Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

POUTA Ruokailuryhmä 4+1

Normaalisti: 509,95 € Säästä 110€!
Nyt vain: 399,95 €
ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta tiistai, 21. tammi
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Tämä tuote
sisältää:

4 x 1 x
Tuotetiedot

Preecon 2020 uutuusmalli! Todella kestävistä materiaaleista valmistettu POUTA ruokailuryhmä tuo puutarhaasi, parvekkeellesi, terassillesi tai mökillesi klassista kauneutta ja uskomatonta istumamukavuutta. Klassisesti muotoilut ruokapöytä on valmistettu puuta jäljittelevästä Nonwood-materiaalista, joka on pitkäikäsempää kuin puu. Alumiinrunko tuo pöydälle erinomaisen tukevuuden, ollen samalla esimerkiksi terästä kevyempää. Pöydän ääreen mahtuu koko perhe!

Ominaisuudet

  • TÄYDELLINEN RUOKAILURYHMÄ: Tilavan pöydän ääreen mahtuu jopa 6 henkilöä vaivatta. Sopii siis erinomaisesti koko perheen illallisille sekä vieraitten kestittämiseen. Pyöreät tuolit antavat hyvin tukea, ja käsinojilla on mukava lepuuttaa käsiä.
  • SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Pöytälevy on valmistetu Nonwood-materiaalista, ja sen runko on alumiinia. Molemmat näistä materiaaleista ovat omiaan ympärivuotiseen käyttöön. Läpivärjätyssä pöydässä ei pienet naarmutkaan haittaa. Tuolit on valmistettu polyrottingista, joka on tunnetusti kestosuosikki kaikissa puutarhoissa. Kaikki materiaalit ovat myös todella helppo hoitoisia.

  • IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA: Tilava ja laadukkaista materiaaleista valmistettu pöytä on myös muotoiltu iättömästi. Se ei koskaan menetä uskottavuuttaan!

  • HELPPO KOOTA: Toimitus jopa parissa päivässä sekä nopea kasaus: ruokailuryhmä on käyttövalmis hetkessä tilauksen jälkeen!

Tekniset tiedot

Mitat tuolit 57 x 64 x 90cm (PxLxK)
Pöytä 150 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (luonnonpuu), alumiini (ruskea)
Materiaalit tuolit Polyrottinki
Materiaali: Nonwood
Materiaali: Alumiini
Materiaali: Polyrottinki
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: