pesuainetta, tai ihan vaan saippuavettä.

Ominaisuudet

  • HUOLETON POLYROTTINKI: Polyrottinki on helppo puhdistaa vaikka pelkällä saippuavedellä. Se myös kestää hyvin suomen vaihtelivia kelejä, joten sinun ei tarvitse varastoida

  • KIINNITYS MIHIN TAHANSA: Kiinnistys onnistuu mukana tulevalla sisalköydellä. Köyden pituus on 4 metriä! Roikkuvan keinun ansiosta esimerkiksi parveke on helppo pitää siistinä, sillä keinua ei tarvitse siirtää pois tieltä siivotessa. Toimitukseen ei sisälly kiinnityskoukkuja tai ruuveja johtuen lukuisista eri kiinnitysmateriaaleista.

  • ISTUMISMUKAVUUTTA: Pehmeät pehmusteet tuovat istumismukavuutta, mutta tyylikkääseen riippukeinuun mahtuu myös reilusti vaikkapa heittotyynyjä tai talja.

Tekniset tiedot

Väri Polyrottinki / musta
Mitat 80 x 60 x 100 (L x S x K)
Materiaalit Polyrottinki, polyesteri
Istuintyynyn paksuus 6cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: