Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

POUTA Ruokailuryhmä 4+1

Hinta voimassa19.7.saakka
Normaalisti: 459,95 € Säästä 110€!
Nyt vain: 349,95 €

Alkaen 15.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Tämä tuote
sisältää:

4 x 1 x
Tuotetiedot

POUTA Ruokailuryhmä 4+1

Ruokailuryhmä puutarhaan

POUTA ruokailuryhmä täyttää vaativimmankin käyttäjän toiveet. Säänkestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet saa nopeasti käyttöön, sillä ne valmistettu helposti koottaviksi. Ruokailuryhmä sisältää 150cm pitkän pöydän non-wood pöytätasolla, sekä 4 polyrottinkista tuolia. Kalusteryhmä sopiikin kokonsa ja näkönsä puolesta niin parvekkeelle, terassille kuin puutarhaankin. Pöydän ääreen mahtuu jopa 6 henkilöä, joten se on täydellinen myös koko perheen päivällisiin.

Mukavat polyrottinkiset tuolit

POUTA ruokailuryhmän polyrottinkisissa tuoleissa viihdyt varmasti vaikka koko päivän. Tuolien kaarevan selkänojan, käsinojien sekä laadukkaiden materiaalien ansiosta saat entistä paremman istumamukavuuden, ja tuolissa on mukava rentoutua nauttimaan kesäpäivistä. Polyrottinki on joustava ja kestävä materiaali, joten tuoleja voi käyttää myös ilman erillistä pehmustetta. Ulkonevien jalkojen ansiosta tuolit ovat myös erittäin tukevat. Jalkojen päässä on säätöruuvit, joilla voit säätää tuolit täydelliseen tasapainoon. 

Polyrottinki on vedenkestävä materiaali, joka on helppo myös puhdistaa pelkällä vedellä. Käyttöiän maksimoimiseksi voit käyttää puhdistukseen myös SoftCare vahapesuainetta.

Huoltovapaa ruokapöytä puutarhaan

150cm POUTA ruokapöytä on klassisen kaunis, ja se soveltuu monipuolisesti erilaisiin ympäristöihin. Luonnonpuun värinen pöytälevy on non-woodia, joka on huoltovapaa materiaali. Puuta jäljittelevä pöytätaso näyttää luonnolliselta puulta, mutta omaa muovin helppohoitoisuuden. Materiaali on läpivärjättyä, joten naarmutkaan eivät haittaa! Pöydän runko on alumiinia, joka on ruostumaton materiaali. Alumiini antaa pöydällä erinomaisen tukevuuden, mutta on huomattavasti kevyempi kuin esimerkiksi teräsrunko. Pöytää on siis helppo tarvittaessa siirtää. 

Vedenkestävä pöytä voidaan pestä pelkällä vedellä. Suosittelemme pöydälle myös SoftCare Polywood suoja-ainetta. Softcare Muovipuun suoja on kehitetty ulkokalusteiden muovipuupintojen suojaamiseen rasvaa, likaa, öljyä, ja ruoka- ja siitepölytahroja vastaan. Se estää myös kuumien ruoka-tahrojen tarttumisen pinnoille. Suoja on helppokäyttöinen ja kestää 1-2 vuotta kertakäsittelyllä. Kalusteesi pysyvät hyvännäköisinä ja helppohoitoisina pitkään.

ruokailuryhmä puutarha

Ominaisuudet

✔ TILAA JOPA 6 HENKILÖLLE:  150cm pituisen ruokapöydän ääreen mahtuu jopa 6 ruokailijaa. Sopii erittäin hyvin koko perheen illallisille, sekä illanviettoon ystävien kanssa.

✔ ENTISTÄ MUKAVAMMAT TUOLIT: Kaarevan muotoilun ansiosta polyrottinkiset tuolit ovat entistä mukavampia istua. Vedenkestävä materiaali on myös erittäin helppo puhdistaa.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ NON-WOOD PÖYTÄ: Alumiinirunkoinen pöytä on tukeva, mutta kevyt siirtää. Non-wood puujäljitelmä pöytätaso on helppo puhdistaa vedellä.

✔ HELPPO KOOTA:  Toimitus jopa parissa päivässä sekä nopea kasaus: ruokailuryhmä on käyttövalmis hetkessä tilauksen jälkeen!

✔ TOIMITUKSEN SISÄLTÖ: Toimitukseen kuuluu POUTA ruokapöytä sekä 4 PIHLA polyrottinkituolia.

Tekniset tiedot

Mitat tuolit 57 x 64 x 90cm (PxLxK)
Pöytä 150 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (luonnonpuu), alumiini (ruskea)
Materiaalit tuolit Polyrottinki
Materiaali: Alumiini
Materiaali: Polyrottinki
Materiaali: Nonwood
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: