Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

SELMA ruokailuryhmä 6+1 musta

Normaalisti: 349,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 279,95 €
ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 27. tammi
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =

Tämä tuote
sisältää:

1 x 6 x
Tuotetiedot

SELMA ruokailuryhmä 6+1 musta

Ruokapöytä ja tuolit terassille

7 osainen Selma ulkokalusteryhmä henkii nykyaikaista ulkonäköä ja makua. Ryhmä soveltuu erityisen hyvin terassille tai suuremmalle parvekkeelle! Ruokailuryhmä on rakennettu niin että se antaa sinulle ja vieraillesi mahdollisuuden nojata taaksepäin laadukkailla tuoleilla ja rentoutua ja nauttia ulkoilmasta.

180cm polyrottinkinen ruokapöytä

Polyrottinkipöytää on helppo siirrellä tarpeen mukaan sen kevyen painon ansiosta. Materiaalina polyrottinki on kestävän lisäksi kevyempää kuin esimerkiksi puu, mutta kestävämpää. Laadukkaan materiaalin ansiosta ei tarvitse pelätä että sadekuurot pilaisivat pöydän. Pöydän päällä oleva lasilevy tekee pöytätasosta tasaisen ja antaa pöydälle tyylikkyyttä. Lasi on karkaistua, joten hajotakseen se vaatii kovan piikkimäisen iskun. Hajotessaan turvalasi hajoaa pieniksi muruiksi eikä aiheuta viiltovaaraa.

7 polyrottinkituolia

Teräsrunkoiset polyrottinkituolit ovat kevyitä, mutta tukevia. Polyrottingin ansiosta tuoleilla on erittäin mukava istua myös ilman erillistä pehmustetta. Kuten pöytäkin, tuolit on helppo puhdistaa pelkällä vedellä, mutta niiden elinikää voidaan pidentää Softcare vahapesuaineella. 

HUOM! NYT SAAT VIELÄ 10% EXTRA-ALENNUKSEN!

Ostamalla tämän tuotteen ja ottamalla siitä 10 kuvaa saat 10% hyvityksen tuotteesta! Summa hyvitetään sinulle kuvien vastaanoton jälkeen. Ota kuvat vaikka puhelimesi kameralla ja lähetä ne meille sähköpostilla osoitteeseen j-m@ptg.fi. Etu on voimassa vain nopeimmalle!

Muutama vaatimus kuville:

- Saamme täyden käyttöoikeuden kuville

- Kuvien tulee olla hyvälaatuisia

- Ota kuvat eri kulmista

- Tuote aseteltuna käyttöpaikkaan

Lähetä kuvat meille sähköpostilla osoitteeseen j-m@ptg.fi

ruokapöytä ja tuolit

Ominaisuudet

✔ VAHVA TERÄSRUNKO + POLYROTTINKI:   Runko on vahvaa jauhemaalattua terästä. Kovaan käyttöön tarkoitettu käsin kudottu ja Suomen haastavat sääolosuhteet kestävä polyrottinki

✔ PÄIVITETTY MUOTOILU: Entistä laadukkaampi istumamukavuus ja päivitetyt materiaalit.

✔ LUJAA KARKAISTUA LASIA: Pöydän kantena irroitettava karkaistulasi lisää hienostuneisuutta ja mahdollistaa juomien, grilliherkkujen ja koristeiden sijoittamisen pöydän päälle tukevasti.

✔ HELPPO SIIVOTA:  Karkaistu lasi on yksi helpoimmista pinnoista siivota, murusia ei jää piiloon. Lisäksi helppohoitoinen polyrottinki on helppo pestä esimerkiksi vedellä.

✔ TÄYDELLINEN KAIKKIIN ULKOTILOIHIN: Hyvä ostos niin pienemmälle terasille kuin suuremmallekin patiolle! Näitä pöytiä on ostettu myös kaupalliseen käyttöön, kuten Golf-kentille ja ravintoloihin.

Tekniset tiedot

Materiaali Polyrottinki, teräs
Pöydän mitat 150 x 80cm
Tuolin mitat 63 x 55,5 x 95cm
Väri Musta
Materiaali: Polyrottinki
Istuinmäärä: 6
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Iina Ahonen 23.05.2018

Tyylikäs, siisti ja helppo kasata!

Kirjoittaja: Alex 21.05.2018

Erittäin hyvänoloinen setti, tuntuvat kestäviltä ja ovat tukevat. Posti oli onnistunut parista tuolista taittamaan yhden jalan, mutta taitoin ne takaisin ja hyvin ovat silti pelittäneet.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: