Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Sisustustakka seinäkiinnityksellä, hopea

Ale voimassa2.2saakka
Normaalisti: 304,95 € Säästä 75€!
Nyt vain: 229,95 €

Alkaen 11.95 €/kk

ILMAINEN TOIMITUS
saapuu arviolta maanantai, 10. helmi
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Selkälinjainen sähkötakka on helppo kiinnittää seinälle, mutta jalustan ansiosta sitä voidaan käyttää myös ilman seinäkiinnitystä. Modernin muotoilun ja näppärän kokonsa ansiosta sisustakka käy hyvin moderneihin ja pieniinkin asuntoihin. Ohut takka ei paljoa tilaa seinälle eikä lattialla. Realistisen liekkiefektin lisäksi sisustutakassa on tyylikkäitä yksityiskohtia kuten teräksiset reunat. Takan mukana toimitetaan kaukosäädin, jonka avulla takan käyttö on todella helppoa. Sähkötakan kaukosäädin mahdollistaa myös liekin kirkkauden säätämisen.

Tyylikäs ja selkälinjainen sähkötakka on erinomainen lisälämmönlähde. Takka lämmittää tehokkaasi suuremmankin tilan. Valittavissa on kaksi eri lämmitystehoa: 1000W & 2000W. Monien asennustapojen ansiosta tämä takka on varma valinta. Se on helppo ottaa mukaan vaikka mökille, sillä se voidaan sijoittaa mihin tahansa. Mukana toimitetaan kiinnitystarvikkeet. Helppohoitoinen sähkötakka on myös turvallinen käyttää. Takka on varustettu automaattisella sammutustoiminnolla, joka katkaisee virran ennen ylikuumenemista. 

SISUSTUSTAKKA

Ominaisuudet

✔ LÄMPÖÄ JA TUNNELMAA:  2000W lämmitysteho tarkoittaa että voit lämmittää isommakin huoneen nopeasti. Kätevän säädön avulla voit vaikuttaa lämpötilaan pitämällä sähkötakkaa 1000W tai 2000W teholla.

✔ SEINÄLLE & LATTIALLE: Monipuolinen sähkötakka on mahdollista kiinnittää seinälle. Jalustan ansiosta sitä voidaan kuitenkin säilyttää lähes missä tahansa! 

✔ AITO KOKEMUS:  Sähkötakka tarjoaa lähes kaikki oikean takan ominaisuudet, ilman puutakan huonoja puolia! Realistinen liekkiefekti haloilla tuo uskomattoman tunnelman ilman savua tai halkojen hakkaamista. Napsauta vain takka päälle! Liekin kirkautta on mahdollista säätää.

✔ TURVALLINEN KÄYTTÄÄ:   Jos sähkötakka ylikuumenee se sammuu automaattisesti ja näin pitää sinut ja perheesi turvassa. Sähkötakkamme täyttää CE ja GSA standardit.

✔ TILAA SÄÄSTÄVÄ:  Ohut ja näppärän kokoinen takka ei vie paljoa tilaa, joten se käy erittäin hyvin pienempiinkin tiloihin.

Tekniset tiedot

Materiaali Ruostumaton teräs, turvalasi
Mitat (L x K x S) 90 x 56 x 9,5 cm
Jännite 220-240V, 50 / 60 Hz
Väri Hopea
Paino 17,5 kg
Teho 1000/2000 W
Kaapelin pituus 1,5 m
Tyyppi: Sähkötakka
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: