Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

HORNA Sähkötakka valkoinen

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 299,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 199,95 €

Alkaen 9.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 28. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

SISUSTUSTAKKA

Sähkökäyttöinen takka tuo kotiisi rennon ja romanttisen ilmapiirin, josta voi nauttia ystävien tai perheen kanssa. Modernisti muotoiltu sisustustakka reunavaloineen on katseenvangitsija jonka ääreltä ei malttaisi lähteä. Etenkin pimeinä vuoden aikoina se luo lämpimän ilmapiirin huoneeseen kuin huoneeseen. Takassa on realistinen liekkiefekti ja näyttävät kivet jotka luovat luonnollista tunnelmaa. Kivet on helposti vaihdettavissa halko- tai kristallisisustukseen.

Sisustustakan avulla saat kaikki takan parhaat puolet ilman oikean takan murheita kuten hormin nuohousta, puiden pilkkomista tai savun hajua. Sähkötakka on varustettu myös ylikuumenemissuojalla, joka sammuttaa takan ennen kuin se lämpenee liikaa. Takka voidaan asettaa lämmittämään huonetta kahdella eri teholla: 1000W tai 2000W. Takkaa voi käyttää myös ilman lämmitystoimintoa! Helppohoitoinen takka on helppo asentaa.

Ominaisuudet

✔ LAADUKKAAT MATERIAALIT:  Sisustustakka on valmistettu laadukkaista materiaaleista, se on siis pitkäikäinen! Takkaosat on ruostumatonta terästä.

✔ TURVALLINEN KÄYTTÄÄ:   GS, CE, EMC ja RoHS hyväksytty sähkötakka täyttää kaikki vaatimukset. Ylikuumenemisen estämiseksi takassa on myös automaattinen sammutustoiminto.

✔ HELPPOKÄYTTÖINEN:  Sähkötakka on helppo asentaa ja se on käytössä hetkessä. Tehon on valittavissa 1000/2000 W. Sisustustakka on myös helppohoitoinen.

✔ TÄYDELLINEN TUNNELMA:  Sisustustakan avulla saat lisälämmön lisäksi aina mahtavan tunnelman ilman turhaa tulen tekoa ja savuhaittoja.

✔ SUOSITTU:  Näyttävä HORNA sähkötakka on myydyimpiä sähkötakkojamme! Saatavilla rajoitettu erä, joten varmista että saat omasi!

Tekniset tiedot

Mitat 86 x 25 x 86 (L x S x K)
Teho 1000W/2000W
Materiaali MDF, ruostumaton teräs
Paino 18kg
Tyyppi: Sähkötakka
Teho: 2000W
Teho: 1000W
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Voiko takkaa käyttää ilman lämmitystoimintoa?

    Takkaa voi käyttää ilman lämmitystoimintoa, jolloin pelkät LED -liekit ovat päällä.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Sanna 20.01.2020

Sähkötakka oli hajonnut kuljetuksessa, mutta meille lähetettiin heti parissa päivässä uusi ehjä takka tilalle. Palvelu oli niin hyvää ja nopeaa, että päätimme tilata samantien myös TV-tason Preecolta.

Kirjoittaja: Mauno 05.12.2019

Sähkötakka on tosi hyvännäköinen ja sopii hyvin meidän sisustukseen. Valoefekti antaa hieman ääntä mutta olemme jo tottuneet ääneen. Kiitos hyvästä palvelusta.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: