Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Riipputuoli telineellä S-model, harmaa

Tarjous voimassa21.4.saakka
  • Riipputuoli telineellä S-model, harmaa
  • Riipputuoli telineellä S-model, harmaa
  • Riipputuoli telineellä S-model, harmaa
  • Riipputuoli telineellä S-model, harmaa
Riipputuoli telineellä S-model, harmaa
search
Normaalisti: 309,95 € Säästä 85€!
Nyt vain: 224,95 €

Osamaksulla alkaen 10.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 224,95 €.
Sisältää alv:n

• 116 x 86 x 64cm (K x L x S)
• Säänkestävä polyrottinki
• Teräsrunko

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Riipputuoli telineellä S, harmaa

 Kestävästä polyrottingista ja teräksestä valmistetun riipputuolin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, ehditkö ensimmäisenä istumaan siihen! Riipputuolista tulee ehdottomasti suosituin paikka rentoutua parvekkeellasi, puutarhassasi tai mihin sen päätätkään asettaa. Pehmoisilla istuintyynyillä on mukavaa keinahdella pitkiäkin aikoja. Tukeva teräsrunko pitää keinun takuuvarmasti paikoillaan. Koska keinua ei tarvitse asentaa kiinteästi paikoilleen, sitä on myös helppo siirrellä tilanteen niin vaatiessa. Keinun korkeutta on helppo säätää kiinnitysketjun lenkkien avulla.

Polyrottinki on suosituin materiaali puutarhakalusteille. Se on paitsi todella säänkestävä, myös erittäin helppo puhdistaa. Polyrottinkikalusteita voit säilyttää pihalla ympäri vuoden, mutta voit pidentää niiden ikää siirtämällä ne suojaan kovimpien pakkasten ajaksi. Polyrottingin putsaamiseen voidaan käyttää siihen tarkoitettua pesuainetta, tai ihan vaan saippuavettä.

S-model on hieman normaalia kompaktimman kokoinen!

Riipputuoli telineellä

Ominaisuudet

✔ HUOLETON POLYROTTINKIKORI: Polyrottingista valmistettu keinun kori on säänkestävä. Luonnollisen näköinen polyrottinki myös sopii kaikkiin käyttökohteisiin.

✔ EI VAADI KATTOKIINNITYSTÄ: Tukeva teräsrunko kannattelee riipputuolia turvallisesti. Riipputuolia ei tarvitse kiinnittää kiinteästi, joten se on helposti siirrettävissä.

✔ RIIPPUTUOLIN PEHMUSTEET: Riipputuolin mukana toimitetaan mukavat ja pehmoisat pehmusteet, joilla kelpaa istua pidempäänkin.

✔ HELPPO KORKEUDEN SÄÄTÖ: Riipputuolin korkeutta on helppo säätää ketjun lenkkien avulla.

✔ HELPPO KASATA: Riippu tuoli on äärimmäisen helppo kasata, ja sen saa käyttöön hetkessä! HUOM! Pienet osat saattavat olla laitettu runkoputken sisään turvaan kuljetuksen ajaksi.

Tekniset tiedot
Rungon väri Musta
Punoksen väri Harmaa
Korin mitat 116 x 86 x 64cm (K x L x S)
Telineen mitat Halkaisija 95 x 95cm, korkeus195cm
Materiaalit Polyrottinki, 180G polyesteri
Istuintyynyn paksuus 8cm
Paino 25kg
Painoraja 150kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Riipputuoli telineellä S-model, harmaa

4.1 /5


Yhteensä 16 tuotearvostelua

5 tähteä11 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä2 kpl

Lasten versio ei aikuiselle

Ihan ok tuote

erittäin nopea ja ystävällinen palvelu. hyvät kokoomisohjeet.vei aika kauan koota. tarvitsi useamman henkilön kokoamaan

Koriosa oli hieman vaikea yksin kasata,muuten laadukas tuote ja nopea toimitus

Erittäin nopea ja hyvä palvelu, olen tyytyväinen tuotteeseen. 5 tähteä

Kun käy istumaan, niin istuintyyny on liian iso Ja liukas. Siitä valuu pois.

Tuote oli erinomainen valinta. Toimitus oli tosi nopea.

Kaikki toimi hienosti

Nyt noin viikon kokemus tuolista ja oikein positiivinen yllätys, enkä jaa samaa kokemusta aikaisemman kirjoittajan kanssa, että olisi huono istua, tosi hyvä istua on :) 5 tähteä

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta, Annika! Kiva kuulla, että olet tyytyväinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Todella huono istua, joten otin käyttöön vain tuolin telineen. Suuri pettymys. Älkää enää myykö tätä tuotetta. Todella pitkä odotus, eikä ollut yhtään sen arvoinen.

Kauppiaan vastaus 2021-08-24
Pahoittelut, että tuote ei vastannut odotuksia ja, että odotusaika oli pitkä. Voit ottaa yhteyttä asian tiimoilta asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella niin katsotaan onko tuolissa jokin vika mikä vaikuttaa istumamukavuuteen https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Istuma-asento ei ollut kovin hyvä, korjasin asian siirtämällä ripustuspistettä reilusti eteenpäin lisäämällä runkoon pätkän tukevaa putkea. Lähetän siitä kuvan asiakaspalveluunne.

Kauppiaan vastaus 2021-08-25
Kiitos arvostelusta ja hienosti keksitty ratkaisu! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Toimitus kesti kuukausia, kukaan ei infonnut sen jatkuvasta viivästymisestä. Itse tuoli on heppoinen ja huono istua. Saisi olla syvempi, ilman pehmustettakin mahdoton istua. Pehmuste on muhkea mutta pienentää istuinta entisestään. Kiinnitystangon liitoskohta heiluu ja maata vasten oleva tanko on kupera. En suosittele kuin koristeeksi.

Kauppiaan vastaus 2021-08-25
Pahoittelut pitkästä toimitusajasta ja tiedon kulun puutteesta. Istuinmukavuuteen voisi vaikuttaa esim. jonkinlaisilla tyynyillä niin tuoli ei jäisi pelkäksi koristeeksi. Liitoskohdan heilumisesta voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella niin tarkastetaan, että kyseessä ei ole vika https://preeco.fi/yhteyslomake -Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Tuolia sain odottaa liian kauan.Tuolin istuin liian pieni , huono istua ,tyyny liian muhkea ,vielä huonommin pylly mahtui siihen. Odotin parempaa,harmi.

Kauppiaan vastaus 2021-08-25
Pahoittelut pitkästä toimitusajasta! Istuinmukavuutta voi parantaa esim. tyynyillä. Toivottavasti tuoli ei kuitenkaan jää käyttämättä :) - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Tuoli on todella huono istua. Pehmuste on liian paksu ja liukas.

Kauppiaan vastaus 2021-08-25
Hei Irmeli! Pahoittelut, että tuoli ei täysin vastannut odotuksia. Istuinmukavuutta voi parantaa erilaisilla tyynyillä. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Kaunis, hyvälaatuinen tuoli. Tuolin korkeus on kuitenkin pitkälle liian matala ja pää jää "etukenoon". Muuten hyvä ja toimiva tuoli!

Kauppiaan vastaus 2021-08-25
Kiitos arvostelusta, Susanna! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Odotimme turhaan tästä mustaa versiota, jossa toimitus viivästyi aivan liikaa maailmantilanteen vuoksi. Vaihdoimme harmaaseen, jota oli Preegon varastolla, enkä voisi olla tyytyväisempi! Kauniin väriset tuolit tulivat varastolta muutamassa päivässä! Kokoaminen kahdestaan helppoa, ja tuoli mukava kuin mikä! Sopiva koko parvekkeelle. Suosittelen!

Kauppiaan vastaus 2021-08-26
Kiitos arvostelusta, Leena! Kiva kuulla, että värin vaihdosta huolimatta tuote on mieluinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: