Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Sähkötakka seinälle 1800W, hopea

Ale voimassa2.2saakka
Normaalisti: 259,95 € Säästä 105€!
Nyt vain: 154,95 €

Alkaen 8.95 €/kk

ILMAINEN TOIMITUS
saapuu arviolta maanantai, 10. helmi
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Seinälle asennettava sähkötakka

Seinään kiinnitettävä sähkötakka tuo ajatonta eleganssia kotiisi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu takka sisältää upeita yksityiskohtia, ja on todellinen katseenvangitsija ilman liekkiäkin. Realistinen tuliefekti kivipesällä luo kodikkaan tunnelman pimeneviin iltoihin. Sisustustakan liekille on valittavissa 7 erilaista väriä. Takan asentaminen seinälle on todella helppoa mukana toimitettavien kiinnitystarvikkeiden avulla. 

Sähkötakka on myös kätevä lisälämmitin esimerkiksi olohuoneeseen. Takassa on kaksi eri lämmitystehoa: 900W & 1800W, ja se lämmittää tehokkaasti isommankin huoneen. Sisustustakka on todella helppoa kytkeä päällä nappia painamalla. Mukana toimitetaan myös kaukosäädin, jolla takkaa on helppo hallita vaikka sohvalta käsin. Sähkötakka voidaan puhdistaa pyyhkimällä pölyt siivouksen yhteydessä. Sisustustakka ei savuta tai nokea, joten hankalia siivouksia ei tarvita. 

Turvallisessa sähkötakassa on myös automaattinen ylikuumenemissuoja, joka sammuttaa takan automaattisesti ennen kuin se ylikuumenee.

Ominaisuudet

✔ SÄHKÖTAKKA SEINÄLLE: Seinälle kiinnitettävä sähkötakka on tilaa säästävä ratkaisu pienempiinkin tiloihin. Kiinnitystarvikkeet toimitetaan takan mukana, ja asentaminen ei voisi olla helpompaa.

✔ 900W & 1800W LÄMMITYSTEHO: Sisustustakka on paitsi kaunis, myös tehokas lisälämmönlähde. Voit valita kahdesta lämmitystehosta: 900W tai 1800W. Takassa on automaattinen ylikuumenemissuoja.

✔ HELPPOUTTA KAUKOSÄÄTIMELLÄ: Takkaa on todella helppo hallita mukana tulevalla kaukosäätimellä. Kaukosäätimen avulla voit vaihtaa myös takan liekin väriä 7 eri vaihtoehdon välillä.

✔ EI VAADI HORMIA: Sähkötakka ei vaadi hormia, savupiippua tai hankalia ylläpitotöitä. Se ei tuota nokea tai savua.

✔ KESTÄVÄT MATERIAALIT: Takka on valmistettu todella kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja turvalasista. Todella pitkäikäinen kumppani sisustukseen ja lämmitykseen.

Tekniset tiedot

Materiaali Ruostumaton teräs, karkaistu lasi
Mitat (L x K x S) 66 x 52 x 10,7 cm
Paino 14 kg
Väri Hopea
Teho 900/1800 W
Jännite 220-240 V
Tyyppi: Sähkötakka
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: