Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

LEIMU Sähkötakka 750/1500W, teräs

Ale voimassa23.2saakka
Normaalisti: 249,95 € Säästä 95€!
Nyt vain: 154,95 €

Alkaen 8.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

LEIMU Sähkötakka

36'' LEIMU sisustustakalla luot lämmintä tunnelmaa sateisina ja pimeinä päivinä! Aidonoloisen tulen äärellä voit nauttia lämpimästä juomasta ja kirjasta villasukat jalassa, takan samalla lämmittäessä. Takan mahtavasta tunnelmasta voi nauttia ympäri vuoden, sillä sitä on mahdollista käyttää myös ilman lämmitystoimintoa. LEIMU sähkötakkaa on helppo hallita vaikka nojatuolista käsin mukana tulevalla kaukosäätimellä. Kaukosäätimen avulla voi vaihtaa lämpötehoa 750W tai 1500W, voit muuttaa takan kirkkautta sekä asettaa ajastimen. Kätevän ajastimen avulla takka sammuu 0,5 - 7,5 tunnin kuluttua. Ylikuumenemissuoja takaa turvallisen käytön.

Seinään kiinnitettävä sisustustakka on todella nopea ja helppo kiinnittää ja ottaa käyttöön. Tilaa säästävä sähkötakka onkin täydellinen valinta myös pienempii asuntoihin, joissa tilaa on rajallisesti. Helppohoitoinen sisustustakka ei vaadi hankalia ylläpitotöitä kuten oikea takka. Vältyt siis tuhkien siivoamiselta, hormien nuohoukselta sekä savuhaitoilta. Saat vain takan parhaat puolet! 

Sisustustakka ei kuitenkaan ole ainoastaan tyylikäs sisustuselementti, vaan myös tehokas lisälämmönlähde. Isompikin huone lämpiää nopeasti jopa 1500W lämmitystehon avulla. Laadukkaasta teräksestä valmistettu sähkötakka kestää erittäin hyvin käyttöä. Realistisen tuliefektin edessä on myös tyylikäs ja turvallinen lasi.

SISUSTUSTAKKA

Ominaisuudet

✔ 2 LÄMMITYSTEHOA:   1500W lämmitysteho tarkoittaa, että voit lämmittää isommakin huoneen nopeasti. Kätevän säädön avulla voit vaikuttaa lämpötilaan pitämällä sähkötakkaa 1500w tai 750w teholla. Voi käyttää myös ilman lämmitystä!

✔ NOPEA & HELPPO ASENNUS:   Muotoiltu niin, että asentaminen on erityisen helppoa ja pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset(seinäkiinnike & ruuvit puuhun ja kipsilevyyn).

✔ REALISTINEN TULIEFEKTI:   Tämä takka on paljon muutakin kuin lämmitin, se on myös tyylikäs sisustuselementti laadukkaiden materiaalien johdosta, kuten kiiltävän lasin ja metallisen runkonsa ansiosta. Tuli näyttää aidolta, ilman siitä syntyvää savua.

✔ SÄÄSTÄÄ TILAA:  Seinään kiinnitettävä sähkötakka säästää paljon tilaa kompaktin muotoilun ansiosta ja se sopii erityisesti asuntoihin joissa tilaa on rajoitetusti.

✔ KÄTEVÄ KAUKOSÄÄDIN:  Voit laittaa sähkötakan päälle kaukosäätimestä, kun olet sohvalla, sängyssä tai nojatuolillasi. Samalla kaukosäätimellä voit helposti säätää takkasi kirkautta ja valita eri tulen värivaihtoehdoista.

Tekniset tiedot

Takuu 14 kuukautta
Lämmitysteho 750W/1500W
Jännite 220-240V 50Hz
Mitat, takka 92 x 13 x 65,5cm (LxSxK)
Paino n. 15kg
Väri Teräs

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (805.13k)
Tyyppi: Sähkötakka
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Eija 29.11.2019

Tuotetta suosittelen

Kirjoittaja: Eeva 18.12.2018

Lämmitystason valinnasta, plussaa, lämmittää mukavan kauas noin 3 metriin saakka. Tosin itsellä asunto pienempi niin tuo pienempi 750w teho riittää oikein hyvin. Myös ajastin on mukava ja usein tykkäänkin nukahtaa sohvalle tuon lämmittäessä :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: