Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

RUSKA ruokailuryhmä 4+1, harmaa

Hinta voimassa19.7.saakka
Normaalisti: 349,95 € Säästä 160€!
Nyt vain: 189,95 €

Alkaen 9.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =

Tämä tuote
sisältää:

4 x 1 x
Tuotetiedot

RUSKA ruokailuryhmä 4+1, antiikinharmaa

Ruokailuryhmä pihalle

Preecon uutus kaudelle 2020! RUSKA ruokailuryhmä tuo iätöntä upeutta puutarhaan, terassille sekä mökille. 150cm pitkä pöytä sekä 4 polyrottinkista tuolia on täydellisen kokoinen kaikille terassille ja puutarhoihin. RUSKA ruokailuryhmä on valmistettu pitkäikäisistä ja helppohoitoisista materiaaleista jotka kestävät pihalla kesällä satoi tai paistoi. Kalusteet voivat olla pihalla kuitenkin ympäri vuoden vahingoittumatta! Käyttöiän maksimoimiseksi suosittelemme kuitenkin suojaamaan tai varastoimaan tuotteet talvella.

Puutarhakalusteet on erittäin helppo koota, joten ruokailuryhmän saa käyttöön todella nopeasti. Se on myös tarvittaessa helppo purkaa ja varastoida pienempään tilaan.

Tuolit kestävää antiikkiharjattua polyrottinkia

RUSKA ruokailuryhmän 4 tuolia on on valmistettu kestävästä polyrottingista. Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoista, ja se voidaan puhdistaa käyttämällä vain vettä. Parhaan mahdollisen tuloksen saat kuitenkin SoftCare vahapesuaineella. Polyrottinkisia tuoleja Tukevuuttaa tuoleille tuo teräsrunko. Mahtavan näköiset tuolit on antiikkiharjattuja. Harjattu polyrottinki antaa mukavan tekstuurin tuoleille, eikä se ole liukas, kuten perinteinen polyrottinki. Polyrottinkituoli kestää hyvin pihalla koko kesän, eikä pieni sadekaan haittaa.

Huoltovapaa ruokapöytä puutarhaan

150cm RUSKA ruokapöydän ääreen mahtuu paljon ruokailijoita ja kesäpäivästä nautiskelijoita. Pöydän Non-wood-puujäljitelmä pöytälevy on kuin oikeaa puuta, mutta helppohoitoista ja kestävää kuin muovi. Pöydän voi helposti pestä käyttäen vain vettä. Lisäksi voit käyttää SoftCare polywood suoja-ainetta, ja pidentää pöydän käyttöikää. Pöydän runko on alumiinia, joten se ei ruostu, vaikka olisi pihalla koko kesän ja pitkälle syksyyn. Alumiini on järkivalinta pöydän rungon materiaaliksi, sillä se tuo saman tukevuuden kuin teräskin, mutta on huomattavasti kevyempi materiaali. Pöydän siirtäminen siis onnistuu helposti.

ruokailuryhmä puutarha

Ominaisuudet

✔ TILAA JOPA 6 HENKILÖLLE:  150cm pituisen ruokapöydän ääreen mahtuu jopa 6 ruokailijaa. Sopii erittäin hyvin koko perheen illallisille, sekä illanviettoon ystävien kanssa.

✔ ANTIIKKIHARJATTUA POLYROTTINKIA: Tuolien antiikkiharjattu polyrottinki on tukeva ja säänkestävä materiaali, joka on helppo puhdistaa vedellä. Harjattu polyrottinki ei ole niin liukas, kuin tavallinen polyrottinki.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ NON-WOOD PÖYTÄ: Alumiinirunkoinen pöytä on tukeva, mutta kevyt siirtää. Non-wood puujäljitelmä pöytätaso on helppo puhdistaa vedellä.

✔ HELPPO KOOTA:  RUSKA pöytäryhmän saa käyttöön todella nopeasti, sillä kasaaminen on tehty erittäin helpoksi.

✔ TOIMITUKSEN SISÄLTÖ: Toimitukseen kuuluu RUSKA ruokapöytä sekä 4 ROOMA polyrottinkituolia.

Tekniset tiedot

Mitat tuolit 48 x 61 x 89cm (PxLxK)
Pöytä 150 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (antiikkiharmaa), alumiini (musta)
Materiaalit tuolit Harjattu polyrottinki (musta)
Materiaali: Alumiini
Materiaali: Polyrottinki
Materiaali: Nonwood
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Mika 14.07.2020

Todella hyvä puutarhasarja ja erittäin nopea toimitus

Kirjoittaja: Pirjo 13.07.2020

Yksinkertainen ja ajaa asian!

Kirjoittaja: Päivi 12.06.2020

Hyvä puutarhakalusto

Kirjoittaja: Sanna 03.06.2020

Toimitus oli nopea ja tuote mieleinen. Erityismaininta tuoleista jotka olivat odotettua jykevämmät ja laadukkaammat.

Kirjoittaja: Tiia 27.05.2020

Vuoden käyttökokemuksen jälkeen: tuolit ovat ollut hyvät ja kestävän oloiset. Pöytä taas todellinen pettymys ja vaikuttaa heikkolaatuiselta. Ensimmäisenä kesänä pöytä taipui keskeltä notkolle. Reklamoituani myyjä ei tarjonnut vaihtomahdollisuuta. Nyt asiallisesti lämpimässä varastossa tapahtuneen talvisäilytyksen jälkeen myös pöydän yhdeltä puolelta jalat vääntynyt kieroon. Joten tämän perusteella en suosittele ostamaan ainakaan tätä pöytää.

Kirjoittaja: Vuokko 13.09.2019

Ainoa miinus tulee siitä, että tuolit ovat minulle hieman matalat. Pehmusteella korjataan.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: